Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Ușițe, rampe

( numărul de produse: 2 )

Uși și rampe pentru câini

Dacă ai un prieten cu patru picioare în casa ta, probabil că ai adunat deja majoritatea accesoriilor necesare pentru el. Mâncare, boluri, lenjerie de pat, trusa de îngrijire a blănurilor - acestea sunt cele mai necesare articole care vă ajută să aveți grijă de animalul dvs. de companie. Cu toate acestea, există echipamente la care nu te gândești mai întâi, dar care pot fi foarte utile atât în ​​viața ta, cât și în viața animalului tău patruped. Acestea sunt uși și rampe pentru câini.

O rampă pentru câini se dovedește a fi utilă atunci când portbagajul mașinii este sus, făcând intrarea în vehicul un obstacol greu de depășit. Acest lucru este deosebit de problematic pentru câinii mai în vârstă și bolnavi, precum și pentru câinii mici și slabi. Ei se bazează pe ajutorul uman, care poate fi supărător pentru proprietarii de câini mari și uriași. Rampa va permite animalului tau sa intre cu usurinta in portbagaj sau in alte locuri inalte. Datorită platformei, articulațiile și scheletul nu vor fi supraîncărcate. De asemenea, este perfect pentru câinii tineri în faza de creștere.

O ușă pentru câini va fi utilă proprietarilor unei case cu grădină, unde animalul poate ieși oricând afară. Acesta este un gadget care oferă libertate atât animalelor, cât și ție - nu trebuie să deschizi ușa de fiecare dată când câinele vrea să iasă și să intre. Sunt utile mai ales atunci când aveți un grup mai mare de animale care doresc să se bucure de farmecul curții în diferite momente ale zilei. Clapa pentru câine este extrem de populară în SUA și în multe țări din Europa.

În magazinul pentru animale de companie EuroHrana vei găsi uși și rampe pentru câini de la producători cunoscuți care îți vor face viața mai ușoară atât ție, cât și animalului tău. Toate produsele sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și sunt sigure pentru animale.

Ce rampă și ușă pentru câine va funcționa pentru animalul dvs. de companie?

Magazinul EuroHrana oferă rampe pentru câini mai mari și mai mici. Produsele sunt disponibile in diverse lungimi, in functie de nevoile animalului. Platforma pentru câini poate fi folosită atât ca rampă către portbagajul unei mașini, cât și pentru scări și pentru a facilita intrarea în pat. Este realizat din material durabil, rezistent la greutatea animalului. Are trepte blânde care asigură intrarea și ieșirea în siguranță, fără riscul de alunecare.

Intrarea câinilor în ușă este disponibilă în două opțiuni de deschidere și închidere. Ușa mecanică a câinelui se deschide manual. Trecerea în ambele sensuri este ușoară pentru animal. Ușa este rezistentă la condițiile meteorologice. Ele pot fi închise folosind o clapă glisantă. O altă soluție este o intrare magnetică pentru câine deschisă cu un magnet situat pe gulerul animalului. Datorită acestui lucru, doar câinele care își poartă „cheia” va trece prin ușa automată pentru câine. Oaspeții neinvitați nu vor intra înăuntru.

Ușile pentru câini de bună calitate sunt asigurate cu o încuietoare de siguranță care poate fi folosită pentru a închide pasajul. Unele modele sunt echipate cu perii, ceea ce face trecerea animalelor silențioasă. Unele uși permit mișcarea doar într-o singură direcție. În acest fel, puteți, de exemplu, să permiteți câinelui dvs. să intre în casă, dar împiedicați-l să iasă necontrolat. În plus, ușile sunt strânse și nu provoacă scăparea căldurii din interiorul casei. Uneori, intrarea câinelui ia forma unei uși batante din folie groasă. Ușile batante pentru câini vor asigura confortul termic în interior și vor permite fiecărui câine să se miște liber în orice direcție.

Ușă și rampă pentru câini – la ce ar trebui să fii atent?

Fiți atenți la ce material sunt făcute ușa și rampa. O intrare de câine de bună calitate va face instalarea mult mai ușoară și vă va servi mult timp. Ușile trebuie să se deschidă cu ușurință, menținând în același timp o etanșeitate adecvată pentru a reține căldura în casă și pentru a evita curenții de aer și intrușii. Prin urmare, verificați dacă sistemul pe care îl alegeți are funcții suplimentare care garantează etanșeitatea - de exemplu în caz de vânt puternic sau de precipitații abundente.

Atunci când alegeți o clapă pentru câine, cel mai important lucru este dimensiunea acestora, astfel încât animalul să poată trece prin deschidere fără probleme. Măsurați-vă animalul de companie cu atenție, acordând atenție lățimii și înălțimii acestuia. Cu toate acestea, nu măsurați înălțimea cu capul, ci doar mărimea la greabăn - câinele își poate înclina liber capul când trece prin ușă. Nu alegeți o ușă care este foarte largă - una care să aibă doar lățimea câinelui este suficientă. Acest lucru este important mai ales dacă sunteți interesat de uși pentru un câine mare. Oferta magazinului include atât astfel de modele, cât și cele destinate raselor mici.

Când cumpărați o rampă, asigurați-vă că este durabilă și suficient de stabilă pentru animalul dvs. de companie. Nu vei avea nicio problemă să alegi o rampă dacă deții un câine în miniatură. Totuși, dacă în casa ta locuiește un animal de rasă gigantică, rampa trebuie să fie din material de bună calitate, astfel încât să nu se rupă sub greutatea animalului de companie. Fiecare produs are sarcina sa maximă - țineți cont de ele la cumpărare. Asigurați-vă că pasarela pentru câini este asigurată cu un suport anti-alunecare care va împiedica animalul dvs. de companie să alunece atunci când urcă sau coboară.

Cine are nevoie de uși și rampe pentru câini?

Din motive evidente, intrarea câinelui în ușă nu este necesară în orice situație. Dacă locuiți într-un bloc de locuințe, nu trebuie să utilizați această opțiune. Cu toate acestea, aceasta este o soluție convenabilă pentru casele cu curte. În acest fel, îți poți lăsa câinele afară atunci când vremea este favorabilă și el vrea să se joace afară. O ușă potrivită pentru câine va permite câinelui dumneavoastră să se întoarcă rapid înăuntru când începe să plouă sau să se încălzească. Astfel, animalul are acces în toate locurile din casă, ceea ce se traduce prin confortul său. Puteți fi sigur că clapeta pentru câine nu este vizibilă din față, iar accesul la ea este asigurat cu o poartă suplimentară.

Situația este diferită când vine vorba de un pod pentru câini. Pe măsură ce multe animale de companie îmbătrânesc, încep să aibă dificultăți în mișcare. Desigur, cea mai simplă soluție dacă vrei să-ți bagi câinele în mașină sau să-l pui pe pat, de exemplu, este să-l ridici. Cu toate acestea, acest lucru nu este întotdeauna posibil. În cazul câinilor mari, grei, ridicarea acestora nu va fi atât de ușoară, mai ales dacă câinele nu este obișnuit și va intra în panică și va încerca să se elibereze. Uneori, chiar și câinii de talie mică nu vor să fie ridicați din cauza durerilor articulare și musculare care însoțesc atingerea. Într-o astfel de situație, o rampă pentru câini instalată într-un loc adecvat va funcționa mai bine.

Dacă cauți o soluție mobilă pentru că, de exemplu, călătorești mult, poți alege o platformă pliabilă pentru câini. Acest model este potrivit pentru transportul într-o mașină. Cu toate acestea, va funcționa nu numai pentru câinii mai în vârstă. Aceasta este, de asemenea, o soluție perfectă pentru animalele care se află în faza de creștere sau se antrenează intens și nu doriți să le încărcați suplimentar articulațiile. O astfel de rampă pentru câini pentru mașină va fi utilă și în perioada de recuperare după intervenție chirurgicală, în special intervenția chirurgicală ortopedică, precum și în timpul recuperării după leziuni ale tendonului sau articulațiilor.

Folosirea unei rampe pentru câini are și efecte preventive asupra sănătății animalului tău de companie. Dacă un animal folosește o platformă, articulațiile și mușchii acestuia sunt protejate împotriva rănilor. Câinii mari nu vor mai sări de la înălțimi mari (ceea ce este deosebit de periculos pe suprafețe dure). Cu toate acestea, animalelor de companie mici le va fi mult mai ușor să urce și să coboare din mașină.

Cum se instalează uși automate pentru câini?

Instalarea unei uși pentru câini nu este dificilă, dar necesită instrumentele potrivite. Dacă doriți să le instalați rapid și ușor, pregătiți în primul rând setul adecvat de instrumente. Acestea ar trebui să includă un ferăstrău electric, o șurubelniță Phillips, un burghiu, un stilou și o bandă de măsurare. Asamblarea precisă necesită nu numai abilități, ci și potrivirea ușii cu un anumit câine, adică înălțimea acestuia. Amintiți-vă că partea de jos a ușii ar trebui să ajungă aproximativ la pieptul animalului de companie, așa că reglați-l la această înălțime.

Animalul trebuie să poată intra și ieși liber, așa că amintiți-vă ordinea mișcărilor pe care le face animalul dvs. de companie. În primul rând, câinele își mișcă capul, apoi labele din față și corpul și în cele din urmă picioarele din spate. Dacă analizezi toate acestea cu atenție, măsoară ușa și marchează dimensiunile pe ușă. Folosiți un ferăstrău pentru a tăia o gaură și apoi atașați ușa conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Cum să-ți familiarizezi câinele cu ușa?

Dacă instalați chiar și cea mai bună ușă pentru câini, este posibil ca animalul dumneavoastră să nu vrea să o folosească. Sarcina ta este să-l obișnuiești cu noua soluție, astfel încât să înțeleagă că este o comoditate pentru el. Cum să o facă? Arată-i câinelui tău ușa și ajută-l să treacă prin ea. Dacă animalul dvs. de companie este prea fricos, lăsați ușa deschisă și neasigurată cu clapeta noaptea. Acest mod ar trebui să funcționeze. Alternativ, merită să folosiți un alt truc. După ce câinele tău ajunge de cealaltă parte a ușii, dă-i un răsfăț. Câinele va asocia ușa cu o recompensă, adică cu ceva bun.

Rampe și uși pentru câini – avantajele utilizării lor

Ușile pentru câini sunt un accesoriu de neînlocuit pentru un câine care aleargă prin curte. Animalul poate intra și ieși tot timpul, în timp ce tu ai grijă de propria ta afacere - animalul devine independent. Pentru mulți oameni, problema căldurii care scapă din casă atunci când ușa este deschisă constant poate fi de asemenea importantă. Ușa elimină această problemă. Mai mult, ușa de la intrare nu este zgâriată de un câine care vrea să iasă din casă sau să se întoarcă de la o plimbare.

La rândul său, rampa pentru câini este extrem de ușoară și ușor de utilizat. Îl poți lua cu tine, mai ales dacă are o structură pliabilă. Rampa ameliorează stresul pe coloana vertebrală a câinelui, dar și pe a ta. Nu mai trebuie să purtați animalul de companie atunci când îl puneți în mașină sau pe pat.

Ușile și rampele pentru câini fac viața mai ușoară proprietarilor de câini și animalelor lor de companie. În multe situații de zi cu zi, precum și în timpul călătoriilor, animalul se simte în siguranță și confortabil. O selecție mare de astfel de accesorii în magazinul nostru garantează o alegere rapidă și cea mai bună, adaptată nevoilor dumneavoastră. Alegeți forma, dimensiunea și culoarea potrivite pentru ușă și rampă. După câteva utilizări, vei vedea cât de practice sunt aceste articole și că merită să le folosești.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10837 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-21
A fost livrată după o săptămână
2024-07-21
Livrare buna, produse pe care la accepta câinele meu
pixel