Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Cutii, litiere și lopățele

( numărul de produse: 27 )

Litiere pentru pisici, toalete și lopeți

Litierul pentru pisici este un echipament esențial pentru o casă în care locuiește o pisică. Ar trebui ajustat la vârsta animalului și dimensiunea acestuia. Dacă sunteți fericitul proprietar al unui pisoi mic, o cutie ieftină de așternut pentru pisici de la vârsta de 4 săptămâni va fi cea mai bună alegere. In saptamana a 6-a ar trebui inlocuita cu una mai mare, asa ca nu merita sa investesti multi bani in prima toaleta. Litierul unei pisici poate deveni rapid prea mic.

Dezvoltarea tehnologică îi ajută pe proprietarii de pisici să mențină apartamentul ordonat și să miroasă frumos. Pisicile sunt animale foarte curate, dar se întâmplă să emită mirosuri neplăcute sau să împrăștie așternut pe labe. Accesoriile pentru cutia de gunoi pot ajuta. Unul dintre ele este un filtru de carbon care captează mirosurile neplăcute în interiorul cutiei de gunoi. Acestea durează până la trei luni, în funcție de model. Acest mic gadget va face ca toaleta pisicii să înceteze rapid să fie asociată cu un miros neplăcut

Litierul pisicii trebuie așezat într-un loc retras și intim - pisicile au nevoie de multă liniște în timp ce își fac nevoile fiziologice. De asemenea, cutia de gunoi nu trebuie să fie amplasată lângă pat și bolul pentru mâncare. Cutia de gunoi acoperită își îndeplinește perfect rolul. Acest tip de litieră pentru pisici oprește mai bine mirosurile neplăcute și vă permite să păstrați apartamentul curat.

Cutiile de gunoi nu trebuie amplasate, de exemplu, în hol, adică în locul unde de obicei este cel mai mult trafic, toți membrii gospodăriei se deplasează între camere. Sala este un loc prost pentru cutiile de gunoi pentru pisici și din cauza faptului că există o mulțime de mirosuri noi acolo, chiar trecându-ți pragul de oaspeți. Un astfel de loc este o negare a unui colț puțin frecventat și retras unde ar trebui să fie amplasată o toaletă pentru pisici.

De asemenea, nu merită să așezați cutia de gunoi pentru pisici lângă televizor, radio, mașină de spălat sau uscător. Aceste sunete puternice și intense vă pot descuraja efectiv pisica să folosească cutia de lit pentru pisici pregătită. De asemenea, toaleta pentru pisici nu ar trebui să fie amplasată în pasaj. Aceasta înseamnă că locul pentru cutii de gunoi pentru pisici nu este, de exemplu, pe drumul dintre sufragerie și bucătărie, pe care îl acoperim de ex. de cateva ori pe zi. Nici o toaletă pentru pisici nu ar trebui să fie amplasată în apropierea bucătăriei - în principal din motive de igienă și din cauza mirosurilor neplăcute care emană adesea din cutia de gunoi a pisicii.

O cutie de gunoi pentru pisici vă va permite să mențineți o igienă și curățenie atât de importante în apartament. Și pisica ta îți va mulțumi pentru asta. Pentru pisici, este foarte important în ce condiții și unde își vor rezolva nevoile fiziologice. Ca animale curate, își doresc cele mai bune și cele mai igienice condiții posibile. Furnizarea acestora este responsabilitatea ta și îți va permite să ai un apartament curat, parfumat, precum și o pisică fericită care nu va fi stresată de fiecare dată când va avea nevoie să folosească litiera.

Care este cea mai bună cutie de gunoi pentru pisici?

Diviziunea de bază a cutiilor de gunoi include o toaletă deschisă și închisă. O cuvă deschisă are formă pătrată sau dreptunghiulară. Acordați atenție dimensiunii sale - pisica trebuie să se potrivească cu ușurință în ea. Cu cutia de gunoi închisă, veți evita vărsarea de gunoi și nevoia constantă de curățare. Înălțimea marginii este și ea importantă - unele cutii de gunoi sunt joase, altele ajung până la 20 cm, unul dintre pereți fiind mai jos, ceea ce facilitează intrarea înăuntru. Cutiile de așternut pentru pisici de acest tip sunt, de asemenea, ușor de transportat. O cutie de gunoi acoperită este perfectă atunci când călătoriți des cu animalul dvs. de companie.

Litierele pentru pisici pot fi împărțite și în funcție de materialul din care sunt fabricate. Majoritatea cutiilor de gunoi pentru pisici disponibile pe piata sunt realizate din plastic. O astfel de cutie de gunoi va fi cea mai bună pentru pisica ta? O cutie de gunoi din plastic este o soluție foarte bună. Litierele pentru pisici din material sintetic nu absorb mirosurile neplacute, sunt disponibile la preturi atractive si sunt usor de curatat.

Culorile acestui tip de cutie de lit pentru pisici pot fi alese, de exemplu, pentru a se potrivi cu decorul apartamentului. De asemenea, mirosurile neplăcute nu pătrund adânc în cutia ceramică pentru litiera pisicilor. Acest tip de cutie de gunoi pentru pisici este un fel de alternativă. Cutiile de așternut din ceramică pentru pisici sunt igienice și ușor de curățat, dar nu sunt la fel de populare precum cutiile de așternut din plastic pentru pisici. O cuvă ceramică este mult mai grea și predispusă la rupere.

Dacă ai un spațiu mic, o cutie compactă de colț pentru pisici este ideală. Ocupă puțin spațiu, este perfect pentru așezarea într-un colț și în același timp confortabil pentru animal. Este fabricat din plastic, deci este ușor de păstrat în ordine.

Cea mai bună cutie de așternut pentru o pisică care împrăștie așternutul este o toaletă închisă. Este construită, cu acoperișul întredeschis sau plin. Pisica ajunge la ea prin ușa montată sau prin intrarea de sus. Marele lor avantaj este păstrarea mirosului neplăcut în interior sau neutralizarea acestuia datorită filtrelor. O cutie de gunoi acoperită pentru o pisică este foarte practică și convenabilă, atât din perspectiva proprietarului, cât și a pisicii în sine. Merită să ne amintim că o cutie de gunoi acoperită pentru o pisică poate speria toarcerea la primul contact. În acest caz, cutia de gunoi acoperită pentru pisici ar trebui să fie deschisă de sus, astfel încât să se obișnuiască treptat animalul de companie cu noua toaletă.

Pe lângă cuvele obișnuite, pe piață există și modele cu fund dublu. Dacă vă întrebați ce cutie de gunoi pentru un curățător de pisici va funcționa cel mai bine - luați în considerare cumpărarea uneia care să includă o sită în structură pentru curățarea rapidă a toaletei. Cea mai modernă, însă, este toaleta cu autocurățare. Are un mecanism care, datorita greblei de curatare, toarna gunoiul murdar intr-un recipient separat. Murdăria din cutia de gunoi a pisicii, datorită faptului că se află într-un recipient separat, poate fi îndepărtată cu ușurință de către păzitorul pisicii.

Astfel de cutii de gunoi pentru pisici au de obicei containere mari. Cu toate acestea, merită să vă amintiți să curățați cutiile de gunoi pentru pisici în mod regulat. În primul rând, fecalele depozitate în interiorul cutiei de gunoi pentru pisici emană în mod natural mirosuri neplăcute, dar sunt și periculoase în ceea ce privește acumularea bacteriilor în cutia de gunoi.

Un neutralizator de pulbere este recomandat pentru utilizare în cuve deschise. Absoarbe mirosul neplăcut, eliberând o aromă plăcută pentru oameni. Încearcă și un preparat care prelungește curățenia așternutului pentru pisici și a cutiei de gunoi sub formă de pulbere sau spray. Unele tipuri facilitează aglomerarea așternutului, care poate fi curățat mult mai repede.

Pentru cutia de așternut este necesară o spatulă pentru pisici, care trebuie să fie potrivită cu grosimea așternutului. Sunt disponibile modele cu plasă mică și mare. Cel mai profund funcționează cel mai bine - este confortabil de utilizat.

Ștergătorul de gunoi minimizează scurgerea așternutului de către animal. Este realizat din material brut sau PVC. Este util mai ales pentru cuvele acoperite.

Cea mai bună cutie de așternut pentru o pisică este cea care este adaptată nevoilor și preferințelor sale individuale. Asigură-te că pisica ta poate face nevoile în cele mai bune condiții pentru el. Magazinul nostru online vă poate oferi cutii de așternut pentru pisici de diverse forme și dimensiuni. Folosiți-l pentru a lua cea mai bună decizie care va satisface pe deplin cerințele dvs. și ale pisicii dvs. - fiecare pisică poate avea cerințe complet diferite pentru cutia sa de așternut.

O cutie de așternut pentru o pisică mică și mare

Alegeti dimensiunea cutii de gunoi in functie de varsta animalului. El trebuie să fie confortabil. Descurajat de lipsa de mobilitate, va începe să-și facă afacerea în locuri care nu au voie. Pisicile mici se simt cel mai bine în cutii deschise, în care pot intra fără probleme. Înălțimea marginilor nu trebuie să depășească 7 cm.

Litierul acoperit poate fi folosit de la vârsta de 12 săptămâni. Pentru animalele adulte, o cutie de gunoi acoperită pentru pisici funcționează mai bine. Prețul este puțin mai mare, dar mult mai convenabil de păstrat curat. Cu toate acestea, dacă alegeți unul deschis, amintiți-vă că pisica este un animal extrem de curat. Nu-i place să folosească toaleta care este murdară. Încercați să curățați așternutul cât mai des posibil. Din fericire, o gamă largă de accesorii auxiliare reduce semnificativ timpul de curățare.

Curățarea frecventă este, desigur, esențială și din cauza mirosurilor neplăcute care emană din cutiile de gunoi pentru pisici. Fiecare proprietar care toarce acasă știe că mirosurile neplăcute din cutia de gunoi a pisicii pot face viața mizerabilă. De aceea ar trebui să curățați cutia de gunoi a pisicii în mod regulat și des - pentru a evita mirosurile neplăcute și pentru a face viața dvs. și a pisicii mai plăcută. Din fericire, cutiile de gunoi disponibile astăzi în magazine sunt foarte ușor de curățat, așa că curățarea nu va fi o problemă pentru tine.

Cele mai comune dimensiuni de așternut pentru pisici sunt: ​​27x37cm - mic, 37x47cm - mediu, 54x45cm - mare. Mărimea cutiei de gunoi depinde și de numărul de pisici din casă. Dacă toaleta pentru pisici urmează să fie folosită de mai multe animale - merită să alegeți una mai mare. Va funcționa și atunci când este imposibil să înlocuiți foarte des așternutul folosit. Cel mai mic este cel mai economic, deoarece se va potrivi cu un strat mai gros de pietriș.

Alegeți cu atenție tipul de pietriș. Pentru pisicile mici, așternutul de bentonită nu este recomandat, pe care pisoiilor le place să mănânce. Cel mai bun pentru a începe este așternutul din lemn, amestecat treptat cu bentonită. Doar combinația potrivită de cutie de așternut și așternut garantează un succes deplin, adică o situație în care pisica va învăța rapid să folosească cutia de așternut - astfel învățarea va fi mai ușoară, mai rapidă și mai plăcută pentru pisica ta.

Pisicile mici preferă adesea toaletele din plastic, iar o pisică supraponderală sau un animal de companie cu probleme de mobilitate se va simți mai confortabil cu un așternut mic pentru pisici. În acest fel, vei avea grijă de confortul pisicii tale – atât de important atunci când ai grijă de nevoile fiziologice ale pisicii. Litierul pentru pisici trebuie adaptat nevoilor unui anumit apartament pentru pisici.

Magazinul de animale EuroHrana oferă o gamă largă de toalete pentru animale adaptate fiecărei nevoi ale animalului de companie. Sunt disponibile tipuri închise și deschise, în diverse dimensiuni, culori și forme, precum și o gamă largă de accesorii auxiliare.

Nu este adevărat că o cutie de gunoi pentru pisici trebuie să fie scumpă. Litierele ieftine pentru pisici își pot face treaba perfect. Prin urmare, nu vă lăsați niciodată ghidați de preț ca singur și principal criteriu. Nu vă faceți griji că nu vă puteți permite o cutie de gunoi de bună calitate - veți găsi una în fiecare gamă de preț. În primul rând, acordați atenție confortului și confortului pisicii dvs. - aceștia sunt factorii care sunt decisivi atunci când alegeți.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10817 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-20
Produs bun la un pret corect !
2024-07-20
Sunt client fidel. Luna de luna comand păpică pentru pisicuțe.
pixel