Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Substrat turbă

( numărul de produse: 1 )

Substraturi de turbă pentru terariu

Substratul potrivit este un element cheie al reproducerii animalelor exotice. Speciile individuale de reptile și amfibieni necesită o varietate de condiții de mediu pentru o dezvoltare adecvată. Microclimatul și mediul înconjurător au un impact imens asupra bunăstării și sănătății animalelor, motiv pentru care selecția așternutului este atât de importantă.

Animalele care trăiesc în mod natural într-un climat tropical umed se simt cel mai bine pe soluri care absorb bine umezeala. Prin urmare, un substrat de turbă pentru un terariu va fi potrivit pentru ei. În magazinul nostru veți găsi o gamă largă de așternuturi de turbă care vă vor crea condiții optime pentru dezvoltarea sarcinilor dumneavoastră. Sunt disponibile atât în ​​pachete mai mici, cât și în pachete mai mari, în funcție de cerințele individuale ale animalului de companie.

Produsele de înaltă calitate oferite provin de la producători cunoscuți și respectați de accesorii pentru animale exotice. În magazinul nostru veți găsi atât cuburi de turbă gata de utilizare, cât și cuburi de brichete, care devin moi doar după turnarea cantității potrivite de apă. Abia atunci sunt potrivite pentru plasarea în terariu. Alegeți forma de turbă în funcție de preferințele dvs. și ale animalului dvs. de companie.

Turba pentru terariu - cel mai bun substrat pentru un mediu umed

Substratul de turba pentru reptile, amfibieni si nevertebrate este 100% natural, macinat fin. Porozitatea ridicată asigură că așternutul păstrează umiditatea adecvată și recreează perfect mediul de viață tropical al reptilelor și amfibienilor. Substratul absoarbe mirosurile neplăcute, nu putrezește și nu mucegăește. Vă permite să mențineți un nivel ridicat de igienă în terariu.

Turba pentru terariu funcționează bine pentru animalele care trăiesc în condiții medii și foarte umede, tropicale, mlăștinoase și junglă. Va funcționa bine la reproducerea păianjenilor, reptilelor, de exemplu agama de iaz, gecko cu coadă groasă sau șarpele rege, amfibieni, de exemplu broaștele sau broaștele de copac, nevertebratele și scorpionii. Turba pentru reptile și amfibieni nu este potrivită pentru utilizare în terarii uscate, deșertice și de stepă. Particulele fin măcinate creează un praf fin care irită tractul respirator și sistemul digestiv al animalelor.

Înainte de a pune în terariu, pregătiți corect substratul de turbă. Puneți discul de turbă într-un recipient mare cu apă (cel puțin 1,5 litri). Se toarnă cu apă în cantitate de 0,5 litri și se așteaptă să se umfle discul. Scurgeți excesul de lichid și puneți substratul în terariu. Litierul astfel pregătit va recrea perfect mediul de viață natural, umed al reptilelor și amfibienilor.

Substrat de turbă pentru terariu - ce să căutați când cumpărați?

Substratul de turbă pentru un terariu va funcționa bine la animalele de reproducție care trăiesc în zone umede și tropicale. Nu este potrivit pentru terarii aride, de stepă, deșert și semi-deșert. Nu uitați să alegeți așternutul în funcție de nevoile individuale ale animalelor. Doar într-un microclimat apropiat de cel natural animalul se va dezvolta corespunzător.

Substraturile pentru terarii sunt adaptate la nevoile speciilor individuale de reptile și amfibieni. Ele creează microclimate specifice cu un anumit nivel de umiditate. Așternutul de turbă reține umiditatea pentru o lungă perioadă de timp, motiv pentru care este perfect pentru terariul animalelor care trăiesc în condiții tropicale și mlăștinoase. Substratul afectează dezvoltarea, sănătatea și bunăstarea animalului, motiv pentru care selecția sa corectă este atât de importantă.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10837 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-21
Super!
2024-07-20
Foarte bun site-ul
pixel