Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Pentru peștii disc

( numărul de produse: 1 )

Hrană pentru pește discus - ce ar trebui să conțină?

Discusii nu trebuie hrăniți cu organe congelate sau tăiței turnați, așa cum fac unii crescători. Un astfel de mod de a mânca le poate dăuna pur și simplu și, în unele cazuri, poate duce la dezvoltarea multor boli, în special la degenerarea ficatului.

Pentru a ști ce hrană pentru discusi ar trebui să conțină, ar trebui să te uiți la ce mănâncă discus în sălbăticie. Potrivit specialiștilor, este în mare parte detritus, adică materie organică moartă sub formă de resturi fragmentate, perifiton (alge, nevertebrate, alge și alte microorganisme), precum și semințe, frunze, flori și fructe subacvatice. Atunci când alegeți hrana potrivită pentru peștii discuri, merită să urmați exemplul naturii - peștii discus sălbatici sunt puternici și se bucură de culoarea lor frumoasă.

În magazinul online EuroHrana veți găsi o gamă largă de alimente pentru pești de acvariu, inclusiv discus. Datorită unei alimentații sănătoase, echilibrate, care seamănă cu cea naturală, locuitorii acvariului tău vor fi mereu în formă, iar vizionarea lor îți va aduce și mai multă bucurie!

Hrana pentru pesti discus - ai grija de locuitorii acvariului tau

Ce hrană pentru peștele discus merită să alegi? În primul rând, unul care va furniza vitaminele și mineralele necesare. În compoziția alimentelor de înaltă calitate veți găsi, printre altele: creveți și hamsii naturali cu proprietăți care susțin dezvoltarea animalelor tinere, L-carnitina, care îmbunătățește metabolismul peștilor, și formule speciale care întăresc sistemul imunitar.

Hrana bine aleasă pentru peștii discus nu numai că vă permite să păstrați animalele în stare bună, dar le îmbunătățește și colorarea. Dacă îți pasă de estetica acvariului tău, alege o opțiune alimentară bogată în substanțe colorante care sunt sigure și netoxice pentru pești. Datorită acestui fapt, culorile frumoase ale peștilor tăi discus vor face din acvariu cel mai frumos decor al casei tale!

În magazinul EuroHrana, puteți cumpăra și o hrană special compusă pentru peștii discus, destinată servirii în special în perioadele de stres crescut, în perioada de boală și convalescență, sau de depunere a icrelor.

Nu da niciodată peștelui tău vitaminele destinate oamenilor pe cont propriu. Compoziția preparatului, care nu este adaptată sistemului digestiv al animalului, poate provoca otrăvire și chiar moarte. Problema dozajului este similară - chiar și cea mai mică doză de vitamine destinate oamenilor poate fi mortală pentru pești. Hrana echilibrata pentru discuri contine toate ingredientele pe care ar trebui sa le primeasca in dieta zilnica.

Hrană pentru pești discus - bucurați-vă de apă curată în acvariu pentru mai mult timp!

Hrana de înaltă calitate pentru peștii discus vă va ajuta, de asemenea, să vă mențineți acvariul curat mai mult timp. Particulele de alimente ușor digerabile înseamnă că animalele produc mai puțină poluare și, prin urmare, se pot bucura de apă curată mai mult timp.

Perioadele mai lungi de prospețime a apei contribuie, de asemenea, la inhibarea creșterii algelor. Ei sunt cei care provoacă înverzirea și întunecarea apei din acvariu. Hrana potrivită pentru discuri vă va ajuta să limitați creșterea acestora și să păstrați apa limpede pentru mai mult timp.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10837 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-21
Ok
2024-07-20
Foarte bun site-ul
pixel