Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Iarba mâței

( numărul de produse: 3 )

Catnip - nu numai pentru divertisment pentru pisici

S-a scris mult despre efectele catnipului asupra comportamentului pisicilor. Au existat intrări complet amuzante pe acest subiect, ilustrate cu fotografii și videoclipuri la fel de amuzante cu pisici înnebunite după această plantă, precum și lucrări științifice cu totul serioase. Catnip este una dintre primele asociații care vă vin în minte atunci când căutați jucării pentru pisici. Planta atrage torcările, încurajează jocul și creșterea activității.

De asemenea, datorită ei îți poți învăța pisica comportamentul pe care ți-l dorești. Nu este adevărat că acest patruped nu poate fi antrenat. Totul este posibil, iar catnip pentru pisici te va ajuta cu asta. O specialitate uriașă care va oferi animalului multă plăcere și va ajuta să lupte eficient cu stresul, precum și să învețe lucruri noi.

Învățați-vă pisica să curețe, să folosească un stâlp de zgârieturi, să doarmă, să se joace în anumite locuri sau chiar să folosească o cutie de gunoi este treaba ta în calitate de păzitor responsabil al pisicii. Cu toate acestea, catnip vă poate ajuta cu toate acestea. Practic, toate pisicile sunt sensibile la aceasta. Oamenii de știință raportează că această plantă de miere atrage marea majoritate a pisicilor. Și, deși poate părea că animalele de companie sunt dependente de el, poți fi sigur - catnip-ul adecvat nu provoacă astfel de efecte și nu dăunează animalului. Deci de ce este planta atât de specifică pisicilor?

Torcările sunt stimulate de nepetalactona conținută în acesta (componenta principală a uleiurilor esențiale ale plantei). Datorită acesteia, mirosul adecvat de catnip seamănă cu un feromon animal și activează creierul patrupedului. Multe pisici se rostogolesc de bunăvoie în ea, lingă și ciugulesc, ceea ce este însoțit de un toarcet blând. Interesant este că doar toarceii pot simți feromonul. Mirosul florilor pe care îl simți nu este același. Merită să știți că catnip nu este doar stimulant pentru pisici, ci și calmant.

De unde să cumpăr această raritate de pisică? Magazinul nostru online va fi bucuros să vă ajute în acest sens. Fă învățarea pisicii tale mai plăcută sau dă-ți pisicii niște catnip ca deliciu. Este garanția unui pic de plăcere și distracție fără nicio ocazie. Pisica ta merită tot ce este mai bun. Dacă vrei să-i oferi animalului tău multă plăcere, plantează catnip în grădină sau pe balcon. Această plantă meliferă are flori mov atractive atunci când înflorește. Cu siguranță vă va plăcea să vedeți catnip. Nu-ți fie teamă că atunci când plantezi plante, ghiveciul de flori va fi bârlogul preferat al animalului de companie. În timp, pisicile își pierd interesul pentru ea.

Cum poți folosi catnip? Oferă pisicii tale distracția pe care o merită și învață-o comportamentul potrivit rapid, ușor și plăcut. Privirea unei pisici sub influența catnip-ului îți va oferi, de asemenea, multă bucurie și va fi un motiv de râs. Folosește catnip și vei ajuta și o pisică stresată, de exemplu din cauza unei mișcări recente. Relaxare și relaxare - asta îi oferă această plantă unică pisicii tale. Magazinul online EuroHrana îți va oferi în cea mai bună formă pentru a-ți face pisica fericită.

Catnip pentru o pisică - surprinde-ți pisica

Catnip este capabil să ofere pisicii tale multă bucurie. Totul se datorează substanței conținute de catnip, care are un impact atât de puternic asupra receptorilor pisicii prin simțul lor foarte acut al mirosului. Cu toate acestea, nu toate pisicile sunt atrase de catnip. Unii sunt complet indiferenți față de ea (se presupune că aceasta este o problemă genetică). Cu toate acestea, multe chiar și cele mai pretențioase pisici vor fi tentate de mirosul plantei. De asemenea, cercetătorii presupun – deși până acum nu există dovezi științifice clare în acest sens – că catnip-ul are un efect mai puternic asupra pisicilor aflate la vârsta fertilă, cu atât mai puțin asupra pisicilor în vârstă sau pisoilor complet mici. Ce va face mai exact catnip?

Pisicile vor fi mai relaxate, jucăușe și jucăușe. Chiar și cei complet retrași, cărora nu le plac îmbrățișările, se vor schimba dincolo de recunoaștere în acest sens. De asemenea, pisica se va rostogoli, se va freca și va fi mai dispusă să stea într-un loc în care poate simți mirosul specific și foarte plăcut de catnip. Important este că planta nu trebuie să fie plantată în pământ pentru ca animalul de companie să devină interesat de ea. Continuă și folosește preparate cu parfum de catnip. De unde să cumpăr produse?

Magazinul nostru va fi locul potrivit. Deci nu trebuie să-l plantezi deloc în grădină sau în ghivece. Puteți ajunge la produsele disponibile în magazinul EuroHrana - catnip sub formă de spray sau pudră. Îl poți așeza cu ușurință sau îl poți pulveriza în locul dorit.

Ce te va mai surprinde cu catnip pentru o pisică? Prețul său este foarte accesibil. Nu vei plăti prea mult și vei oferi animalului o distracție cu adevărat grozavă și te vei ocupa de relaxarea lui la nivelul potrivit. Atingeți preparatul într-o formă convenabilă pentru dvs. și pulverizați catnip pe jucăriile pentru animale, un stâlp de zgâriere sau un loc în care doriți să stea pisica, apoi observați rezultatele. S-ar putea să fie mai amuzanți decât crezi. Datorită acesteia, pisica va fi, de asemenea, mai relaxată și chiar mai probabil să mănânce ceva atunci când nu mai este stresată și se va găsi mai bine într-o situație nouă, de exemplu, imediat după ce se mută într-o nouă casă.

Preparatele de catnip sunt de neprețuit dacă doriți să vă învățați animalele de companie obiceiuri specifice. Nu trebuie să fie doar dormitul într-un pat sau salvarea mobilierului. Convinge-l să se joace într-un anumit loc cu miros de catnip. De multe ori animalul nici măcar nu își va da seama că încerci să-i înveți ceva. Jocul cu catnip este o plăcere și o recompensă într-unul. Important este că mirosul plantei nu durează pentru totdeauna. Interesul pisicii va dura probabil câteva minute. Așteptați puțin înainte de a-l folosi din nou. Pisicile vor rămâne imune la acesta timp de aproximativ o oră. Acest lucru este legat de activitatea neuronilor din creierul pisicilor.

Este sigur să dai catnip animalului tău de companie? Din punct de vedere medical, pisicii nu i se face rău. De asemenea, planta nu este otrăvitoare. Chiar dacă catnip-ul este sigur, ai grijă la sănătatea pisoiului tău. Planta, ca în cazul oricărui lucru nou, ar trebui să fie introdusă încet pisicii și să-i observe comportamentul. Interesant este că proprietățile sale liniștitoare ale catnipului sunt adesea folosite de oameni. Puteți să vă faceți o infuzie de frunze proaspăt culese sau să le adăugați la o salată.

Catnip - ce să luați în considerare atunci când alegeți?

Daca vrei sa iti faci pisica fericita, ai grija de starea ei de spirit si scapa de stresul in exces din corpul pisicii - vei avea nevoie de catnip. Magazinul EuroHrana ți-l va livra cu adevărată plăcere. Catnip te va ajuta să lupți cu stresul pisicilor și te va sprijini în a-ți învăța pisica lucruri noi. Cu toate acestea, după ce ar trebui să vă ghidați atunci când alegeți o astfel de catnip pentru a fi sigur că își va îndeplini rolul în mod corect?

Cel mai important lucru este bunăstarea pisicii tale și efectul pe care vrei să-l obții. Mergi pentru asta mai întâi. Ajungeți la pudra de catnip dacă doriți doar să vă distrați pisica și să o faceți puțin mai activă. La urma urmei, oferirea animalului de companie cu doza potrivită de exerciții este cu adevărat foarte importantă și, în special, pisicile leneșe ar trebui încurajate în mod special să facă acest lucru. Puteți presăra catnip pudră pe anumite zone sau îl puteți adăuga la jucării. Preparatul este făcut din frunzele plantei bine curățate și este sigur pentru pisici. Chiar dacă îl mănâncă în timp ce se joacă, nu li se va întâmpla nimic rău.

Spray catnip, pe de altă parte, va funcționa cel mai bine atunci când doriți să vă convingeți pisica să folosească unele obiecte, de exemplu, un stâlp de zgâriere și jucăriile sale, în loc să distrugă mobila din plictiseală sau din nevoia naturală de a-și zgâria ghearele. Preparatul este convenabil de dozat și complet inofensiv pentru tine și pisici. Are un miros plăcut care va atrage animalul de companie la locul potrivit. În astfel de produse veți găsi extract de catnip, îmbogățit adesea cu extracte din alte plante.

Vă întrebați cât de mare este o cheltuială catnip? Pretul te va surprinde pozitiv. Nu vă veți face griji pentru bugetul casei, pentru că nu îl veți împovăra în mod special. Pentru un preț mic, vei oferi pisicii tale o mulțime de divertisment sănătos. În plus, vei face, de asemenea, predarea pisicii tale a noțiunilor de bază mult mai ușoară pentru tine și mult mai plăcută pentru pisica ta. Datorită catnipului, el va învăța pentru ce este zgârietul și unde este patul lui. Dacă nu sunteți încă pe deplin convins de catnip - verificați recenziile de pe internet și vedeți cum reacționează alte pisici la acesta. Acest lucru vă va ajuta să luați o decizie.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10648 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-11
Foarte bine ambalat și Foarte prompți
2024-07-11
Produsul a ajuns în timpul comunicat, intact.
pixel