Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Substraturi din porumb, lemn, talaș

( numărul de produse: 8 )

Substraturi de porumb, lemn, așchii pentru terariu

Substratul de porumb și așchii de lemn sunt un element esențial pentru reproducerea animalelor care trăiesc în zone uscate și umede. Reptilele și amfibienii au nevoie de un microclimat specific pentru a funcționa corect. Mediul și împrejurimile au un impact uriaș asupra bunăstării și sănătății animalelor, așa că atunci când echipați terariul, acordați o atenție deosebită alegerii așternutului adecvat.

Atunci când completați un strat pentru un animal exotic care trăiește într-un mediu uscat sau umed, cumpărați așternut din PAL și substrat de porumb. Magazinul nostru ofera produse de cea mai inalta calitate care vor satisface nevoile amfibienilor si reptilelor din desert, semidesert, stepa, umede si tropicale. Substraturile sunt disponibile în pachete mai mici și mai grele.

Substratul de porumb în terariu - cea mai bună așternut pentru un microclimat uscat

Substratul de porumb este un așternut natural din știuleți de porumb, adesea folosit de crescătorii de animale exotice. Este extrem de absorbanta, neutralizeaza mirosurile neplacute, nu se lipeste de labe si ramane proaspata o perioada indelungata. După ce este mâncat de animale, nu se lipește de intestine și este ușor excretat din organism. În plus, substratul de porumb pentru terariu nu face praf, deci nu irită sistemul respirator și ochii.

Substratul din lemn ciobit este perfect pentru terariile uscate care recreează un mediu de stepă, deșert și semi-deșert. Va funcționa bine în terariul agamei cu barbă, al țestoasei de stepă și al altor specii de animale care trăiesc în mod natural în zone uscate. Este foarte igienic, ușor de găsit și îndepărtat impuritățile din ea. De asemenea, este sigur pentru animal - după ce a mâncat este rapid excretat. Substratul cu așchii nu este potrivit pentru terariile umede, deoarece absoarbe ușor apa și mucegaiul.

Oferta magazinului include si scoarta de copac, ideala pentru terarii umede. Este realizat din elemente de lemn naturale, biodegradabile. Reține bine umiditatea, are o formă sigură pentru animale și, datorită tratamentului termic, este lipsită de paraziți și bacterii. Forma scoarței încurajează animalele să se miște - săpat și construind nurci.

Substratul de porumb - ce să cauți atunci când cumperi?

Substratul de porumb din terariu este potrivit pentru animalele care trăiesc în zone uscate - deșert, semi-deșert și stepă. Potriviți-le cu grijă la specia animalului - acest tip de așternut nu este potrivit pentru terariile umede. Pentru un terariu tropical, este mai bine să alegeți un substrat de scoarță. Așa că nu uitați să alegeți așternutul pentru nevoile individuale ale reptilelor și amfibienilor.

Substraturile pentru terarii variază în funcție de cerințele animalelor. Ele creează climate specifice, absorb umiditatea în grade diferite. Litierul de nisip reține apa pentru o perioadă scurtă de timp, așa că va funcționa bine pentru animalele care trăiesc în zone uscate. Deci alegeți un substrat de porumb pentru un terariu de deșert. Prețul produsului este atractiv atât pentru greutățile mai mici, cât și pentru cele mai mari. Pe de altă parte, un substrat din lemn este perfect pentru un terariu tropical. Așternutul afectează bunăstarea animalului, dezvoltarea și sănătatea acestuia, motiv pentru care selecția sa corectă este de o importanță esențială la creșterea animalelor exotice.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10837 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-21
A fost livrată după o săptămână
2024-07-21
Totul a fost bine, coletul a sosit la timp, si produsul a fost cel comandat.
pixel