Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Împărțire în funcție de firmă

( numărul de produse: 2095 )

Vrei să-i oferi patrupedului tău o alimentație sănătoasă, dar nu ai timp să compui singur mesele? Mâncărurile gata preparate vă vor ajuta - împărțirea pe companii pe care am decis să o introducem vă va face mult mai ușor să alegeți dintre acei producători în care aveți încredere și ale căror produse le prețuiți. Veți găsi produse ale unor mărci cunoscute precum Animonda, Brit, Eukanuba, Royal Canin și Trovet.

Hrana pentru câini bine aleasă va permite animalelor noastre nu numai să se dezvolte sănătos la început, ci și să se mențină în stare bună mai târziu, iar la bătrânețe - pentru a evita bolile mai grave.

Hrana pentru caini oferita de magazinul nostru este extrem de diversificata, atat in ceea ce priveste adaptarea la rase specifice, cat si la nevoile nutritionale, varsta si preferintele gustative ale animalelor de companie. Oferă câinelui tău o masă sănătoasă - mâncarea gata preparată pentru câini este o sursă de nutrienți echilibrați, vitamine și microelemente.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10817 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-20
5
2024-07-20
Am incercat sa iau legatura cu numerele pe care le aveti si nu a raspuns nimeni!Si a durat ceva pana a venit comanda am dat comanda pe 9 iulie si a ajuns pe 16.
pixel