Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Scutece, chiloți

( numărul de produse: 30 )

Scutece, chiloței - accesorii necesare de igienă pentru câini

Uneori se întâmplă ca viața cu un animal de companie să devină puțin dificilă. Poate fi pierderea controlului asupra excreției sau căldurii. Acest lucru este supărător atât pentru animal, cât și pentru proprietar. Pentru confortul tău comun, protejează-ți animalul de companie păstrându-ți casa curată și o igienă adecvată.

Pantalonii și scutecele pentru câini sunt o soluție eficientă într-o astfel de situație. Acestea sunt accesorii ușor accesibile, convenabile și eficiente. Arata ca scutece populare pentru bebelusi, dar au o forma diferita care se potriveste perfect structurii anatomice a animalului. Datorită orificiilor pentru picioarele din spate și coadă, pantalonii pentru câine nu provoacă disconfort sau irită animalul dvs. de companie.

Scutecele pentru câini vă permit să mențineți igiena animalului dvs. de companie și să vă mențineți casa curată. Petele asociate cu căldura sau scurgerile de urină sunt foarte problematice. Datorită Pampers, petrecerea timpului cu animalul dvs. de companie va fi din nou plăcută pentru amândoi.

Scutecul se va dovedi de neprețuit atunci când călătoriți cu mașina, mai ales dacă sunteți fericitul proprietar al unui cățel. Un câine tânăr are probleme cu controlul vezicii urinare. Scutecele pentru câini vă vor ajuta pe dumneavoastră și cățelușul să evitați stresul și, mai ales, să vă protejați mașina de poluare. În plus, câinele va avea blana curată și veți fi liber de mirosul de lungă durată al urinei.

Când sunt scutecele pentru câini o necesitate?

Chiloții pentru o femelă în călduri sunt necesari în acest moment care epuizează corpul. Animalul devine nervos, anxios și apatic. Nu ar trebui să strigi la câinele tău când pătează accidental podeaua sau canapea. Petarea în timpul căldurii este un proces natural. Sarcina ta este de a asigura igiena si protectia cainelui.

Chiloții pentru câini sunt foarte absorbanți și nu se scurg. Magazinul online EuroHrana oferă scutece de unică folosință pentru câini și scutece cu inserții înlocuibile. Nu uitați să înlocuiți în mod regulat fondul de ten. Omiterea acestui proces poate duce la frecare și inflamarea tractului reproducător. În loc să fie benefic, un scutec pentru câini va dăuna mult sănătății animalului tău de companie.

Incontinența urinară poate fi, de asemenea, problematică. Lipsa controlului asupra procesului de excreție afectează în principal câinii în vârstă. Aceasta este uneori o parte inevitabilă a îmbătrânirii corpului animal, timp în care sunt necesare scutece pentru câinele dvs. sau pentru femela. Cu toate acestea, dacă problema se referă la animale mai tinere, se recomandă o vizită la medicul veterinar. Astfel de simptome pot indica boli ale rinichilor sau ale sistemului urinar.

Scutecele pentru câini pot fi necesare pentru animalele de companie care suferă de anxietate de separare sau alte probleme de comportament. Ele apar atunci când ierarhia valorilor în familie este perturbată. Merită să solicitați sfaturi de la un antrenor de câini sau un comportamentist și să vă ajutați câinele să elimine problema.

Există și scutece miniaturale pentru câini, adică pentru căței, disponibile pe piață. Micul animal nu știe unde să-și facă nevoile. Formarea și învățarea curățeniei sunt esențiale. Inițial, ar trebui să vă așteptați la pete pe covor sau canapea. În situații de criză, de exemplu în călătorii, scutecele pentru câini sunt necesare, dar rețineți că aceasta este o soluție temporară și nu poate fi o soluție pe termen lung.

Un scutec pentru câini este, de asemenea, o necesitate în timpul plimbărilor mai lungi. Cățelele care sunt în călduri sau mai în vârstă sau câinii bolnavi care au probleme cu urinarea controlată ar trebui să poarte scutece sau chiloți. În acest fel, câinele tău se va simți mai în largul tău și nu-ți vei face griji pentru igiena lui.

Cum să alegi pantalonii pentru câini?

Scutecele pentru câini trebuie selectate astfel încât să nu provoace disconfort animalului de companie și să fie confortabile pentru acesta. Este necesar să alegeți dimensiunea potrivită. Verificați cu atenție informațiile pe care producătorul le include pe ambalaj. Scutecele pentru câini pot fi orientate către o anumită rasă sau în general - pentru rase miniaturale sau gigantice. Măsurați circumferința burticii câinelui dvs. și alegeți dimensiunea care se potrivește perfect animalului dvs. de companie.

Amintiți-vă că femelele și câinii au structuri anatomice diferite. Prin urmare, sexul este de mare importanță atunci când alegeți chiloții de protecție. Alegeți un scutec excepțional de absorbant pentru câinii în vârstă și pentru animalele care trebuie să călătorească mult timp.

Acordați atenție din ce sunt făcute scutecele pentru câini. Acestea trebuie să fie moi, aerisite și nu trebuie să irite pielea sau să provoace erupții cutanate. Cel mai bine este să potriviți culoarea cu culoarea animalului, astfel încât să nu atragă atenția celorlalți. Scutecele colorate pentru câini au mulți susținători. Nu arată ca un scutec sau pansament obișnuit, dar sunt plăcute ochiului. Când sunt privite de la distanță, acestea pot fi confundate cu hainele obișnuite pentru câini, ceea ce demonstrează nivelul ridicat de estetică al acestui produs.

Amintiți-vă că pantalonii de transpirație pentru câini nu vă protejează câinele în timpul plimbării. Doamna câinelui nu trebuie lăsată din lesă și lăsată singură în grădină. Câinii din jur pot mirosi o oportunitate și pot depăși orice obstacol.

Câinele tău poartă scutec? Trebuie să-ți amintești asta!

Toate scutecele pentru câini, chiar și cele din cele mai bune fibre, vin în contact cu pielea animalului. Dacă nu doriți să evitați erupțiile dureroase și roșeața, nu uitați să schimbați scutecele în mod regulat. De asemenea, este posibil să dezvoltați o erupție cutanată sau o anumită infecție bacteriană, pe care cel mai probabil o veți trata cu ajutorul unui veterinar. Un scutec pentru câini trebuie să fie uscat și confortabil pentru animalul de companie.

Când faceți cumpărături, acordați atenție capacității de absorbție a scutecelor pentru câini. Dacă scutecul nu îndeplinește criteriile adecvate în acest sens, abandonați-l. Un câine care stă mult timp într-un astfel de scutec va experimenta cu siguranță consecințe neplăcute. Un scutec sau chiloți plini de urină reprezintă un disconfort major pentru animalul dvs. de companie. Îi va fi dificil să se miște, iar animalul tău de companie va simți un miros neplăcut în casă.

Pe lângă scutece, trebuie să cumpărați și alte accesorii de igienă precum șervețelele de îngrijire a câinilor. Cu ajutorul lor, vei neutraliza mirosul neplăcut al urinei, dar vei elimina și blana, vei curăța urechile și labele. Șervețelele sunt înmuiate în agenți care calmează și împrospătează pielea. Aceasta include: alantoină sau lanolină hidratantă. Unele tipuri de șervețele pentru câini au și proprietăți antiinflamatorii, așa că vă vor ajuta să faceți față erupțiilor dureroase de scutec. De asemenea, puteți cumpăra șervețele care lasă un miros plăcut și proaspăt.

Mai rămâne problema cozii, care este plasată în deschiderea scutecului. Totuși, dacă animalul tău de companie nu are coadă sau este foarte mic, acoperă spațiul pentru el în scutec. Datorită acestui lucru, murdăria nu va scăpa, ceea ce ar fi foarte inestetic și neigienic.

Scutecele pentru câini sunt accesorii de igienă foarte importante, fără de care este dificil să ai grijă de animalul tău de companie. Magazinul nostru oferă și alte produse de îngrijire, precum șervețelele umede deja menționate, neutralizatoarele de mirosuri, șampoanele și balsamurile. Avem și covorașe de curățat pentru câini, care sunt necesare pentru fiecare cățel. Aici vei gasi o laieta de foarte buna calitate pentru un catel, un caine in varsta si un senior. Veți cumpăra, de asemenea, echipamentul și hrana necesare pentru câini destinate unei anumite categorii de vârstă.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10837 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-21
Expedierea si procesarea a fost de lunga durată
2024-07-20
Foarte bun site-ul
pixel