Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Igienă și îngrijire

( numărul de produse: 49 )

Cosmetice și îngrijire

Îngrijirea unei pisici domestice variază în funcție de vârstă, sănătate și blană. Pisicile sunt animale foarte curate, nu au nevoie de prea mult ajutor de la oameni în menținerea igienei. Cu toate acestea, există activități pe care o pisică nu le poate face singură. În calitate de proprietar, trebuie să aveți grijă de pieptănarea regulată, tăierea ghearelor, igiena ochilor, urechilor și dinților. Magazinul EuroHrana.ro oferă produse cosmetice și accesorii de îngrijire de la producători de renume, care vă vor ajuta foarte mult să vă păstrați animalul de companie curat.

Cum să îngrijești o pisică?

Cea mai importantă activitate și elementul de bază al îngrijirii pisicilor este pieptănarea, mai ales în timpul schimbării sezoniere a blănii. Este o idee bună să folosiți două perii în acest scop. Cauciucul sau metalul vor fi folosite în fiecare zi. Un furminator, adică o perie cu dinți scurti, metalici, este cel mai bun pentru pieptănarea subparului. Pisicile cu păr scurt pot fi periate o dată pe săptămână. Pisicile cu păr lung necesită periaj de mai multe ori pe săptămână.

O pisică care trăiește acasă nu își poate purta ghearele singură, de exemplu când se cățără în copaci. Nu puteți permite ghearelor să crească excesiv, deoarece acest lucru face dificilă mișcarea și funcționarea normală a pisicii. Verificați în mod regulat labele pisicii și tăiați ghearele după cum este necesar. Cu toate acestea, faceți-o foarte ușor pentru a nu deteriora pulpa creativă, adică țesutul sensibil. La pisicile cu gheare ușoare se vede clar chenarul, la cele cu gheare întunecate - acestea trebuie evidențiate sau, pentru siguranță, mergi la veterinar. Pentru a regla lungimea ghearelor, vor funcționa foarfecele, ghilotinele sau mașinile de tuns concepute pentru pisici.

Deoarece pisicile au canale lacrimale scurte, spălați-i zilnic ochii animalului dvs. de companie. În acest scop sunt concepute specificul lichid sau gel, care sunt așezate pe un tampon de bumbac și șterse ușor în jurul ochilor.

Verificați urechile o dată pe săptămână. Atenție la creșterea excesivă a cerumenului, pecingine sau alte infecții. Folosește un detergent de urechi sub formă de gel sau lichid - pune-l în urechi și îndepărtează excesul cu un tampon de bumbac.

Îngrijiți-vă în mod regulat cavitatea bucală a pisicii dvs. Nu permiteți formarea plăcii sau, mai rău, tartrul. Utilizați pastă de dinți și periuță de dinți pentru pisici și geluri enzimatice profilactic.

Dacă pisica nu este vizibil murdară, nu are nevoie de baie. Aceste animale nu o tolerează bine - este mult stres pentru ele. Cu toate acestea, dacă este necesar, alegeți produsele cosmetice potrivite pentru pisici. Alegeți specificul cu o compoziție delicată, care să nu contribuie la dereglarea stratului protector al pielii și la eliminarea vitaminei D. Pisicile își îngrijesc perfect curățenia blănii pe cont propriu. Utilizați șampoane ocazional și folosiți furminatoare și perii pentru îngrijirea zilnică.

Alege-ți cu grijă produsele cosmetice pentru pisici

Gândește-te bine cum să ai grijă de pisica ta. Dacă ajungeți la produse cosmetice pentru pisici - priviți cu atenție compoziția. Nu utilizați niciodată produse pentru oameni care pot provoca alergii, creșterea pierderii blanii și iritații la animale. Alege produse care conțin agenți de curățare blând, vitamine și uleiuri care vor ajuta la regenerarea părului și a pielii. În caz de probleme ale pielii, folosește produse cosmetice antibacteriene și antiinflamatoare. Dacă animalul tău de companie are probleme cu pielea, mergi la un specialist care îți va spune cum să îngrijești pisica ta.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10817 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-20
Sunt client fidel. Luna de luna comand păpică pentru pisicuțe.
2024-07-20
Am incercat sa iau legatura cu numerele pe care le aveti si nu a raspuns nimeni!Si a durat ceva pana a venit comanda am dat comanda pe 9 iulie si a ajuns pe 16.
pixel