Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Produse de neutralizare a mirosurilor

( numărul de produse: 2 )

Absorbant de mirosuri pentru rozătoare - pentru ca mirosul să nu mai fie o problemă

Rozătoarele ca animale de companie sunt animale de companie destul de populare - nu au nevoie de mult spațiu și nu ocupă atât de mult timp ca, de exemplu, câinii. Unii oameni cred că prezența animalelor, în special a rozătoarelor, în casă trebuie asociată cu un miros caracteristic și nu foarte plăcut, dar acest lucru nu este adevărat. Totul este o chestiune de igienă adecvată, iar un neutralizator de mirosuri pentru rozătoare va fi, de asemenea, la îndemână.

Animalele trebuie să-și aline nevoile fiziologice, iar dacă rozătoarele sunt eliberate din cușcă, pot avea chiar un accident și le vor așeza în locul nepotrivit. În plus, chiar și curățarea zilnică a cuștii poate să nu protejeze mediul de miros. Absorbantul de mirosuri pentru rozătoare va ajuta în lupta pentru menținerea aerului proaspăt și a unui mediu curat.

În acest fel, se va menține igiena cuștii și imediata ei vecinătate, precum și a întregii case - chiar dacă rozătoarea care alergă în jurul podiumului și vizitează o anumită încăpere își va ușura nevoile fiziologice într-un loc nedestinat în totalitate. acest.

Neutralizator de mirosuri de rozătoare - revizuire a ofertei

Alegerea produsului potrivit este importantă pentru igiena casei și în cuști. In oferta noastra veti gasi preparate care pot fi folosite in ambele cazuri.

Neutralizatorii de mirosuri de rozătoare pentru utilizare în cușcă sunt siguri pentru animale și prelungesc prospețimea cuștii - datorită lor, nu există miros urât în ​​interior, deși, desigur, nu vor înlocui curățarea obișnuită.

Există și produse pentru curățarea suprafețelor moi și dure din casă care ar putea fi intrat în contact cu urina de rozătoare. Aceasta este o modalitate de a le curăța și de a scăpa de mirosul urât fără a deteriora mobilierul și alte suprafețe.

Neutralizator de mirosuri - scapă definitiv de mirosul urât

Un miros plăcut în casă este asociat cu igiena și curățenia, motiv pentru care este atât de dorit. Nu trebuie să fiți de acord cu lipsa lui atunci când sunt animale în casă, deoarece acestea nu trebuie să fie asociate cu un miros urât. Este suficient să aveți grijă în mod corespunzător de cușcă și împrejurimile lor imediate, dar un șoarece și un alt neutralizator de miros de rozătoare va fi, de asemenea, la îndemână.

La alegerea unui produs, calitatea este foarte importantă, deoarece determină eficacitatea produsului și cât de mult absoarbe mirosurile neplăcute.

Siguranța este, de asemenea, importantă - atât pentru rozătoare, în cazul în care cușca este pulverizată cu produsul, cât și pentru mobilier și alte suprafețe din casă, pe care poate fi folosit și un neutralizator de mirosuri. Rozătoarele eliberate din cușcă pentru a alerga își pot rezolva nevoile oriunde, așa că merită să fii pregătit pentru asta și, îndepărtând murdăria și mirosul urât, nu deteriora suprafețele curățate.

 

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10837 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-21
A fost livrată după o săptămână
2024-07-20
A durat foarte mult pana am primit comanda.
pixel