Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Căsuțe, culcușuri, separatoare

( numărul de produse: 16 )

Oferă rozătoarei tale condiții decente - ai grijă de cușca lui

Rozatoarele, cum ar fi hamsterii sau cobai, si iepurii sunt animale de companie foarte populare. Sunt foarte frecvente în casele poloneze. Uneori sunt cumpărați și crescuți de pasionații speciei, alteori sunt primul animal de companie pentru un copil. În alte cazuri, ei sunt pur și simplu însoțitori pentru persoanele care nu au timp pentru un animal de companie mai mare. Nu contează din ce motiv ai decis sau doar te gândești să iei un hamster sau altă rozătoare. Cel mai important lucru este că ești pregătit corespunzător pentru asta. O cușcă de hamster poate fi utilă pentru asta.

O cușcă este doar prima nevoie a rozătoarei dvs. Încă trebuie echipat corespunzător. O casă pentru rozătoare este unul dintre acele lucruri care ar trebui să existe. Înainte ca animalul tău de companie să se stabilească într-un loc nou, el poate fi puțin stresat. Chiar și mai târziu, ar avea nevoie de un loc unde să se ascundă. La urma urmei, o cușcă pentru un cobai, hamster sau alt rozătoare va fi mai mult decât casa lui. Va fi întreaga lui lume. Ar trebui să fie un loc plăcut.

Amintiți-vă că cușca trebuie proiectată astfel încât să asigure confortul animalului. Prin urmare, este important să-i ajustați forma la nevoile unei anumite specii. De exemplu, o cușcă pentru dihori ar trebui să fie mai înaltă și să fie formată din mai multe etaje, pentru că acestor animale le place să se cațere. Hamsterii, pe de altă parte, preferă să se îngroape într-un strat înalt al substratului, iar iepurii sunt mulțumiți de o cușcă cu o suprafață mai mare, dar fără niveluri suplimentare - nu le place să se cațere.

O rozătoare poate fi tovarășul tău foarte plăcut. Vă poate ține companie, vă poate distra și pur și simplu vă poate încânta ochiul cu comportamentul său. Totuși, toate acestea sunt posibile numai atunci când animalul tău de companie se simte în siguranță și fericit. De aceea este atât de importantă o cușcă pentru un iepure sau orice alt rozătoare pe care o alegi. Ai grija de ea. Te vei putea bucura de compania animalului tău fericit.

O cușcă mare pentru rozătoare - pentru că confortul este cel mai important lucru

Cușca este baza absolută pentru o rozătoare. Fără el, nu ai nicio șansă să oferi rozătoarei tale condițiile potrivite. Indiferent de ce fel de animal de companie te decizi în cele din urmă. Fiecare rozătoare trebuie să locuiască undeva. Și cel mai confortabil și mai sigur loc pentru el va fi într-o cușcă.

O cușcă pentru rozătoare trebuie adaptată nevoilor sale. Destul de mare, cu aranjarea corectă a treptelor, astfel încât animalul tău de companie să nu se blocheze și să nu scape. Acest lucru este foarte important - la urma urmei, este vorba despre siguranța lor. Fără ea, animalul dvs. de companie nu va putea folosi liber cușca și vă veți face griji cu privire la soarta ei.

Înainte de a decide care cușcă de cobai va fi cea mai bună alegere, luați în considerare câți cobai doriți să păstrați în ea. Unele animale sunt extrem de gregare și se simt mai bine cu reprezentanții speciei lor. În altele, depinde în primul rând de sex - de exemplu, șobolanii masculi se vor dovedi a fi doar copii, dar șobolanilor de sex feminin le place să aibă însoțitori. In acest fel, vei alege cusca perfecta pentru nevoile animalelor tale.

Dimensiunea cuștii este, de asemenea, foarte importantă. Cușca pentru degu trebuie să asigure confort, mai ales, pentru degu. Și cu ei în minte ar trebui mai întâi creat și apoi achiziționat de dvs. Magazinul EuroHrana vă va veni în ajutor în această sarcină dificilă. Cuștile pe care le veți găsi în ofertă sunt adaptate nevoilor multor rozătoare și cerințelor specifice ale acestora. Tot ce trebuie sa faci este sa te uiti in jur si cu siguranta vei alege rama potrivita.

Pe lângă cușca pentru rozătoare în sine, echipamentul acesteia este de asemenea important. Modul în care este aranjat spațiul pentru aceste animale mici este extrem de important - la urma urmei, pentru hamsteri, porci, iepuri sau chinchilla, acest spațiu mic este întreaga lume. Cuștile pentru rozătoare ar trebui să fie echipate cu adăpători și boluri de mâncare pentru animale mici, precum și diverse tipuri de tuneluri pentru iepuri, roți de hamster sau alte atracții pentru chinchilla sau cobai. Cușca pentru rozătoare ar trebui să aibă și o casă care să fie în același timp un adăpost și o cămară.

Cușcă pentru hamsteri și alte rozătoare - alege-o pe cea potrivită

Ți-ai luat deja decizia. Te-ai decis să iei un animal de companie și alegerea ta a căzut asupra unei rozătoare. De exemplu, un hamster sau o creatură puțin mai exotică - un dihor. Acum că această decizie a fost luată, aveți nevoie de accesoriile potrivite.

Unul dintre parametrii pe care va trebui sa ii alegi va fi materialul de constructie din care este realizat noul apartament al animalului tau. Cuștile ieftine pentru rozătoare sunt de obicei realizate dintr-o cutie de gunoi din plastic conectată la un corp din tije metalice. Aceasta este o soluție suficientă pentru majoritatea speciilor de animale mici, atâta timp cât barele au o distanță suficient de densă. O astfel de cușcă permite un schimb bun de aer și nu crește concentrația de substanțe nocive care se ridică, de exemplu, din urină. De asemenea, este ușor de curățat.

Cu toate acestea, dacă sunteți interesat de o cușcă mare pe care o puteți extinde ulterior, alegeți un model din plastic. Are orificii de aerisire si trebuie curatata mai des pentru a mentine igiena. Verificați întotdeauna ca animalele să nu mestece plasticul - ar putea chiar să facă o gaură în el! Oferă-le o mulțime de divertisment, astfel încât să nu se gândească să roadă echipamentul. Deosebit de remarcate sunt sistemele de cuști mari, pe care le puteți extinde cu accesorii suplimentare, cum ar fi tunelurile, și cuștile mici de călătorie. Acesta din urmă va fi perfect pentru vacanțe sau vizite la medicul veterinar.

Cușca dihorului trebuie să fie suficient de mare pentru ca dihorul să se simtă confortabil, să stea și să se joace în ea. Mai ales când petrece mult timp în ea. Amintiți-vă, totuși, că nici cea mai mare cușcă nu va înlocui mișcarea animalului în incintă, pe care ar trebui să o proiectați ținând cont de nevoile sale. Nu contează ce rozătoare alegi. Ar trebui să puneți întotdeauna interesul său pe primul loc.

Prețul unei astfel de cuști potrivite nu ar trebui să te sperie. Cușca este baza. Aceasta este prima cheltuială pe care trebuie să o includeți în cheltuielile cu animalele de companie. Chiar înainte de a cumpăra animalul de companie în sine. Cuștile ieftine pentru rozătoare pot fi și ele bune. Concentrați-vă în primul rând pe parametrii lor, inclusiv pe cel mai important dintre ei - dimensiunea.

O cușcă mare pentru rozătoare este o necesitate absolută. În cușcă animalul tău va petrece mult timp. Faceți cușca ceea ce ar trebui să fie pentru el. O casă, o casă foarte bună și confortabilă, nu o închisoare înghesuită. Bunăstarea și libertatea animalului tău de companie sunt primordiale.

Dacă sunteți interesat de o cușcă pentru un hamster sau șoarece, înainte de a o cumpăra, specificați ce specie și varietate a acestui rozător vă veți decide. Persoanele mai mici pot trece cu ușurință prin găurile dintre fire. Dacă alegeți o cușcă tradițională - asigurați-vă că plasa este destul de dens distanțată. Același lucru este valabil și pentru șoareci, mai ales dacă intenționați să vă reproduceți și să aveți pui. Nu veți întâmpina această problemă atunci când sunteți interesat de o specie de animale mai mare și de un loc pentru ea, de exemplu o cușcă pentru un degu.

Te-ai întrebat vreodată ce loc din apartament este cel mai bun pentru o cușcă pentru rozătoare? Pentru animalele mici, cel mai bine este un loc liniștit, umbros și retras. Cuștile pentru rozătoare ar trebui să fie la temperatura camerei - temperatura prea mare sau prea scăzută este dăunătoare pentru hamsteri sau cobai. Prin urmare, merită să plasați o cușcă pentru animalele mici departe de un radiator puternic încălzit sau de o fereastră des deschisă.

De asemenea, merită să ne amintim că cuștile pentru rozătoare trebuie umplute cu așternut de înaltă calitate pentru hamsteri, iepuri, chinchilla sau dihori. Modul corect de a căptuși partea inferioară a cuștii pentru rozătoare este rumegușul cumpărat de la magazinul de animale de companie. Pentru animalele mici, așternutul de proastă calitate, cum ar fi rumegușul găsit în aer liber, poate provoca infecția cu protozoare. De asemenea, este mai bine să nu turnați nisip pe întreaga suprafață a cuștii pentru animalele mici - un colț mic al cuștii pentru rozătoare este suficient pentru a crea o cutie de nisip pentru un animal de companie.

De asemenea, amintiți-vă că merită să aveți o cușcă mare, spațioasă și confortabilă pentru hamsteri sau alte rozătoare și alta mai mică. Pentru ce? O cușcă atât de mică, portabilă, va fi utilă atunci când călătoriți, când trebuie să vă transportați rozătoarea în alt loc sau să vă duceți animalul de companie la veterinar. Transportul unei cuști mari de acasă nu va fi confortabil, așa că o versiune mică și ieftină vă va fi cu siguranță utilă - chiar dacă o veți folosi foarte ocazional.

Cușcă pentru iepuri și rozătoare în reproducție - ce parametri?

Datorită diferențelor de reproducere, speciile specifice de rozătoare, precum și iepurii, necesită locuri diferite de cazare. Este chiar diferit când vrei să faci fermă. De exemplu, o cușcă pentru rozătoare ar trebui să fie adaptată ca mărime la dimensiunea unui efectiv dat, dar și la sexul indivizilor care se află în ea. Dacă doriți să creșteți rozătoare populare, amintiți-vă că, de obicei, ar trebui să existe un singur mascul într-o turmă. Uneori este mai bine să păstrați două stoluri mai mici în cuști separate.

În timp ce cușca pentru rozătoare este unul dintre locurile de bază în care să stea, este diferit în cazul iepurilor. De obicei, petrec puțin timp în cușcă, iar restul trebuie să le fie asigurat în fugă. Din acest motiv, cușca pentru un iepure ar trebui să fie ajustată astfel încât să îi fie confortabil să doarmă, să mănânce și să folosească o toaletă separată în ea. În schimb, investiți restul fondurilor dvs. într-un incintă decentă, care va permite animalului să-și întindă oasele și articulațiile - acest lucru este esențial pentru a menține aceste mamifere sensibile în stare bună.

Dacă știți că în turmă există o femelă însărcinată, cel mai bine este să o izolați de alte animale cu puțin timp înainte de a da naștere. În acest fel, vei proteja puii de membrii adulți ai turmei, care nu au întotdeauna bune intenții. Puteți folosi o cușcă mai mică pentru hamster ca cameră de fătare și apoi ca loc pentru a ridica așternutul. Ar trebui să includă un loc pentru a face un cuib, de preferință ascuns sub casă, precum și o mică toaletă, un recipient cu mâncare și apă.

60 x 60 x 40 cm - aceștia sunt parametri similari ai cuștilor care vor fi confortabili pentru hamsteri. Desigur, poți opta pentru o cușcă pentru animale de dimensiuni mici, cu alte dimensiuni. Amintiți-vă, totuși, că cușca pentru hamsteri nu poate fi prea mică - într-un spațiu foarte îngust, animalul va fi pur și simplu nefericit. Cu toate acestea, aceste numere pot fi un indiciu pentru tine.

Pentru o cușcă de iepuri, lungimea minimă este de 100 cm. Vorbind despre o cușcă de chinchilla, o cușcă de 40 x 70 x 100 cm va fi suficientă pentru o pereche de aceste animale mici de același sex (rețineți că chinchilla sunt animale de turmă!)

Care este cea mai bună cușcă pentru un dihor? Dihorii sunt animale mici foarte active, așa că nu pot trăi în spații foarte mici. Dimensiunea minimă absolută a bazei pe care dihorul se va simți confortabil este de 80 x 45 cm. Înălțimea cuștii pentru aceste animale mici nu trebuie să fie mai mică de 50 cm. Desigur, dacă intenționați să aveți mai mult de un dihor în cușcă, acesta ar trebui să fie dimensionat corespunzător.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10817 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-20
Mulțumit de promptitudine și de seriozitate
2024-07-20
Am incercat sa iau legatura cu numerele pe care le aveti si nu a raspuns nimeni!Si a durat ceva pana a venit comanda am dat comanda pe 9 iulie si a ajuns pe 16.
pixel