Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Decorațiuni

( numărul de produse: 4 )

Atunci când decideți să cumpărați un animal exotic, trebuie să îi asigurați condiții adecvate de viață. Terariul, iluminatul adecvat și pământul stau la baza existenței animalului de companie. De asemenea, ai grijă de aspectul atractiv al casei animalelor și transformă-l într-un decor original al spațiului tău. Piața pentru animale de companie este plină de decorațiuni funcționale și frumoase de terariu care vă vor permite să creați atmosfera unei jungle adevărate.

În magazinul Eurohrana.ro vei găsi diverse accesorii decorative pentru terariu, precum plante și gadgeturi care te vor ajuta să creezi o atmosferă exotică, unică. Accesoriile au atât o funcție estetică, cât și sunt elemente distractive pentru animalele de companie. Magazinul oferă pereți despărțitori, tuneluri și alte accesorii care vor fi folosite ca ascunzători pentru reptile și amfibieni.

În sortimentul magazinului veți găsi o varietate de accesorii care vă vor permite să creați un decor original de terariu. Creați un mediu pentru animalul dvs. de companie care seamănă cel mai mult cu mediul său natural. Ai grijă de accesoriile în care animalul tău de companie se va putea ascunde și se va odihni.

Ce decorațiuni de terariu sunt potrivite pentru animale exotice?

Decoratiunile practice pentru terariu permit animalelor sa pastreze doza potrivita de exercitiu. Așa că alege niște stânci, rădăcini și liane interesante pe care să le poată cățăra liber. Deținătorilor de reptile li se recomandă și minipiscinele unde animalul se poate odihni confortabil după ce se joacă. Unele specii de reptile și amfibieni necesită un mediu foarte umed. Oferă-le o mică cascadă care crește umiditatea aerului, oferă acces constant la apă și arată frumos în terariu.

Vegetația este cea mai importantă în orice terariu. Poți opta pentru plante artificiale sau naturale. Frunzele artificiale, plantele agățate și cățărătoare nu necesită îngrijire specială. Au o funcție estetică și decorativă. Amintiți-vă, însă, că pentru dezvoltarea corectă a unui animal, aveți nevoie și de plante naturale, potrivite cu specia animalului. Flora naturală ajută la recrearea împrejurimilor reale ale speciilor exotice. Baza echipamentului terariului este fibra de cocos și mușchi.

Insulele sunt decorațiuni de terariu necesare în creșterea broaștelor țestoase. Sunt montate pe suprafața apei și constituie un loc de odihna pentru animal. Oferta magazinului include și diverse ascunzători – tuneluri sau peșteri în care animalul se poate ascunde de împrejurimile sale. Cuferele cu găuri sau accesorii din nucă de cocos, recomandate pentru paianjeni si reptile, sunt foarte populare.

Decorațiuni pentru terariu - la ce ar trebui sa fii atent cand cumperi?

Ornamentele din terariu vă permit să obțineți un efect de junglă original și să creați cele mai bune condiții pentru viața unui animal exotic. Totuși, rețineți că cel mai important lucru este siguranța animalului dvs. de companie. Asigurați-vă că toate decorațiunile sunt realizate din materialul potrivit. Verificați dacă produsul nu conține substanțe periculoase, toxice, care ar putea dăuna animalului dvs. de companie. De asemenea, nu exagera cu cantitatea de gadgeturi. Decorațiile din terariu arată grozav, dar pot restricționa libertatea de mișcare.

Dacă te hotărăști sa cumperi plante artificiale, alege-le pe cele care reproduc cel mai fidel vegetatia naturala din locul în care trăiește un animal exotic. În magazinul EuroHrana vei gasi o varietate de decoratiuni artificiale la un preț atractiv. Nu uitați că vegetația artificială este doar un ornament - aprovizionați-vă și cu plante naturale. Mizați pe specii deșertice, tropicale sau de stepă, în funcție de nevoile animalului. Plantele naturale creează un microclimat adecvat în terariu, care contribuie la dezvoltarea corectă a reptilelor și amfibienilor.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10837 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-21
Super!
2024-07-20
Produse calitative la preturi accesibile!Livrare rapida!
pixel