Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Hamuri și lese

( numărul de produse: 1 )

Ham pentru un iepure - siguranță la plimbare

Iepurii sunt unul dintre cele mai populare animale de companie. Abordarea față de ei se schimbă și ea - din ce în ce mai des sunt scoși la plimbare, de exemplu, iar viața lor nu se limitează doar la cușca sau la interiorul unui anumit apartament. Un ham de iepure va fi util pentru asta. Ieșirea cu animalul de companie este o activitate sănătoasă și plăcută pentru toată lumea, dar problemele de siguranță sunt întotdeauna cele mai importante - o lesă pentru un iepure îl va proteja să nu se îndepărteze prea mult de tine și să se asigure că este întotdeauna sub supraveghere adecvată.

Lumea exterioară din punctul de vedere al unui mic rozător este într-adevăr foarte mare, dar și foarte interesantă. Animalul de companie va fi bucuros să îl exploreze și să se uite în toate colțurile și colțurile interesante. De asemenea, va învăța rapid să meargă la plimbare și o va face cu plăcere, cu condiția ca, desigur, astfel de ieșiri să fie asociate bine cu el. De aceea trebuie să se simtă în siguranță, să știi că îl veghezi și nu-l vei lăsa să se rănească. Din acest motiv, este atât de important să aveți bungee potrivit pentru iepure, precum și lesa potrivită pentru a controla pe deplin animalul.

Nu aveți nevoie de un câine pentru a merge la plimbare. Un iepure sau, de exemplu, o chinchilla sunt la fel de potrivite pentru asta. Este o activitate fizică sănătoasă și plăcută, precum și o oportunitate de a petrece timp cu animalul tău de companie blănos. O lesă pentru rozătoare vă va permite să controlați traseul animalului și să îl protejați de evadare sau pierdere.

Lese si hamuri pentru rozatoare - vezi oferta

În trecut, aproape nimeni nu se gândea să scoată rozătoarele la plimbare, deoarece lipseau produsele adecvate pentru ei - lesele și hamurile erau asociate mai mult cu accesoriile pentru câini decât cu orice alte animale. În prezent, poți cumpăra cu ușurință tot ce ai nevoie pentru a-ți scoate rozătoarea la plimbare, iar lesa de iepure cu greu mai surprinde pe nimeni. Ce vei găsi în oferta noastră?

În primul rând, produse de înaltă calitate, realizate cu atenție la detalii și gândindu-se la siguranța animalelor în timpul plimbărilor. Lesa iepurașului Trixie este moale și se potrivește bine în mână, dar nu permite animalului să rătăcească prea departe, iar carabiniera puternică se va asigura că animalul nu se eliberează și nu se desprinde de ham.

Hamul iepurașului Trixie este reglabil în zona abdomenului și a pieptului pentru a fi adaptat perfect mărimii animalului, și căptușit cu un material moale pentru a nu răni corpul delicat. Acest lucru îi face să se potrivească cu majoritatea iepurilor. Fabricat din materiale rezistente - plasă și nailon. va servi mult timp. Sunt echipate cu o curea suplimentară cu zăvor, care permite o atașare suplimentară și chiar mai precisă de animal, astfel încât acesta să nu se rupă din ele sau să alunece din ham accidental.

Lesă de iepure - cum să o alegi?

Mersul împreună cu o rozătoare este o idee grozavă, dar necesită o pregătire adecvată. În primul rând, ai nevoie de un ham și o lesă pentru iepurele tău, care să-l ajute să nu se piardă și să nu aibă probleme în timp ce explorează zona. Siguranța și confortul în timpul plimbărilor sunt două dintre cele mai importante lucruri, așa că alegerea accesoriilor potrivite merită luată în considerare cu atenție în prealabil.

Cel mai important este calitatea produselor date, deoarece este responsabilă de cât de durabile vor fi lesele și hamurile pentru rozătoare. De aceea este o idee foarte bună să alegeți produse de la mărci dovedite, de renume, precum Trixie.

Hamurile pentru iepuri își vor face treaba cel mai bine atunci când iepurele nu poate scăpa de ei, de aceea contează și dimensiunea lor. Nu poate fi prea mare, pentru că atunci animalul va aluneca ușor din ele, dar și prea mic, pentru că hamul prea mic pentru rozătoare le va provoca durere. Mărimea animalului tău de companie se poate schimba în timp, așa că alege produse ajustabile care se pot adapta circumstanțelor în schimbare. O comoditate suplimentară va fi o căptușeală moale care va proteja împotriva abraziunilor.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10817 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-20
Promptă
2024-07-20
Am incercat sa iau legatura cu numerele pe care le aveti si nu a raspuns nimeni!Si a durat ceva pana a venit comanda am dat comanda pe 9 iulie si a ajuns pe 16.
pixel