Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Hrană pentru reptile și amfibieni

( numărul de produse: 53 )

Reptilele și amfibienii sunt foarte populare printre proprietarii de animale de companie. De fapt, nu ai nevoie de mare lucru pentru a le reproduce: un terariu bun cu echipamentul și condițiile potrivite în interior și o alimentație echilibrată care să le asigure viață lungă, aspectul sănătos și vitalitatea. Cum arată o hrană echilibrată pentru reptile și ce hrană pentru amfibieni va funcționa cel mai bine?

Reptilele și amfibienii sunt adesea enumerate pe același rând, în principal din cauza numeroaselor asemănări dintre cele două clase. Amfibienii și unele reptile sunt animale cu sânge rece care pot trăi într-un mediu semi-acvatic. În funcție de specie, se găsesc mai des pe uscat sau în apă. Locul lor de locuit determină ce mănâncă în fiecare zi, motiv pentru care este atât de important să alegeți hrana potrivită pentru fiecare dintre ei. În ciuda numeroaselor asemănări dintre reptile și amfibieni, precum și animalele din aceeași familie, ar trebui să aveți întotdeauna o hrană separată pentru fiecare specie pe care o păstrați într-un terariu.

Hrană pentru reptile - ce trebuie să rețineți?

În magazinul nostru online pentru animale de companie veți găsi produse precum hrană pentru reptile, care includ broaște țestoase, cameleoni, șopârle și gecoși. Dieta unei broaște țestoase va diferi de cea a unei șopârle, așa că este necesar să ajustați individual hrana pentru fiecare animal de companie. Hrana țestoasei variază în funcție de specia acestei reptile. Hrana pentru țestoase este mai bogată în produse derivate din plante cu care se hrănesc aceste țestoase. Hrana potrivită pentru broaște țestoase este, de asemenea, bogată într-un complex de vitamine, inclusiv vitamina D3, care asigură menținerea unei carapace puternice și durabile.

Țestoasele acvatice, în schimb, se hrănesc în mare măsură cu mici crustacee sau cu rămășițele acestora, așa că hrana pentru acest tip de țestoase ar trebui să fie bogată în chitină naturală. Hrana bine compusa pentru aceste animale contine si proteine ​​si calciu, ceea ce asigura o coaja tare si dura.

Ce mănâncă reptilele? Hrană pentru șopârle și alte reptile

Ce altceva mănâncă reptilele? Hrana pentru șopârle este bogată, de exemplu, în minerale de origine vegetală, precum și în extracte de fructe, cărora această specie îi place în mod deosebit. Hrana pentru șopârle poate fi și mult mai moale decât mâncarea pentru țestoase, datorită preferințelor individuale ale acestor animale. Majoritatea alimentelor pentru reptile vin sub formă de bețișoare lungi, tari sau înmuiate, care reprezintă cea mai convenabilă formă de hrană pentru animalele din această familie.

Hrana pentru amfibieni bogata in vitamine si minerale

Hrana pentru amfibieni, la rândul său, este în cea mai mare parte hrană dedicată diferitelor tipuri de broaște și tritoni. În oferta noastră veți găsi atât alimente de bază, cât și produse suplimentare care sunt necesare pentru menținerea sănătății bune a amfibienilor de companie. Lipsa accesului la mediul natural al acestor animale îl face pe proprietar responsabil pentru furnizarea vitaminelor și mineralelor necesare într-o formă variată. Hrana pentru broaște este, de asemenea, disponibilă într-o consistență convenabilă pe care animalul tău de companie o poate manipula fără nicio problemă.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10817 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-20
Mulțumit de promptitudine și de seriozitate
2024-07-20
Am incercat sa iau legatura cu numerele pe care le aveti si nu a raspuns nimeni!Si a durat ceva pana a venit comanda am dat comanda pe 9 iulie si a ajuns pe 16.
pixel