Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Altele

( numărul de produse: 27 )

Plasă pentru balcon - siguranța pisicii este cea mai importantă

Este cunoscut faptul că pisicile de interior sunt cele mai sigure - nu sunt în pericol de a se pierde sau răni de lumea exterioară - câini, alți oameni, mașini - toate acestea pot fi periculoase pentru o pisică. Cu toate acestea, nu este suficient să vă asigurați că pisica nu iese în fugă pe ușă, astfel încât casa să fie complet securizată - va fi de asemenea utilă o plasă pentru balcon și ferestre. Chiar și cea mai leneșă pisică este un prădător la inimă și leneșul ei pe balcon sau lângă fereastră se poate transforma foarte repede în vânătoare de păsări sau sărituri pentru alți factori care au interesat animalul de companie. O plasă pentru balcon pentru o pisică poate ține o pisică acasă - face casa pe deplin sigură și protejează patrupedul de propriile idei.

Fiecare pisică poate simți chemarea libertății - chiar și cea mai calmă care nu și-a dorit niciodată să iasă. Nu știi niciodată când se va trezi spiritul de descoperire al pisicii tale. De asemenea, nu contează pe ce etaj locuiești - dacă balconul sau ferestrele tale sunt foarte joase, pisica poate pur și simplu să fugă, cu cât este mai mare, cu atât este mai mare probabilitatea ca animalul de companie să se rănească singur, motiv pentru care o plasă pentru pisici. este esențială în fiecare apartament, indiferent de etajul pe care locuiți.

O pisică de interior este un animal sigur - nu este amenințată de mașini, câini, precum și de contactul cu agenți patogeni și paraziți. Plasele de siguranță pentru pisici pot să le țină acasă și să se asigure că sunt în siguranță, iar căile lor de evacuare în exterior sunt blocate.

Plase de protectie pentru balcon pentru o pisica - ce alegere aveti?

Protecția corespunzătoare a balconului pentru pisică este foarte importantă, așa că cel mai bine este să iei acest subiect foarte în serios. O plasă obișnuită creată acasă poate să nu treacă testul și să nu treacă într-un moment crucial, așa că cel mai bine este să vă concentrați pe soluții profesionale - o astfel de plasă pentru o pisică de pe balcon va fi mai durabilă.

În oferta noastră veți găsi produse de înaltă calitate care vă vor proteja permanent și eficient calea de evacuare a pisicii dvs. și, în același timp, nu vă vor împiedica funcționarea normală la domiciliu. Nu trebuie sa renunti la deschiderea ferestrelor si a balconului, tot ce iti trebuie este o plasa de balcon de buna calitate.

Puteți cumpăra plase de diferite dimensiuni, obișnuite și întărite - în acest fel o puteți ajusta cu ușurință la nevoile dvs. și vă puteți oferi o soluție practică la problema fugării unui patruped sau cu riscul de a cădea de la un loc înalt. Plasa de protecție pentru pisici îți va permite să folosești balconul în mod normal și chiar să-ți lași animalul de companie afară fără nicio grijă.

O plasă de protecție pentru un balcon pentru o pisică - pe care să o alegeți?

Siguranța pisicii tale este primordială. Cu toate acestea, nu este întotdeauna ușor să ții acasă un patruped - sunt creaturi curioase, inteligente și foarte agile. Pot folosi chiar și o fereastră ușor deschisă, iar balconul nu este o provocare pentru ei. Din acest motiv, plasele de protecție pentru balcon sunt atât de importante - asigură că pisica deșteaptă rămâne acasă. Și, în același timp, îl lasă să folosească balconul și nu trebuie să-l ții tot timpul închis. Pisicuta se va putea bucura de soare si se va bucura de aer curat, iar plasa de balcon se va asigura ca ramane acolo si nu pleaca intr-o excursie prin zona. Cum să alegi plasa potrivită?

Cel mai important lucru este dimensiunea plasei - astfel încât pisica să nu o ocolească și să iasă afară. De aceea, cel mai mult depinde de dimensiunea balconului tău pentru a-l adapta cât mai atent la nevoile tale specifice. În acest fel, plasa de protecție pentru balcon pentru pisică își va putea îndeplini cât mai bine sarcina

Rezistența plasei și dacă nu va ceda presiunii pisicii este, de asemenea, foarte importantă. Din acest motiv, calitatea lucrării sale este atât de importantă, iar greutatea pisicii în sine este, de asemenea, importantă - patrupedele mai grele au nevoie de plase mai puternice pentru propria lor siguranță. Important este și tipul de material din care au fost realizate plasele de protecție pentru balconul pisicilor, precum și dacă sunt ușor de asamblat corect.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10837 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-21
Totul a fost bine, coletul a sosit la timp, si produsul a fost cel comandat.
2024-07-20
A durat foarte mult pana am primit comanda.
pixel