Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Teste pentru apă

( numărul de produse: 5 )

Tester de apă pentru acvariu - pentru a menține apa în siguranță

Acvariul este un hobby frumos și foarte dezvoltat. De asemenea, este foarte pretențioasă. Peștii și plantele din acvariu depind complet de tine și de mediul pe care îl creezi în acvariu. Crearea condițiilor naturale este o garanție a dezvoltării peștilor și a plantelor de acvariu. În caz contrar, s-ar putea să vă confruntați cu multe probleme, inclusiv cu moartea peștelui preferat. Acesta este ceea ce face ca testele de apă din acvariu să fie atât de importante. Trebuie să testați frecvent apa din acvariu. Numai asta garantează că peștele tău va fi în siguranță.

Testele adecvate pentru apa de acvariu vă vor ajuta să monitorizați în mod continuu nivelul de oxigen dizolvat în apă, să verificați nivelul PH și duritatea apei, precum și conținutul de potasiu, calciu, fosfor și alte minerale foarte importante pentru viață și dezvoltarea acvariului dvs. Veți putea uita o dată pentru totdeauna de acvariul pe care nu îl puteți menține în viață. Peștii și plantele care locuiesc în acvariu vor deveni un adevărat decor și un motiv de casă.

Tester de apă pentru acvariu - scapă de îndoieli

Nu contează dacă ești un acvarist pasionat și foarte experimentat sau doar faci primii pași în acvaristică. Oricum veți avea nevoie de echipamentul potrivit. De asemenea, veți avea nevoie de teste adecvate de apă din acvariu. Nu poți face mare lucru fără ele. Nici cel mai bun acvarist nu este capabil să evalueze apa din acvariu cu ochii.

Există două tipuri de teste de bază din care puteți alege: teste pe benzi de acvariu și teste prin picurare. Testele de cădere sunt considerate mai scumpe decât testele cu bandă, dar se știe că sunt mai eficiente. Pe de altă parte, benzile de testare sunt mai ieftine, așa că le puteți folosi mai des și nu vă încordați portofelul.

Există mulți factori care sunt importanți atunci când amenajați și îngrijiți un acvariu. Trebuie să faceți teste de pH pentru acvariu, să verificați duritatea apei, nivelul de oxigenare a acesteia, nivelul de saturație cu fosfor, potasiu, calciu și alte minerale. Este necesar. În caz contrar, veți întâlni în mod constant boli și mortalitate ridicată a peștilor și a plantelor. De asemenea, acvariul poate crește cu alge și se poluează foarte repede. Este cel mai simplu mod de a distruge viața pe care ai dezvoltat-o.

Teste de apă din acvariu - efectuați-le cu cele mai bune produse

Te întrebi ce anume vei avea nevoie? Multe depind de acvariul tău. Veți avea nevoie de produse diferite dacă dezvoltați o grădină subacvatică în acvariul dvs. și diferite dacă creșteți pești. Baza absolută, însă, este testerul de pH al apei din acvariu. Trebuie să le menții la un nivel prestabilit. Dacă peștii îl urăsc cu adevărat, este schimbarea bruscă a pH-ului apei. Acest lucru duce la multe boli ale peștilor și, ca urmare, chiar la moarte.

Unii pești necesită să verificați și să reglați nivelul de duritate a apei în mod regulat. Apoi veți avea nevoie de un tester de duritate a apei prin picurare. Este mult mai eficient și mai precis decât cel cu bandă. În cazul peștilor foarte pretențioși, pentru care duritatea apei este unul dintre criteriile de bază pentru o sănătate bună, este cu adevărat foarte important. Dacă peștii tăi sunt mai puțin pretențioși și ești un acvarist începător, poți paria pe teste de bandă. Indiferent de ce, totuși, trebuie să aveți testerul de duritate al apei potrivit. De unde să cumpăr? Nu este deloc atât de greu. Doar vizitați magazinul nostru.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10817 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-20
A durat foarte mult pana am primit comanda.
2024-07-20
5
pixel