Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Perii, piepteni

( numărul de produse: 9 )

Peria de pisici - necesitate sau gadget inutil?

De două ori pe an - primăvara și toamna - pisicile încep să piardă părul. În perioada de căptușeală, în special, asigurați -vă că blana pisicii este complet pieptănată. Pisicile, curățându -și blana, înghite adesea o mulțime de păr. De obicei, ei fac față îndepărtării bilelor de păr din corp, dar prea multă haină înghițită poate îngreuna digerarea și poate provoca probleme la stomac la o pisică, așa că nu renunțați la îngrijirea regulată a părului animalului. Prin urmare, pisica pentru a pieptăna pisica ar trebui să se afle în casa fiecărei pisici.

Periajul regulat al pisicii aduce beneficii măsurabile. Datorită acestui tratament, toate impuritățile, încurcăturile, pielea moartă și părul mincinos sunt îndepărtate. Datorită periajului, haina pisicii devine netedă și strălucitoare, iar căptușeala este limitată. Mai ales ultimul argument ar trebui să -i convingă pe proprietari să -și pieptene adesea animalul de companie. Toți cei care au un animal acasă știu că timpul de căptușeală este un moment greu pentru iubitorii de puritate. Atingerea frecventă a periei va reduce cantitatea de păr care cade, iar pisica va oferi un moment de plăcere.

Periile disponibile în sortimentul nostru sunt destinate atât pisicilor cu părul scurt, cât și pentru cele lungi. Le puteți folosi în perioada de căptușeală pentru a îndepărta pardesiul excesiv, dar merită să le folosiți zilnic pentru a scăpa de părul mort. Pieptarea obișnuită a unei pisici vă va permite să vă limitați părul pe mobilier și haine, iar animalul dvs. va asigura confortul. Mult mai puține bile de păr se vor aduna în stomacul pisicii.

Ce perie pentru o pisică? Tipuri de perii

Există multe tipuri diferite de perii și pieptene de pieptene pe piață. Pentru a vă bucura de cele mai bune efecte de periaj, alegeți tipul potrivit de perie adaptat la tipul și lungimea părului animal.

Cutia este o perie cu dinți moi, metalici încorporați pe pernă care funcționează în timpul periajului. Este o perie bună pentru părul unei pisici scurte - este delicată, nu se teme de deteriorarea pielii pisicii. Este excelent pentru a pieptăna subcoatul unei pisici cu părul scurt și netezi sau împinge părul unei pisici lungi.

O mănușă din plastic de cauciuc are dinți delicate, care vor fi perfecte pentru pieptănarea părului în pisici cu orientare scurtă. Accesoriul va îndeplini, de asemenea, funcția unui masaj, care, pe lângă faptul că va face o plăcere a pisicii, va îndepărta și părul mort și murdăria.

Pieptene pentru pisici - Un pieptene metalice cu dinți lungi este o alegere bună pentru îngrijitorii de pisici lungi. Va ajuta să scapi de încurcături și pieptene părul lung și gros. O idee bună este să cumpărați două pieptene de distanțare diferită a dinților - cuișoare mai puțin frecvent distanțate pentru pieptele de pieptănare și o distanțare mai densă pentru o combinație minuțioasă de păr. În sortimentul nostru veți găsi, de asemenea, un accesoriu dublu. Puteți începe să piepteniți o pisică din lateral cu dinți mai puțin distanțați - îl puteți muta liber în păr, fără să vă faceți griji că provocați durerea animalelor. Veți folosi o pagină mai mare de densitate a acului la sfârșit - datorită acesteia, veți avea grijă de combinația precisă a unui animal.

Furminator pentru o pisică este un fel de tuns care ajută la îndepărtarea subcoatului, adică partea inferioară a stratului de blană. Furminatorul apare în multe variante, atât pentru părul lung, cât și pentru părul scurt. Este un instrument eficient pentru a scăpa de subcoat, dar folosit incorect poate irita pielea pisicii.

Combinarea unei pisici este una dintre funcțiile pe care le pot efectua periile. În sortimentul EuroHrana veți găsi, de asemenea, un accesoriu care vă va permite să scăpați eficient de părul din haine. O astfel de perie mică se va încadra chiar într -o poșetă, astfel încât să o puteți avea întotdeauna cu voi. Accesoriul va funcționa, de asemenea, pentru curățarea covoarelor și a pisicilor, unde se colectează întotdeauna o mulțime de păr.

Cea mai bună perie de pisici - cum să alegi?

Blana lungă, scurtă, densă, mai rară sau chiar lipsa acesteia - pisicile diferă printr -un tip de blană, de exemplu, subcoat, astfel încât alegerea unui accesoriu pentru pieptănări nu ar trebui să fie accidentală. Ce fel de perie de pisici va funcționa cel mai bine? Pe lângă tipul și lungimea părului animalului, ar trebui să te uiți și la calitatea periei sau pieptenei. Performanța solidă, materialele bune și ergonomia sunt factori importanți pe care fiecare îngrijitor de pisici ar trebui să le țină cont la cumpărare. De asemenea, ar trebui să acordați atenție finisajului dinților în sine. Pentru a nu irita pielea delicată a pisicii, alegeți un pieptene pentru pieptănarea unei pisici cu dinții rotunjiți. În cazul perii, cei terminați cu bile vor funcționa cel mai bine.

Nici măcar o perie foarte bună nu va da rezultatele dorite dacă este utilizată neregulat. Regularitatea este cheia pentru menținerea nivelului potrivit de igienă și aspectul frumos al hainei pisicii. Cât de des ar trebui să vă periați pisica? Nu există un răspuns clar la această întrebare. Aceasta este o chestiune individuală. Depinde în mare măsură de nevoile și preferințele pisicii. De asemenea, ar trebui să vă amintiți despre metoda potrivită de pieptănare. Periajul cu părul și părul aduce cele mai bune rezultate. De asemenea, este important să ne simțim - prea multă presare a periei poate irita pielea pisicii.

Descoperiți gama bogată de accesorii pentru pieptănarea pisicilor

Știm că fiecare pisică are nevoie de îngrijire adecvată a părului, motiv pentru care am pregătit o gamă atât de diversă de accesorii pentru pieptănări. Animalele pot avea preferințe diferite - unii preferă să fumeze cu o mănușă delicată, iar altele pe care le puteți oferi o îngrijire a perii, ceea ce le va oferi multă plăcere, așa cum este demonstrat de purringul caracteristic.

Peria pentru a pieptăna pisica ar trebui să aibă un mâner ergonomic - doar astfel de modele pot fi găsite în oferta noastră. Partea mânerului este acoperită cu material de cauciuc care asigură anti -all. Accesoriul nu va cădea din mână, ceea ce va scurta timpul de pieptănare. Este important dacă animalul nu îi place îngrijirea părului și este necesar în cazul său.

Am compus un sortiment cu nu numai animale, ci și despre tine. Oferta include mai mult de o perie pentru pieptănarea unei pisici, care se caracterizează prin ușurință de curățare. Oferim accesorii din plastic - le puteți curăța sub apă curentă. Produsele pentru îndepărtarea hainei din covoare, haine și bârlog au peri de cauciuc artificiali. Colectează nu numai părul, ci și praful și îl puteți curăța folosind apă și lichid de spălat vase.

Verificați ce accesorii pentru pieptănarea am pregătit pentru dvs. Alegeți o perie, datorită căreia vă veți face părul pisicii strălucitoare.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10837 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-21
Ok
2024-07-20
Produse calitative la preturi accesibile!Livrare rapida!
pixel