Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Accesorii pentru pisici

( numărul de produse: 140 )

Accesorii pentru pisici - necesare in casa fiecarui iubitor de pisici

Când o pisica mică, pufoasă, vine în casa ta, mai devreme sau mai târziu este timpul să cumperi accesorii care să îmbunătățească viața de zi cu zi cu o pisică sau să-ți facă timpul de torc mai plăcut. Există multe locuri de unde puteți cumpăra accesoriile necesare pentru pisici - un magazin online sau staționar vă va oferi o selecție uriașă de diverse gadget-uri pentru pisici.

Inainte de a cumpara insa, ar trebui sa acorzi un moment pentru a afla care sunt avantajele si dezavantajele fiecaruia dintre ele si sa alegi accesorii care se vor potrivi cu varsta si dispozitia pisicii tale, cu stilul ei de viata si chiar cu marimea apartamentului in care locuieste pisoiul.

Accesorii pentru pisici - tipuri și utilizare

Există multe accesorii care vor fi folosite în casa fiecărei pisici. Unele dintre ele sunt chiar necesare pentru ca pisica ta să se simtă confortabilă și în siguranță.

Ora mesei pisicilor este cea mai așteptată perioadă a zilei. Bolurile și dozatoarele adecvate pentru apă și mâncare sunt un element obligatoriu pe lista de cumpărături a unui îngrijitor de pisici. Hrana și apa pentru pisică trebuie servite într-un recipient adecvat. Cele mai bune boluri sunt cele care sunt stabile și ușor de curățat.

Pet shop-urile oferă boluri din diverse materiale, în diferite culori și cu diferite capacități. Pentru bolurile obișnuite, cele din metal, plastic sau ceramică, dozatoarele de hrană și fântânile sunt o alternativă bună.

Pe lângă servirea corectă a alimentelor, este important să o păstrezi proaspătă. Aici vor fi utile recipientele pentru alimente uscate și capacele pentru conserve. Covoarele și tampoanele de sub bol se vor ocupa de curățenia locului în care pisica mănâncă.

Pe lângă accesoriile pentru o pisică legate de viața de zi cu zi și de nevoile fiziologice, merită să aveți grijă de activitatea acesteia. Jocul joacă un rol important în viața nu numai a pisicuțelor tinere. Pentru a preveni pisica să zgârie mobila și să distrugă aparatele de uz casnic, merită să investești într-un stâlp de zgâriere. Va fi un loc grozav de jucat și, mai presus de toate, va satisface nevoia pisicii de a-și ascuți ghearele.

Pentru a evita plictiseala, mai ales atunci când proprietarii nu sunt acasă, jucăriile vor veni la îndemână. Alegerea este uriașă. De la jucării de pluș în diverse forme, culori și dimensiuni, la jucării cu catnip la bile. Acestea sunt accesorii pentru pisici relativ ieftine, dar oferă divertisment ore întregi. Undițele și laserele vă vor încuraja să vă jucați împreună, iar jucăriile interactive vor stimula imaginația animalului și vor trezi simțul vânătorului acestuia. Urmăriți-vă pisica pentru a-și găsi jucăria preferată.

Deplasarea, vizita la veterinar sau mutarea vor fi facilitate de un transportator sau o geanta de transport. Acesta va asigura siguranța și confortul călătoriei pentru pisică. Un suport de plastic, o pungă de material textil sau un coș de răchită - alegerea este a ta. Ceea ce este important atunci când cumpărați acest accesoriu este dimensiunea acestuia - confortabilă pentru pisică și convenabilă pentru proprietar și calitatea manoperei.

Dacă doriți să ieșiți cu animalul de companie la plimbare, atunci un ham și o lesă vă vor fi la îndemână. Pentru orice eventualitate, merită să investești și într-un guler cu etichetă de adresă. Poate fi o simplă pălărie de top cu șurub sau ceva mai elegant. Puteți alege chiar și o etichetă LED strălucitoare.

Locul de odihnă al pisicii este foarte important - accesoriile potrivite vor fi la îndemână aici. La urma urmei, o pisică petrece până la câteva ore pe zi dormind! Un pat, o casă, un hamac sau o cabină vor oferi pisicii confort și un spațiu în care va putea să tragă un pui de somn în liniște. O selecție uriașă de forme, dimensiuni și forme de bârlog va asigura nu numai funcționalitate, ci și valori estetice.

Blana unei pisici necesită îngrijire adecvată. Pieptenii și periile sunt accesorii pentru pisici care vor fi utile în lupta împotriva vărsării și ajută la menținerea blanii strălucitoare. Accesoriile de îngrijire sunt disponibile pentru pisoi, pisici adulte, pisici cu păr scurt și cu păr lung.

Siguranța și igiena sunt, de asemenea, elemente importante ale împărțirii apartamentului cu un prieten care toarce. Un alt accesoriu pentru pisici va ajuta în acest sens. O ușă specială va permite pisicii să ajungă la cutia de gunoi chiar și atunci când ușa camerei este închisă. Unele uși sunt echipate cu sisteme speciale de identificare, așa că dacă le montezi în ușa din față nu e teamă ca alte animale să intre în casa ta prin ele.

Accesorii pentru pisici - ieftine sau exclusive? De unde să cumpărați și ce să luați în considerare atunci când alegeți?

Indiferent dacă țintiți spre ieftin sau vă decideți asupra accesoriilor exclusive pentru pisici, ar trebui să vă ghidați în primul rând după calitatea manoperei și siguranța utilizării. De asemenea, ar trebui să potriviți accesoriile cu vârsta, rasa și dimensiunea pisicii. Accesoriile pentru pisoi vor avea caracteristici diferite de cele pentru pisicile adulte, iar cele pentru rasele mari nu vor funcționa neapărat pentru un pisoi mic.

De unde să cumpăr accesorii pentru pisici - magazin online sau magazin stationar? Magazinele online de animale de companie oferă o gamă largă de produse la prețuri atractive. Puteți răsfoi și compara cu ușurință produse de la diferiți producători fără a părăsi casa. Atunci când comandați livrare, aveți și confortul că nu trebuie să cărați singur pachete grele - acestea vor fi livrate direct la ușa dvs., ceea ce vă va face pisica fericită rapid.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10817 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-20
Produse calitative la preturi accesibile!Livrare rapida!
2024-07-20
Pretul bun, produsul bun, comunicarea buna. In concluzie, TOTUL OK
pixel