Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Știința curățeniei

( numărul de produse: 1 )

Cum să înveți o pisică să curețe?

Pisicile de interior mai au nevoie de unde să își facă nevoile - cel mai bun loc pentru aceasta este cutia de gunoi, dar niciun animal de companie nu se naște cu știința că ar trebui să fie folosit. Cum să înveți o pisică să curețe? În primul rând, această învățare necesită timp și răbdare, deoarece strigătul la animal nu va face decât să-l streseze și nu va aduce rezultatele cerute. O cutie de așternut și așternut adecvate vor fi, de asemenea, utile, deoarece nu orice tip de așternut va atrage fiecare pisică.

Un covoraș pentru cutie de gunoi va fi, de asemenea, util, adică un loc în care animalul de companie își va putea șterge labele și nu va răspândi așternut și alte impurități prin casă. În acest fel, învățarea animalului să folosească litiera va fi mai plăcut pentru toată lumea - pentru tine, pentru că pisica nu va fi murdară acasă și pentru animalul de companie, pentru că nimic nu va rămâne pe labe.

Pisicile sunt niște animale foarte curate și igienice, motiv pentru care este relativ ușor să le înveți arta folosirii litierei – tot ce ai nevoie este ceva timp, perseverență și ajutorul unor accesorii adecvate. În acest fel, pisica va fi fericită, iar casa va avea șansa să se protejeze de poluare și miros neplăcut.

Covoraș pentru așternut pentru pisici - de ce este important?

Pisicile sunt creaturi foarte inteligente, motiv pentru care pot fi învățate curățenia destul de ușor, mai ales că ei - ca animale foarte curate prin natura lor - le pasă și de asta. Cu toate acestea, dorința în sine nu este suficientă pentru aceasta, produsele potrivite vor fi și ele utile.

Straturile de bază igienice pentru pisici disponibile în oferta noastră sunt capabile să protejeze casa împotriva accidentelor neplăcute și a consecințelor contaminării podelei sau patului. Sunt absorbante si sunt perfecte si pentru paturi pentru a le proteja de consecinte, de exemplu, incontinenta, care se poate intampla in cazul animalelor bolnave sau in varsta.

Aceste animale sunt atât de inteligente încât este posibil chiar și a învăța o pisică să folosească toaleta, deși în cele mai multe cazuri este suficient să o înveți pur și simplu să folosească litiera. Iar pentru aceasta va fi de folos așternutul potrivit, precum și un covoraș care îi va permite pisicii să mențină cel mai înalt nivel de igienă și să curețe labele de care se poate lipi litiera. Este ușor de curățat și anti-alunecare.

Tampoane igienice pentru o pisică - cum să le alegi?

Un mediu curat protejează nu numai împotriva mirosului urât, ci și împotriva dezvoltării bacteriilor sau paraziților, motiv pentru care este atât de important, mai ales când există un animal în casă. Antrenamentul cu litiera este unul dintre primele lucruri pe care le învață o pisică acasă. Această învățare este mult mai ușoară atunci când ești pregătit pentru ea.

Un covoraș pentru așternut pentru o pisică, precum și tampoanele igienice, vor fi utile aici, deoarece fiecare dintre aceste produse are o sarcină puțin diferită. Covorașul este conceput pentru a împiedica labele pisicii să poarte murdărie prin casă, în timp ce tampoanele protejează casa de accidentele care se întâmplă cu o pisică atunci când aceasta nu este încă capabilă să folosească litiera.

Atunci când le alegeți, luați în considerare dimensiunea mai presus de toate, pentru ca pisica să le poată folosi confortabil și să stea pe ea fără probleme. În cazul tampoanelor igienice, sunt importante și absorbția lor și capacitatea de a reține atât umiditatea, cât și mirosurile neplăcute.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10648 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-12
Din pacate un produs a fost livrat gresit. In loc de conserva cu bucati de rata de la Pet Republic am primit cu creveti.
2024-07-12
Locuiesc in București așa că timpul scurs de la efecturea comenzii și pină la livrare mi se pare foarte lung.
pixel