Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Geluri pentru cai

( numărul de produse: 1 )

Gel pentru cal - ai grija de sanatatea calului tau

Un cal în timpul lucrului normal și chiar al activității nu foarte obositoare este expus la multe probleme și amenințări - răni, contuzii, vânătăi, umflături și multe alte afecțiuni pot fi lotul lui. Apoi gelul pentru cal va ajuta - încălzire sau răcire, selectat special pentru problema care îl afectează.

Viața unui cal este mișcare - fără activitate, este trist, deprimat și poate cădea în depresie, este și cel mai bun mod ca el să se deterioreze nu numai psihic, ci și fizic. Pe de altă parte, chiar și cea mai obișnuită zi și cantitatea minimă de mișcare pot determina calul să se rănească, vânătăi sau răni în alt mod - atunci folosește geluri pentru cai, acestea vor aduce o reală ușurare în suferință și vor ajuta la combaterea problemei.

Nu veți putea întotdeauna să vă protejați calul de răni, răni sau alte probleme de sănătate. De aceea, ai mereu la indemana un gel, pe care il vei folosi in caz de nevoie si sa aduca alinare a durerii animalului. In acest fel, vei putea actiona rapid si eficient, iar disconfortul calului tau va dura cat mai scurt.

Geluri pentru cai - verifica oferta noastra

Știm cât de importantă este îngrijirea corectă a cailor. Chiar și cei care sunt sănătoși au nevoie de îngrijire intensivă, iar cei cu sănătate în scădere trebuie să fie dublați. Gelul potrivit te va ajuta să faci față afecțiunii care afectează calul tău și să lupți cu durerea cu care trebuie să se confrunte animalul.

In oferta magazinului nostru veti gasi, printre altele, un gel incalzitor pentru un cal – ideal in cazul necesitatii de eliminare a umflaturii, precum si geluri racoritoare – relaxante, relaxante si aducand alinare in caz de vanatai, leziuni si dureri in muschi, tendoane si ligamente.

Există, de asemenea, geluri de îngrijire a copitelor pentru a preveni crăparea copitelor și geluri speciale pentru piele pentru a ajuta caii cu mușcături de insecte, abraziuni și alte răni.

Gel de cal - cum să alegi?

Dacă nu știi care gel pentru calul tău va fi potrivit – cea mai bună soluție va fi să ceri sfatul unui medic veterinar, acesta te va ajuta să stabilești tipul de problemă care deranjează calul tău și să aleagă gelul potrivit care va ameliora rapid afecțiunile dureroase și neplăcute.

Fii mereu ghidat de bunăstarea calului tău și de natura bolii cu care vrei să te confrunți. De asemenea, tine cont de starea generala si predispozitia calului pentru a nu cauza probleme suplimentare, de exemplu din cauza alergiilor.

Optează pentru geluri de încălzire atunci când vrei să reducă umflarea sau să folosești geluri răcoritoare pentru a relaxa calul și a-l alina de durere. Există și geluri de răcire și încălzire care combină avantajele ambelor.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10837 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-21
Super!
2024-07-21
Totul a fost bine, coletul a sosit la timp, si produsul a fost cel comandat.
pixel