Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Hrană pentru broaște țestoase

( numărul de produse: 37 )

Hrană pentru țestoase terestre și de apă - Cel mai important este o dietă echilibrată

Nu este la fel de confortabil în creșterea animalelor de companie ca o broască țestoasă. Acestea sunt reptile care sunt cumpărate cu nerăbdare de proprietarii ulterioare, deoarece nu au nevoie de prea multe angajamente și de îngrijire foarte solicitantă. Tot ce ai nevoie este mâncarea potrivită pentru țestoasă, condiții confortabile din terariu, iar țestoasa ta are deja motivele potrivite pentru a fi satisfăcute. Ce mâncare pentru broască țestoasă este cea pe care ar trebui să o oferiți în fiecare zi, astfel încât animalul dvs. de companie să fie sănătos și să se bucure de un aspect frumos?

Pentru a răspunde la întrebare, ce mâncare este cea mai bună pentru țestoasă, trebuie să determinați mai întâi cu ce țestoasă aveți de -a face. Cumpărând mâncare pentru animalul dvs. de companie, nu puteți ignora problema speciilor sale. Testoasele cu apă au o dietă diferită de țestoasele terestre, ceea ce rezultă din condițiile naturale ale mediului în care trăiesc. Testoasele terestre sunt în mare parte erbivore, în timp ce țestoasele cu apă sunt carnivore care se hrănesc cu crustacee, moluște, precum și pești mici. Aceste diferențe de alimente naturale au un impact semnificativ asupra rezistenței țestoasei și a cererii acesteia pentru nutrienți specifici. Chiar dacă țestoasa dvs. nu trăiește într -un mediu acvatic natural, trebuie să -i oferiți doza potrivită de proteine, calciu și alte ingrediente valoroase de origine animală.

Mâncare pentru o broască țestoasă - ingrediente de origine animală

Prin urmare, alimentele de bună calitate pentru o broască țestoasă este bogată în proteine, responsabilă pentru creșterea și structura musculară, calciul, care este principalul bloc de oase și coajă, care este o armură de protecție pentru țestoasă, precum și în chitina naturală din Crustacee mici, care accelerează metabolismul, are un efect pozitiv asupra sistemului digestiv și face ca pielea țestoase să fie flexibilă. După cum puteți vedea, mâncarea pentru țestoasele care trăiesc în mediul acvatic trebuie să fie echilibrată și nu poate fi cauzată de niciunul dintre ingredientele de mai sus. Prin urmare, alimentele selectate corespunzător sunt cruciale pentru sănătatea, starea și aspectul țestoasei.

Hrană pentru o broască țestoasă - plante bogate în nutrienți necesare

Ce mănâncă țestoasele terestre? Dieta lor se bazează în principal pe ingredientele de origine vegetală, motiv pentru care într -o dietă bine -elastică a țestoasei dvs. terestre nu poate lipsi extracte în care plantele care alcătuiesc dieta naturală sunt bogate. Mâncarea pentru o broască țestoasă terestră este formată din extracte de proteine ​​care construiesc mușchii în fiecare corp. Proteina animală este transformată în legume aici, dar efectul acestui ingredient este la fel de important pentru ambele specii de țestoase. Uleiurile și grăsimile crude joacă un rol la fel de important, precum și fructe și legume, care sunt o sursă naturală de vitamine și minerale. Prin urmare, un aliment echilibrat pentru țestoase terestre ar trebui să fie un amestec de proteine ​​vegetale, grăsimi și vitamine - un astfel de aliment compus este o masă completă pentru animalul dvs. de companie.

De asemenea, merită să vă atingeți pentru suplimente care reduc efectele deficienței de calciu sau a altor ingrediente valoroase. Calciul în țestoase joacă un rol foarte important, motiv pentru care suplimentele de calciu sunt cel mai adesea cumpărate de proprietarii acestor reptile.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10817 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-20
A durat foarte mult pana am primit comanda.
2024-07-20
Promptă
pixel