Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Preparate pentru alge și cianobacterii

( numărul de produse: 18 )

În majoritatea acvariilor, algele și cianobacteriile încep să apară la un moment dat. Abordarea acestei probleme este o necesitate dacă doriți ca peștii și plantele dvs. să trăiască și să prospere într-un mediu sănătos. Excesul de alge arată inestetic și poate fi o sursă de boli în organismele acvatice.

Algele și algele albastru-verzui se dezvoltă în apă, cu multă lumină solară și nutrienți. Excesul oricăruia dintre factori duce la creșterea algelor. Cel mai simplu mod de a controla algele într-un acvariu este să controlezi lumina care intră în apă și nutrienții din apă. De asemenea, încercați să nu supraalimentați peștii și să nu permiteți să se acumuleze alimente neconsumate, ceea ce modifică pH-ul apei. Cu toate acestea, dacă problema a apărut deja, o soluție eficientă va fi un preparat pentru alge și cianobacterii. Acvariul tratat cu agentul adecvat își va recăpăta strălucirea, puritatea și condițiile potrivite pentru viața organismelor acvatice.

În oferta magazinului EuroHrana veți găsi cei mai buni agenți pentru algele din acvariu, care vor scăpa în siguranță și eficient de organismele nedorite. Preparatele sunt disponibile sub formă de lichid sau tablete, în diferite capacități. Agenții adecvați pot fi utilizați și în iazuri.

Cum să alegi un tratament cu alge pentru un acvariu?

Te întrebi cum să scapi de algele din acvariul tău? Tot ce trebuie să faci este să folosești un preparat care îndepărtează în siguranță și rapid fosfații, care sunt un nutrient pentru algele din apa dulce. Specificul anti-alge este perfect pentru utilizare în acvariile cu un număr mare de pești, unde cantitățile excesive de hrană contribuie la formarea fosfaților. Va funcționa atunci când înlocuiți apa, când apa de la robinet sau de adâncime este bogată în compuși chimici nedoriți. Un agent adecvat de alge în acvariu este inofensiv pentru plante, crustacee și pești.

Oferta magazinului include un remediu pentru cianobacterii, diatomee, alge verzi și un preparat pentru alge din acvariu. Un anumit medicament va lupta și va limita dezvoltarea unui anumit intrus în apă. Va reduce duritatea apei și concentrația de compuși cu azot. Lupta împotriva algelor este extrem de importantă - creșterea lor excesivă perturbă ciclul de viață al plantelor și provoacă moartea acestora. Afectează negativ mediul acvatic, făcându-l periculos pentru pești.

Pregătirea pentru alge în acvariu - la ce să acordați atenție?

Apa cu un conținut optim de minerale creează în bazin un mediu propice dezvoltării și vieții peștilor și a altor creaturi acvatice. Pregătirea pentru algele de acvariu ajută la eliminarea organismelor verzi nedorite, precum și a turbidității apei, care a fost cauzată de filtrarea necorespunzătoare sau de supraalimentarea peștilor.

Pregătirea pentru cianobacteriile din acvariu poate fi destinată unei anumite specii de pești, așa că este necesar să se verifice care este grupul țintă pentru utilizarea unui anumit agent. În apa neagră pot fi folosite diferite substanțe, altele în apă dulce. Pentru a reduce probabilitatea apariției algelor și algelor albastre-verzi, asigurați-vă că filtrul nu este obstrucționat pentru a curăța bine apa.

Dacă nu sunteți sigur cum să eliminați în siguranță algele din acvariu, căutați ajutorul unui acvarist cu experiență care vă va sfătui cu privire la cele mai bune metode de prevenire și combatere a organismelor acvatice nedorite.

Înainte de a utiliza agentul selectat, asigurați-vă că tipul de alge este destinat și dacă va provoca efecte secundare. Atunci când se utilizează un anumit grup de preparate, speciile sensibile de pești care pot suferi din cauza contactului cu o substanță chimică sau biologică trebuie îndepărtate. Urmați cu strictețe instrucțiunile de pe ambalaj - numai atunci vă va permite să obțineți un efect măsurabil.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10837 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-21
Ok
2024-07-21
Expedierea si procesarea a fost de lunga durată
pixel