Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Șampoane, balsamuri

( numărul de produse: 30 )

Șampon pentru pisici - De ce să folosești produse de îngrijire specializată.

Pisicile sunt considerate creaturi foarte curate. Este adevărat, pisicilor le pasă foarte mult de igiena lor, dar acest lucru nu înseamnă că nu ar trebui să scaldezi pisica. Atât pisicile ieșite, cât și gospodinele pisicii, o baie solidă va fi utilă din când în când. Acesta va reduce mirosul neplăcut, va reduce lenjeria și vă va permite să păstrați pielea și părul sănătos. Trebuie amintit că în niciun caz nu folosiți produse cosmetice umane pentru o baie de pisici. Aceștia pot irita pielea animalului și pot duce la alergii și chiar la boli grave ale pielii.

Șampoanele de pisică specializate au fost adaptate la pielea pisicii. Sunt delicate și adaptate la nevoile patrupedului. Când utilizați produse cosmetice de bună calitate pentru o pisică, părul animalului dvs. de companie va fi strălucitor și moale, veți preveni bolile pielii și chiar veți avea grijă să mențineți o culoare intensă de blană. Din toate aceste motive, nu numai îngrijirea obișnuită a blană este recomandabilă, ci și pentru a alege astfel de produse cosmetice care îi vor afecta favoarea.

Ce șampon pentru pisici va fi cel mai bun? Tipuri și destin.

Piața are șampoane pentru îngrijirea pisicilor de bază, produse cosmetice specializate adaptate nevoilor individuale, precum și cele destinate pisicilor cu rase specifice - de exemplu, un șampon pentru o pisică persană sau britanică.

Șampoanele de bază vă permit să curățați complet stratul și pielea pisicii de murdărie, lăsați un miros delicat, neteziți haina, să -i dea moale și strălucire. Acestea sunt de obicei produse cu o compoziție delicată și adesea naturală, care nu va irita pielea și va evita alergiile.

Dacă pisica dvs. are pielea sensibilă, atunci evitați produsele cu parabeni și substanțe chimice suplimentare. Pariați pe produse cosmetice naturale, de preferință cele care nu albite - chiar dacă pisica are blană albă. În acest fel, veți evita iritații suplimentare care ar putea descuraja animalul și mai mult din băile viitoare. Dacă nu știți ce pregătire să alegeți pentru o pisică sensibilă, investiți într -un șampon de bucătărie - este întotdeauna mai delicat decât produsele cosmetice pentru animalele adulte.

Cosmetice specializate includ acest lucru pentru pisicile expoziționale. Desigur, ei pot fi folosiți și de proprietarii de pisici care nu participă la astfel de evenimente. Aceste produse vor ajuta la pieptănarea porții, vor susține menținerea unei culori strălucitoare și intensă a părului, netedă și vor oferi părului strălucire. Acestea sunt produse de cea mai înaltă calitate din categoria „Șampon pentru pisici”. Cu toate acestea, prețul unor astfel de cosmetice poate speria proprietarii de pisici „birou”. Totuși, acest lucru nu înseamnă că nu pot fi utilizate pentru astfel de pisici.

A doua linie de produse cosmetice sunt medicamentele. Aceste produse vor ajuta în lupta împotriva căderii de mătreață și blană, de a lupta purici și alți paraziți, va ajuta cu alergii și iritații ale pielii. Preparatele de vindecare au ingrediente adaptate la o problemă specifică de sănătate a pisicii și sunt prescrise cel mai adesea de către un medic veterinar. Amintiți -vă că, de exemplu, șamponul anti -Dandruff pentru o pisică este un preparat cu proprietăți de vindecare. Nu -l folosiți singur fără a consulta un medic veterinar, mai ales dacă animalul suferă de alte afecțiuni, în special asociate cu starea pielii.

În plus față de șampoanele tradiționale, magazinele zoologice includ și șampoane uscate și pisici pentru pisici. Șampoanele uscate vor funcționa dacă pisica se teme de apă. De asemenea, sunt utile atunci când călătoresc cu un animal. Nutrienții sunt recomandate în principal pisicilor cu păr mai lung. Ele împiedică formarea încurcăturilor, înmoaie haina și întăresc blana.

Se întâmplă ca pisica să aibă blană în stare slabă. Aceasta poate rezulta din boli, condiții de viață proaste - tipice pentru pisici după adopție - sau pur și simplu o reticență puternică în ceea ce privește îngrijirea. În acest caz, nu începeți cu o baie. Părul umed este adesea mai dificil de pieptănat, iar sub el sunt adesea arsuri, iritații și uneori răni. În primul rând, încercați să piepteni blândul ușor și să tăiați încurcăturile. Dacă vă întrebați ce șampon pentru pisici să alegeți într -o astfel de situație, puneți -vă pe întreaga linie de produse cosmetice care facilitează pieptănarea și calmarea iritațiilor. În acest fel, veți face toate îngrijirile de la început până la sfârșit, iar pisica se va simți ușurată.

Ce să luați în considerare atunci când alegeți produse cosmetice pentru o pisică?

Șampoanele și balsamurile de pisici - cum ar fi produsele pentru oameni - trebuie să curețe în primul rând blana și să aibă proprietăți de îngrijire. Indiferent de tipul de șampon sau balsam, compoziția ar trebui să fie cât mai naturală și delicată. Pregătirea îngrijirii trebuie să fie concepută special pentru pisici. PH -ul pielii la pisici este mai mare decât la om, astfel încât alte produse le pot irita pielea delicată. Trebuie remarcat dacă cosmeticul nu are parabeni dăunători sau culori artificiale.

Proprietățile de îngrijire ale șamponului sau balsamului vor consolida prezența vitaminelor E, A și B5. Prezența de mușețel, aloe vera sau ovăz poate contribui la atenuarea iritațiilor. În cazul căderii de blană excesivă, preparatele de întărire a stratului, de exemplu, odată cu adăugarea de costail de câmp și reducerea stresului cauzată de baie, vor fi susținute de produse cosmetice cu adăugarea de ulei de lavandă.

Șampon pentru pisici uscat - Care va fi util?

Printre diferitele produse pentru îngrijirea părului pisicii se numără, de asemenea, un șampon pentru pisici uscate. Aceste tipuri de produse cosmetice nu sunt nimic nou, deoarece apar și în farmaceutile, desigur în versiunile destinate oamenilor. Dar de ce să investești într -un șampon pentru pisici uscate dacă îl poți lua într -un mod standard? Există situații în care utilizarea unui cosmetic spray va funcționa mult mai bine și va fi mai favorabilă pentru toate părțile: atât tu, cât și pisica.

Cel mai adesea produsele cosmetice uscate de îngrijire a părului sunt folosite de crescători și oameni care prezintă pisici la expoziții. Desigur, pisica este de obicei pregătită corespunzător pentru un astfel de eveniment - un șampon de pisică adaptat la tipul de capac este utilizat pentru baia sa. Uneori, însă, acest lucru nu este suficient, sau mai degrabă - este suficient pentru prea scurt. Vorbesc despre situații în care pisica, de exemplu, în timp ce se juca acasă sau într -un Volherwoman împrejmuit se va murdări pur și simplu. În acest caz, trebuie să estimați ceea ce este asociat cu costuri mentale mai mici - o baie de pisică din nou sau utilizarea șamponului uscat într -un singur loc.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10817 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-20
Foarte bun site-ul
2024-07-20
Pretul bun, produsul bun, comunicarea buna. In concluzie, TOTUL OK
pixel