Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Pentru peștii ierbivori

( numărul de produse: 50 )

Hrană pentru pești erbivori - pentru sănătatea și frumusețea peștilor

Acvariul este un hobby foarte popular și plăcut. Deși necesită cunoștințe și răbdare, nu este o provocare foarte dificilă. La urma urmei, tot ce trebuie să faci este să hrănești peștii și să le păstrezi apa curată. Dintre peștii de crescătorie, sunt adesea aleși cei erbivori - sunt foarte drăguți și au reputația de a fi relativ lipsiți de probleme. Cu toate acestea, aceștia necesită încă o dietă adecvată, care poate fi furnizată de hrana peștilor erbivori.

Deși aceste animale sunt mici și trăiesc în apă, au nevoie de hrană sănătoasă pentru a se dezvolta corect, a se bucura de culori și a se bucura de imunitate. De ce este atât de importantă hrana de bună calitate pentru peștii erbivori? Îi va proteja pe locuitorii iazului sau acvariului de boli și le va oferi un set de vitamine necesare.

Peștii bine hrăniți au șansa să rămână sănătoși și să arate foarte bine. Hrana pentru peștii erbivori de acvariu are un impact asupra gradului de colorare a solzilor și, ca urmare, asupra culorilor lor strălucitoare, clar vizibile. Hrănirea peștilor cu alimente adaptate nevoilor lor vă va permite să vă bucurați de un acvariu frumos și bine întreținut, ai cărui locuitori vor fi colorați, sănătoși și activi.

Hrana pentru pesti erbivori - verifica oferta noastra

Alegerea alimentelor potrivite este foarte importantă în menținerea sănătății și a culorilor frumoase. Hrana gata pentru peștii erbivori este capabilă să le ofere tot ce au nevoie pentru a trăi. Important este că aceste animale nu pot fi hrănite cu produse pentru alte specii. Ce înseamnă? Hrana pentru peștii erbivori nu poate fi înlocuită cu hrana pentru exemplarele carnivore. Va fi fără valoare pentru ei. Va umple burta peștilor, dar nu-i va hrăni. Singurul lucru care va satisface este senzația de foame (temporar). Cu cât potriviți mai precis hrana pentru peștii erbivori, cu atât mai bine veți hrăni locuitorii acvariului.

Alimentele pentru pești erbivori disponibile în oferta noastră sunt produse de înaltă calitate - pline de vitamine și alți nutrienți, inclusiv spirulina, atât de necesară pentru pește. Acesta este cel care funcționează foarte bine asupra sistemului imunitar și digestiv al peștilor. Este, de asemenea, o sursă excelentă de proteine. Conține vitamine și minerale de care animalul are nevoie pentru funcționarea zilnică. Spirulina, inclusă în lista de ingrediente, afectează culoarea atractivă a peștilor erbivori. În cazul unor produse, efectele le vei vedea după două săptămâni.

Hrana este disponibila in diverse forme pentru a satisface mai usor nevoile fiecarei specii de pesti ierbivori. Sub formă de granule, fulgi, sub formă de tablete care se scufundă ușor sau autoadezive. Adaptat nevoilor peștilor de apă dulce și marini, precum și peștilor de diferite dimensiuni - de la cel mai mic la cel mai mare. Elementele extrem de mici (microgranule) sunt recomandate nu numai pentru cei mai mici pești, ci și pentru prăjiți sau creveți.

De ce este atât de importantă forma hranei? Peștii erbivori se descurcă cu măcinarea alimentelor într-un mod complet diferit față de reprezentanții exemplarelor carnivore. Așa că trebuie să obțină alimente pe care să le poată asimila și digera. Multe produse, datorită formei lor, nu murdăresc rezervorul. Sunt concepute astfel încât să nu zăbovească pe fundul acvariului și să îmbunătățească calitatea apei.

In sortimentul magazinului EuroHrana veti gasi produse pentru pesti erbivori, cu o compozitie care raspunde nevoilor generale ale acestor animale si se potriveste locului in care locuiesc. Puteți servi hrană diferită peștilor de acvariu și hrană diferită celor care trăiesc într-un iaz de grădină sau într-un iaz.

Hrană pentru pești erbivori - de ce să țineți cont atunci când alegeți?

Cea mai bună hrană pentru peștii erbivori este cea care este adaptată nevoilor acestora, ținând cont de mărimea acestora, speciile specifice, precum și de condițiile în care trăiesc, fie că sunt de apă sărată sau dulce.

De asemenea, este importantă forma în care este servită mâncarea - fie că este vorba de granule pentru peștii erbivori, fulgi sau tablete care trebuie lipite de peretele acvariului. Diferite forme de hrană vor interesa alte specii de pești. Jeleurile au o formă foarte modernă, din care puteți pregăti o masă pentru locuitorii acvariului.

Hrana pentru peste este conceputa pentru a satisface toate nevoile unei anumite specii si poate fi folosita in dieta zilnica. Deși fiecare produs este cuprinzător și nu necesită suplimentare cu vitamine suplimentare, merită să diversificați meniul de pește și să oferiți animalelor de companie acvatice diferite amestecuri alimentare. „Vasele” se schimbă la câteva zile. Este mult mai ușor încât alimentele sunt vândute în recipiente de diferite dimensiuni. Închiderea strânsă vă permite să păstrați prospețimea mai mult timp. De asemenea, nu trebuie să cumpărați imediat cel mai mare pachet de alimente pentru a hrăni un mic acvariu. O alegere mai bună vor fi mai multe pachete mici de alimente diferite.

Hrănește-ți bine peștii cu EuroHrana

Locuitorii acvariilor sau iazurilor pot fi mai puțin interactivi decât pisicile sau câinii, dar necesită la fel de multă atenție în ceea ce privește nutriția. Un pește hrănit cu hrană bună este sănătos, puternic, se dezvoltă corespunzător și are o colorație atractivă. Vrei să fii sigur că hrana pentru pești erbivori pe care o alegi are un efect pozitiv asupra dezvoltării lor? Comandați-l de la profesioniști de la EuroHrana.

Prin presupunere, magazinul selectează pentru sortimentul său doar produse de cea mai bună calitate, care nu dăunează, dar favorizează dezvoltarea tuturor tipurilor de animale de companie. Poți fi sigur că mâncarea pe care o alegi are o compoziție bună și este bine echilibrată.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10837 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-21
Ok
2024-07-21
Livrare buna, produse pe care la accepta câinele meu
pixel