Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Alimente

( numărul de produse: 4 )

Hrana pentru pestii de iaz - pentru sanatate si dezvoltare

Creșterea peștilor în iazuri este destul de populară. Peștii de iaz poate aduce mult profit dacă sunt tratați corespunzător, adică hrăniți în mod corect. Hrana pentru pestii de balta ii ajuta sa creasca fara probleme si reduce aparitia diferitelor boli, motiv pentru care este de mare importanta pentru profilaxia sanatatii pestilor.

Nutriția peștilor de baltă este foarte importantă pentru sănătatea lor și, ca urmare - dacă crești pește pentru vânzare ulterioară - și pentru calitatea cărnii lor, așa că alege alimente care să le satisfacă nevoile nutriționale. Asigurați-vă că este disponibil într-o formă adecvată pentru specia de pește pe care o cultivați și că răspunde tuturor nevoilor dvs. de creștere și sănătate.

Hrană pentru pești de iaz - verificați alegerea dvs

Iazurile de reproducere nu pot hrăni independent peștii care trăiesc în ele, motiv pentru care este atât de important să le hrănim corespunzător. Hrana bine asortata pentru pestii de iaz ajuta la asigurarea dezvoltarii lor corespunzatoare in cel mai scurt timp posibil, ceea ce garanteaza o reproducere mai eficienta si profituri mai bune din aceasta.

În magazinul nostru puteți cumpăra o hrană de bază completă pentru peștii de iaz, care va fi potrivită pentru multe specii de pești. Datorită acestuia, puteți hrăni, de exemplu, caras, țâci, orfi și alți pești de apă rece. Hrana pentru pestii de iaz are o forma care usureaza pestii sa manance intreaga singura portie fara riscul ca acesta sa se scufunde si sa murdareasca fundul iazului, rezultand dezvoltarea microorganismelor nefavorabile.

Există, de asemenea, alimente disponibile care nu tulbură apa, datorită cărora peștii pot trăi în condiții mai bune oferite de apă curată și bine aerată. Aceasta este o soluție excelentă în rezervoarele mai mici stabilite relativ recent, unde biosistemul poate fi încă instabil.

De ce să țineți cont atunci când alegeți hrana pentru peștii de iaz?

Creșterea peștilor într-un iaz necesită îngrijire adecvată, inclusiv hrană. Hrana pentru ciprinidele de iaz trebuie sa satisfaca toate nevoile acestora, astfel incat acestea sa creasca si sa se dezvolte corespunzator. De asemenea, ar trebui să facă peștele mai rezistent la boli, ceea ce îmbunătățește bunăstarea întregului banc și previne pierderi mari în numărul său.

Alegeți întotdeauna hrana în funcție de nevoile de nutrienți ale anumitor specii de pești. De asemenea, atingeți produse care nu vor polua excesiv apa din iaz. Hrana pentru ciprinidele de iaz, care nu se scufundă imediat în fund, funcționează deosebit de bine. Este usoara, asa ca pluteste pe apa, iar pestii au ocazia sa o manance fara a lasa niciun reziduu care ar putea apoi sa deterioreze starea apei sau sa duca la dezvoltarea bacteriilor.

În unele cazuri, pe lângă hrana de bază pentru pește, merită să folosiți și îngrășăminte și substanțe nutritive specializate. Ele pot sprijini reproducerea prin creșterea intensivă a florei din iaz. Acest lucru îmbunătățește oxigenarea apei și creează mai multe ascunzători, ceea ce face ca creșterea alevinilor să fie mult mai mare.

Dacă aveți îndoieli, consultați un crescător mai experimentat. El vă va spune ce tip de hrană să alegeți pentru specia specifică de pește pe care o păstrați. Merită să profitați de părerile despre mâncare pe care le găsiți pe internet. În acest fel vei determina care hrană este cea mai dovedită și cea mai potrivită nevoilor peștelui tău.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10837 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-21
A fost livrată după o săptămână
2024-07-21
Livrare buna, produse pe care la accepta câinele meu
pixel