Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Contra purici și căpușe

( numărul de produse: 36 )

Puricii și căpușele sunt paraziți foarte enervanti. Pe lângă faptul că mușcă și beau sânge, aceștia poartă și boli greu de tratat. Puricii provoacă disconfort constant. Mușcatul provoacă mâncărime și durere la zgâriere. Pielea este iritată și predispusă la inflamație. Acest lucru poate face animalul neliniștit și nervos. Pe piele se formează răni, iar zgârierea creează zone fără păr. Prin urmare, este important să luați măsuri imediate împotriva puricilor și căpușelor.

Puricii poartă și alți paraziți, cum ar fi viermii rotunzi și tenia. Se inmultesc repede, asa ca daca nu reactionezi repede, este posibil sa ai o invazie de musafiri nedoriti in casa ta.

Căpușele, pe de altă parte, mușcă fără durere și, în absența unei inspecții regulate a pielii a câinelui după o plimbare, pot rămâne în corp multe ore. Acești paraziți poartă boli foarte periculoase, cum ar fi babesioza, care, dacă nu este tratată, poate duce la moartea animalului de companie.

Pentru a nu expune animalul la boli, suferință și chiar moarte, este necesar să-l protejați de prinderea parazitului. Aprovizionați cu repellenți împotriva paraziților periculoși. În magazinul EuroHrana.ro veți găsi preparate pentru purici pentru câini și specific împotriva căpușelor. Folosindu-le, vei minimiza riscul de intruși și bolile pe care le poartă. Dacă se găsește o căpușă, îndepărtați-o cât mai curând posibil cu o pensetă sau un cârlig. Observați locul mușcăturii - dacă observați inflamație sau roșeață, mergeți imediat la medicul veterinar.

Cum să scapi de purici pe un câine? Ce să folosiți pentru a preveni mușcăturile de căpușe?

Pentru a scăpa de problema puricilor, utilizați una dintre numeroasele specificații care sunt disponibile în diferite forme. Picăturile sunt cel mai popular preparat pentru purici pentru câini. Are o pipetă convenabilă, datorită căreia puteți ajunge cu ușurință în locurile în care ar trebui să fie aplicat agentul. Aruncați produsul acolo unde câinele nu va putea să se lingă. Picăturile funcționează imediat. Perioada de acțiune durează 4 săptămâni.

Pulverizarea după pulverizare ucide paraziții în 12 ore și durata de acțiune este de 3 luni. Este, de asemenea, un agent eficient de combatere a puricilor.

Gulerul pentru purici este destinat purării continue. Durata sa de acțiune este de până la 8 luni, iar puricii sunt eliminați în 48 de ore. Amintiți-vă că zgarda trebuie să se potrivească perfect pe gâtul animalului de companie, fără a apăsa prea tare. Ar trebui să poți strecura două degete sub el.

Samponul este un preparat eficient pentru purici pentru caini, pentru a fi folosit in timpul baii. Merită să-l folosiți atunci când există o mulțime de indivizi pe corpul câinelui.

Preparatul pentru căpușe de câine este disponibil în trei forme

Picături, care, ca și în cazul remediilor împotriva puricilor, sunt aplicate pe o parte a corpului câinelui care este inaccesibilă linsului. Picăturile sunt absorbite în corpul câinelui și acționează asupra paraziților din interior.

O zgarda anti-capușă pentru câini care are efect repelent, deci nu va funcționa la căpușele care au mușcat deja pielea. Ele vor descuraja efectiv căpușele să se așeze pe animal.

Spray pentru căpușe pentru câini - combate paraziții de pe corpul animalului și sperie intrușii.

Amintiți-vă că căpușele sau puricii sunt cele mai periculoase pentru căței, care se pot infecta cu boli mult mai repede atunci când organismul lor nu are un sistem imunitar suficient de dezvoltat. Pielea lor sensibilă poate reacționa negativ la insecticidele chimice. Cel mai devreme puteți folosi un spray anti-căpușe pentru câini. Picăturile sunt potrivite de la vârsta de două luni și spray-urile de la vârsta de patru luni.

Preparatele pentru purici pentru câini sunt sigure?

Problema căpușelor și puricilor nu trebuie luată cu ușurință. Deja fiecare al treilea individ este purtător de boli, al căror tratament este pe termen lung și împovărează corpul animalului. Nu există un singur răspuns la întrebarea care preparat pentru purici de câine este cel mai eficient. Cunoașteți efectele tuturor specificului și alegeți un preparat pentru purici și căpușe care va fi adaptat vârstei și mărimii animalului dvs. de companie, condițiilor în care trăiește și tipului de blană.

Alegeți cea mai potrivită și mai convenabilă formă de utilizare pentru dvs. Asigurați-vă că câinele nu este alergic la substanțele conținute în produs. Acordați o atenție deosebită produselor pe care le alegeți pentru cățelul dvs. Amintiți-vă că, de exemplu, zgarda de câine împotriva căpușelor nu este recomandată bebelușilor sub 3 luni.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10817 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-20
Promptă
2024-07-20
Pretul bun, produsul bun, comunicarea buna. In concluzie, TOTUL OK
pixel