Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Cuburi minerale, var

( numărul de produse: 5 )

Cum vă poate ajuta varul pentru rozătoare?

Dinții de rozătoare sunt cu adevărat unici. Incisivii lor merită o atenție specială. Nu se opresc niciodată din creștere. În natură, rozătoarele nu au prea multe probleme cu acest lucru. Indiferent de specie, acest tip de animal se descurcă perfect cu dinții în continuă creștere. Viața în sălbăticie este favorabilă uzurii dinților. Situația este diferită cu rozătoarele domesticite. Apoi, în calitate de proprietar, trebuie să vă asigurați că animalul are condițiile potrivite pentru scrâșnirea dinților.

O rozătoare care nu își poate uza incisivii este o rozătoare nefericită. Dinții prea mari îi vor provoca rapid durere. De asemenea, pot face mult mai dificil sau chiar imposibil să mănânci. Prin urmare, un astfel de var pentru hamsteri și orice alte rozătoare este la fel de elementar ca hrana. Dacă le oferi animalului tău de companie, îi vei menține sănătoși și fericiți.

La ce produse ar trebui să fii atent?

Necesitatea rozătoarelor de a-și șlefui dinții nu este singurul motiv pentru care ar trebui să-i oferi animalului tău calciu. Animalul tău de companie are nevoie, de asemenea, de un aport constant de vitamine, minerale și oligoelemente. Datorită calcarului, îi poți oferi toate ingredientele necesare vieții.

Poti alege dintre calcare vegetale, mere, portocale, naturale si cele cu adaos de porumb prajit. Mare si mic. Puteți potrivi cu ușurință teiul potrivit pentru chinchilla, hamsteri și alte rozătoare.

Calciul adecvat pentru un iepure și orice alt rozătoare va satisface toate nevoile acestuia. Inclusiv pentru a satisface cea mai naturală nevoie de rozătoare - nevoia de a mușca. Nu lăsați animalul dvs. de companie să aibă probleme cu dentiția. Cumpără-i teiul potrivit și bucură-te cu el

Cum să alegi cel mai bun var pentru rozătoare?

Nu este ușor să alegi teiul potrivit pentru hamsterul tău sau orice altă rozătoare. Fiecare animal de companie poate avea nevoi diferite. Ceea ce a funcționat pentru chinchilla ta poate să nu funcționeze neapărat și să atragă cobaiul tău. Se poate întâmpla să cumpărați un lime pentru cobai și altul pentru iepure sau chinchilla.

Prin urmare, atunci când alegeți calcarul potrivit, ghidați-vă în primul rând de nevoile individuale ale animalului dumneavoastră. Un iepure poate mânca mai mult tei decât un hamster, așa că îi poți cumpăra un tei mai mare. De asemenea, acordați atenție gustului de calcar. De asemenea, rozătoarele pot fi foarte pretențioase și au propriile lor gusturi. Unii pot prefera calcarul natural, alții vor alege mai degrabă măr, legume sau alte calcare. Fii ghidat de nevoile animalului tau de companie. Ele sunt cele mai importante.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10837 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-21
Ok
2024-07-21
Livrare buna, produse pe care la accepta câinele meu
pixel