Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Nisip

( numărul de produse: 96 )

Aici veți găsi o selecție largă de așternuturi pentru pisici. Încercați care dintre ele va fi cel mai bun pentru animalul dvs. de companie. În oferta noastră veți găsi așternut pentru pisici din silicon, așternut pentru pisici și tofu.

Litieră pentru pisici

O cutie de așternut și așternutul pentru pisici stau la baza așternutului unei pisici. Tipul de așternut trebuie să se potrivească în primul rând cu nevoile și preferințele pisicii. Un substrat nepotrivit poate face pisica să înceapă să își facă nevoile în afara cutiei de gunoi. Dacă vrei să alegi un așternut ușor de scăpat și care nu se potrivește animalului - reține că vei scăpa de mirosul de urină de pisică de pe canapea mult mai mult timp.

Ce așternut pentru pisici să alegi?

Cel mai bun așternut pentru pisici este unul care îndeplinește atât așteptările pisicii tale, cât și așteptările tale. Nu există o soluție unică între pisică și proprietar. Cu toate acestea, există doar trei tipuri de așternut (rocă, lemn și silicon) dintre care cel puțin unul va funcționa în casa ta.

Pietrișul bentonit este făcut din rocă absorbantă. Granulele sale mici absorb lichidele și fac curățarea foarte ușoară. Arată ca pietrișul și absoarbe foarte bine mirosul. Litierul de bentonită este disponibil în pungi cu o capacitate de la 5 până la 25 de litri și în diverse parfumuri, de exemplu, lavandă sau pădure verde.

Pietrișul sepiolit, adică spuma de mare, similar substratului bentonit, este sub formă de boabe. Nu se aglomerează - toaleta trebuie curățată de fecale, iar întregul substrat trebuie înlocuit o dată la câteva zile. La fel ca așternutul din bentonită, poate mirosi a lavandă sau aloe vera.

Litierul de pisici din lemn este realizat din materiale vegetale. Sunt ușoare și mici, arată ca rumeguș. Avantajul lor este absorbția și eficiența mirosurilor. Sunt ecologice și biodegradabile - realizate din material natural. Litierul din lemn poate fi achiziționat în saci de 5 până la 60 de litri.

Pietrișul siliconic este obținut dintr-un amestec de var nestins și nisip de cuarț. Absoarbe urina, evaporă apa, reține ureea. Cu curățarea zilnică, murdăria grosieră este aruncată. Totul se înlocuiește după aproximativ 3 săptămâni, când devine galben. Se prezintă sub formă de granule sau perle care pot fi aruncate în toaletă în cantități mici. Este recomandat animalelor cu alergii - previne inmultirea bateriilor si nu face praf. Litierul din silicon este ușor - de obicei ambalat în pachete cu un volum de 13 litri.

Cel mai bun așternut pentru pisici

Gândiți-vă bine ce așternut pentru pisici va fi cel mai bun pentru animalul dvs. de companie. Selectați tipul de substrat, de ex. la starea ghearelor - un așternut bun pentru pisici nu îi va irita labele.

Este extrem de important să știi din ce material este făcut așternutul pentru pisici. Magazinul online ofera substraturi de bentonita, lemn, sepiolit si silicon.

Acordați atenție costului, mai ales la mai multe animale - dacă alegeți un așternut de pisici de lux, prețul poate depăși așteptările dumneavoastră. Amintiți-vă că pisicile sunt animale curate și vor trebui înlocuite des.

Atunci când alegi așternutul pentru pisici, ghidează-te în primul rând după nevoile animalului, dar și pe ale tale. Dacă nu aveți chef să curățați particulele de toaletă ale pisicilor răspândite în apartament - alegeți așternut de bentonită sau silicon. Amintiți-vă că nu toată lumea este potrivită pentru spălarea toaletei. Luați în considerare, de asemenea, cât de des doriți să schimbați așternutul din cutia de gunoi. Cele aglomerate și silicate păstrează prospețimea mult mai mult timp, absorb urina și miros.

Pisicile tind să se atașeze de tipul de substrat, așa că nu schimbați tipul prea des. Acest lucru poate descuraja animalul de companie să folosească cutia de gunoi. Dacă vrei să încerci un produs nou cu o textură diferită, fă-o treptat și observă comportamentul pisicii tale.

Dacă animalul tău de companie are probleme de sănătate, alege un produs pentru cei care suferă de alergii. Așternutul praf și ieftin pentru pisici poate fi o alegere teribilă. În acest caz, este mai bine să consultați un medic veterinar.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10837 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-21
Super!
2024-07-21
A fost livrată după o săptămână
pixel