Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Transportoare, genți

( numărul de produse: 11 )

Transportoare pentru câini – păstrați-vă câinele în siguranță

Dacă călătoriți des cu câinele dvs., trebuie să vă asigurați că acesta este protejat și în siguranță în timpul transportului, mai ales dacă călătoriți cu avionul sau trenul. Poate fi necesară o geantă sau un transport pentru câini. Magazinul pentru animale de companie EuroHrana oferă transporturi de animale de cea mai înaltă calitate, care vor face călătoria cu animalul dvs. de companie mai ușoară.

Transportatorii pentru câini pot fi sub formă de sac, container, coș sau cușcă. Sunt realizate, in functie de tipul de transportator, din plastic, metal sau rachita. Majoritatea câinilor nu le place să intre în locuri înguste, așa că alegerea mărimii potrivite este extrem de importantă. Datorită acestui lucru, veți putea muta animalul dintr-un loc în altul fără teama de complicații. Cand cainele tau descopera ca nu il arunca dintr-o parte in alta in timpul calatoriei si ca este mai confortabil sa stai in geanta decat in brate, iti va fi foarte recunoscator ca ai cumparat transportul.

Transportatorii pentru câini sunt obligatorii dacă călătoriți des cu câinele dvs. Alegeți unul care să corespundă așteptărilor dvs. și ale animalului dvs. de companie - doar asta vă va permite să ajungeți într-o situație în care animalului dvs. îi place transportul. Alegerea ta nu va fi lipsită de semnificație pentru câinele tău - ajută-l să obțină confort în această situație neplăcută de călătorie într-un cărucior.

Păstrați-vă câinele în siguranță în timpul călătoriei. Este întotdeauna un eveniment destul de stresant, așa că este mai bine să fii pregătit pentru orice. Cu abordarea corectă, câinele tău poate chiar să iubească toate călătoriile și să le aștepte cu nerăbdare. Cu toate acestea, pentru aceasta veți avea nevoie de o geantă de transport pentru câini de bună calitate. Salvează-ți frica, stresul și neplăcerile câinelui tău cu o geantă convenabilă. Cu siguranță vă va fi foarte recunoscător pentru acest lucru și o va arăta cu toată încrederea și dragostea lui.

Transportoarele pentru câini sunt împărțite în mai multe tipuri, în funcție de destinația lor. Înainte de a decide ce geantă de transport pentru câini va fi cea mai bună pentru tine și pentru el, gândește-te în ce situații și cât de des va fi folosită. O cușcă pentru câini pentru mașină sau poate un rucsac - totul depinde de nevoile și preferințele dvs. și ale animalului dvs. de companie.

Care este cel mai bun transportul pentru cainele tau?

Când cumpărați un transport pentru câini, luați în considerare caracterul acestuia. Un animal activ și în mișcare se va obosi rapid într-o pungă mică, chiar dacă câinele este mic. O alegere mai bună va fi o geantă mai mare care îi va permite un pic de libertate. Pentru un câine căruia îi place să se ascundă într-un colț, o geantă mai mică va funcționa, deoarece îi va oferi un sentiment de siguranță. Cu toate acestea, pentru călătorii mai lungi, o geantă mică nu va fi potrivită nici măcar pentru un câine calm. Amintiți-vă că animalul trebuie să aibă suficient spațiu pentru a se putea mișca liber, a sta și a se întoarce. De asemenea, merită să instalați un vas pentru apă și mâncare.

O altă problemă importantă este materialul din care este realizată geanta de transport pentru câini. Cele mai bune purtători sunt cele care sunt înconjurate de o rețea sau plasă pe toate părțile, care asigură animalului o circulație adecvată a aerului și o ventilație. Câinele este, de asemenea, un observator pasionat, așa că nu merită să-i tăiați capacitatea de a observa împrejurimile. Într-un astfel de caz, va funcționa o geantă pentru transportul unui câine cu pereți legabili, acționând similar ferestrelor cortului.

Când plecați într-o călătorie lungă, de exemplu cu avionul, aveți nevoie de un container echipat cu un sistem de eliminare a deșeurilor. Să stai într-un transport murdar ore lungi nu este distractiv. Călătoria cu avionul va fi suficient de stresantă pentru câinele tău. Transportoarele pentru caini echipate cu un astfel de sistem vor permite cainelui sa aiba cel putin un minim de confort, lucru atat de important – si in acelasi timp atat de greu – de realizat in conditii destul de extreme pentru un caine. Luați în considerare acest lucru atunci când planificați o călătorie cu avionul cu câinele dvs. Chiar și un zbor scurt este un stres enorm pentru câine, care poate găsi alinare în satisfacerea nervoasă a nevoilor fiziologice.

Un must-have pentru un biciclist este un transport pentru câini pentru biciclete. De obicei, are formă cuboidă și se deschide cu fermoar dublu, ceea ce face foarte ușor să scoateți câinele din geantă. Sunt cele mai potrivite pentru câini de până la 30 cm la greabăn. Fundul rigid va asigura o călătorie confortabilă pentru animal, iar deschiderea capului îi va permite să observe împrejurimile. Pentru vara, este recomandat un coș de câine din răchită sau ratan pentru o bicicletă. Permite trecerea aerului, menținând animalul rece chiar și în zilele caniculare.

Transportatorii de câini nu numai că fac mai ușoară călătoria cu mașina sau cu avionul. Cuști pentru câini sub formă de genți sau rucsacuri sunt disponibile pe piață. Cuștile de transport de acest tip sunt potrivite pentru drumeții atunci când animalul de companie nu poate însoți câinele în lesă. Cuștile pentru câini devin din ce în ce mai populare și reprezintă o alternativă interesantă, mai ales atunci când călătoriile cu un animal de companie sunt pe distanțe scurte și nu este necesar standard de transport pentru câini pentru o mașină.

Amintiți-vă, totuși, că transportoarele pentru câini nu sunt totul. Atunci când achiziționați cuști de transport, merită să asigurați și confortul animalului de companie prin achiziționarea unei perne suplimentare pentru a umple interiorul cuștii pentru câini. Călătoria cu un animal de companie folosind opțiuni precum transportul pentru câini se poate dovedi a fi stresantă - niciun animal de companie nu îi place restricțiile de mișcare, în special câinii dinamici. Prin urmare, lăzile de transport cu o pernă în interior sunt o modalitate bună de a face călătoria puțin mai plăcută pentru câinele tău și de a nu-l expune la stres suplimentar.

Transport pentru câini – la ce să fii atent?

Cel mai important lucru atunci când alegeți un transportator este caracterul practic. O geantă pe roți va funcționa bine pentru un câine de talie medie. Pentru un câine de talie mică, transportatorul poate fi din material, echipat cu curele largi, puternice și o bază rigidă. Dacă doriți să vă transportați animalul într-o cușcă, acesta ar trebui să fie ușor și ușor de pliat. În plus, verificați dacă suportul poate fi curățat ușor. Dacă interiorul este acoperit cu o țesătură lungă, cu siguranță va fi dificil să-l păstrați ordonat.

Asigurați-vă că materialul din care este făcută geanta de transport pentru câini este ușor de curățat, dar amintiți-vă că animalului nu îi va plăcea materialul artificial, cu miros puternic. Textura suprafeței nu trebuie să provoace alunecarea în timpul conducerii - nu trebuie să fie prea netedă. Cataramele facilitează transportul animalelor, permițându-vă să atașați transportul pentru câini la centurile de siguranță din mașină sau bicicletă. Verificați dacă transportul pentru câini se deschide din lateral și de sus. Este mai greu pentru un câine cu patru picioare să scape prin ieșirea superioară decât pe ieșirea laterală.

Atunci când alegeți cuștile potrivite pentru câinele dvs., trebuie să luați în considerare mai întâi confortul și bunăstarea animalului. În calitate de persoană responsabilă pentru animalul de companie, trebuie să alegeți un transportator care vă este și la îndemână. Fiecare transport pentru câini ar trebui să fie confortabil de transportat de proprietar. Lipsa libertății în folosirea lăzii de câine de către proprietarul său va afecta negativ animalul - atunci când simte mișcări bruște sau instabilitate a transportatorului, nivelul său de disconfort va crește semnificativ, iar în cel mai rău caz, animalul va intra în panică.

Deci, indiferent dacă veți cumpăra un transport pentru câini pentru mașina dvs. sau alte tipuri de cuști de transport, amintiți-vă de confortul animalului dvs. de companie, precum și de al dvs. La urma urmei, pentru ambele părți, folosirea unei lăzi pentru câini ar trebui să fie cât mai confortabilă și să aducă maximă plăcere și siguranță în timpul călătoriei.

Asigură câinelui tău o călătorie confortabilă - aceste animale sunt foarte active și a sta mult timp într-o poziție inconfortabilă este o experiență neplăcută pentru ei.

Dacă nu ești sigur ce geantă de transport pentru câini va funcționa pentru animalul tău de companie, verifică părerile altor proprietari de câini despre produse. În acest fel, îți vei face cea mai bună idee despre cum tolerează alți câini să călătorească într-un anumit transport, ceea ce te va ajuta să iei cea mai bună decizie pentru câinele tău și pentru tine, deoarece călătoria va deveni un eveniment puțin mai puțin stresant pentru ambii. tu.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10837 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-21
Super!
2024-07-20
Foarte bun site-ul
pixel