Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Hrană pentru câini

( numărul de produse: 2986 )

Hrana pentru câini - cum să o alegi?

Sanatoasa, echilibrata, suficient de calorica - aceasta ar trebui sa fie dieta cainelui tau. Hrana valoroasă va asigura creșterea și dezvoltarea corespunzătoare a patrupedului. Hrana adecvată afectează și starea animalului de companie, iar acest lucru, după cum puteți ghici, nu este lipsit de semnificație pentru sănătatea sa. În această secțiune vei găsi produse datorită cărora castronul câinelui tău va primi hrană valoroasă.

Alegerea hranei potrivite pentru câini este unul dintre cele mai importante aspecte ale îngrijirii unui animal de companie. Datorită unei diete bine alese și variate, câinele tău va fi mereu plin de viață, sănătate, iar coada lui se va clătina mereu de bucurie și mulțumire pentru un castron plin. Ce mâncare pentru câini va fi cea mai bună? Nu există un răspuns fără echivoc la această întrebare. Dintre masele de mâncare pentru câini, este dificil să o alegeți pe singura.

Puteți alege dintre diverse arome și tipuri de hrană uscată și o gamă largă de mâncăruri umede. Printre produsele disponibile se numără și delicatese care diversifică alimentația unui patruped și se vor dovedi neprețuite în timpul antrenamentului.

Hrănirea cu resturi de câine de pe masă nu este o idee bună. Deși un câine le poate mânca cu plăcere, nu va fi o dietă bună pentru ei. Hrana umană conține multe condimente, inclusiv sare care reține apa și care provoacă setea. Cel mai rău lucru pe care îl poți face este să-ți tratezi animalul de companie cu ciocolată ca recompensă pentru că ți-a dat laba lui! Ciocolata este otravă pentru câini și nu ar trebui să le fie dată sub nicio formă. Acest lucru se aplică atât câinilor adulți, cât și cățeilor. Cele mai potrivite pentru ei vor fi produsele naturale de origine animală.

Dacă mâncarea umană nu este bună pentru un câine, de ce o mănâncă cu atâta plăcere? În primul rând, câinele, ca rudă cu lupul, are un instinct de autoconservare care îl împinge la așa-zis. mâncare de rezervă. Când lupii vânează, mănâncă toată prada și își îndesă stomacul pentru că nu știu când va veni următoarea masă. Câinele a moștenit acest comportament. Prin urmare, genele lui îl împing să cerșească constant mâncare. În al doilea rând, ceea ce o persoană are în farfurie este atractiv... pentru că este în farfuria unei persoane. Amintiți-vă, totuși, că ceea ce mâncați nu este întotdeauna bun pentru sistemul digestiv uman, darămite pentru câine.

Alegerea hranei pentru animale de companie este foarte largă. Cu toate acestea, există mai mulți factori de luat în considerare atunci când stabiliți o dietă pentru câinele dvs. Așa cum oamenii au un necesar zilnic de calorii, câinele tău nu ar trebui să mănânce mai mult decât este recomandat de medicii veterinari. Chiar și cea mai bună hrană pentru câini trebuie să fie dozată corespunzător.

Oferta este atât de diversă încât poți alege cu ușurință hrana potrivită nevoilor animalului tău de companie. Gama include hrana bine echilibrata pentru catei, juniori, caini adulti si seniori. Potrivirea alimentelor la stadiul de dezvoltare al unui patruped este cea mai simplă modalitate de a-i garanta ingredientele necesare pentru etapele următoare ale vieții. Un alt criteriu care facilitează selecția hranei pentru câini este împărțirea în rase.

EuroHrana listează produse pentru peste 20 dintre cei mai populari câini - mici, mari și giganți. Acest lucru facilitează alegerea alimentelor echilibrate corespunzător și care să răspundă nevoilor acestora. Oferta include hrana uscata pentru rase de caini: boxer, pudel, buldog, teckel, ciobanesc german, yorkshire terrier sau maltez. Aveți o marcă preferată care produce hrană pentru animalele de companie? În acest fel, puteți căuta și produse care vor intra în bolul câinelui.

Hrana pentru câini - diferite tipuri

O dietă echilibrată pentru animalul tău de companie poate consta în diferite forme de hrană pentru câini. Multe depind de predispozițiile individuale ale animalului de companie - din ce rasă provine, ce tip de câine este (sport sau canapea), dacă câinele este supraponderal sau poate se luptă cu o boală mai gravă (pancreas, ficat sau diabet). .

Hrana pentru caini, disponibila in magazinul online EuroHrana va fi o masa buna pentru animalul tau. Printre alimentele oferite veți găsi, mai ales, produse de uz casnic echilibrate și bogate în nutrienți - atât umede, cât și uscate. Este o alegere de zi cu zi ideală pentru animalele de companie care nu se îmbolnăvesc și nu necesită o dietă specială. Fii atent la el, indiferent dacă lista ta de cumpărături include hrană pentru căței sau câini adulți.

Ai grijă de o alimentație sănătoasă și variată a prietenului tău patruped. Care sunt tipurile de mâncare pentru câini? Magazinul online oferă cea mai bună hrană pentru câini de toate vârstele, rasele și condițiile de sănătate.

Magazinul de hrana pentru caini are in sortimentul sau mai multe tipuri de mancare. Acestea sunt atât alimente de întreținere, cât și alimente veterinare care pot susține dieta câinilor cu cerințe speciale. Care este diferența dintre ele?

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10717 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-15
Profesionalism , foarte multumita
2024-07-15
Produse de calitate. Livrare OK!
pixel