Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

La plimbare

( numărul de produse: 29 )

Mergi la plimbare cu pisica ta? De ce nu!

Nu este adevărat că doar câinii merită plimbări, și pisicile le plac foarte mult. O pisică în aer liber este mult mai puțin expusă pericolului dacă iese din casă doar în lesă și asigurată corespunzător.

Pentru a vă bucura pe deplin de o plimbare cu o pisică, merită să aveți grijă mai întâi de siguranța acesteia - pentru ca animalul să nu fugă, să nu alunece din guler și să rămână mereu în lesă.

Accesoriile adecvate vor face plimbarea cu pisica să fie plăcută pentru amândoi: nu va trebui să vă faceți griji cu privire la siguranța pisicii, iar animalul dvs. de companie va putea explora lumea din jurul său fără probleme.

Articole pentru o plimbare cu o pisică - de ce vei avea nevoie?

Dacă vrei să-ți scoți pisica la plimbare, merită să te pregătești mai întâi pentru ea și să nu lași pisica liberă - nu este un câine, există o mare probabilitate să nu asculte când o suni și vei avea probleme .

La noi veți găsi totul pentru a face plimbarea plăcută și sigură - de la gulere cu o închizătoare puternică pe care pisica nu le va putea deschide accidental, până la etichete de adresă și locatoare, utile în cazul în care animalul de companie se pierde, până la lesele pe care acesta va explora confortabil împrejurimile.

Oferta noastra include si pungi de mancare pentru a-ti recompensa mai usor pisica pentru comportamentul bun la plimbare, precum si produse reflectorizante pentru ca tu sa nu mai fii nevoit sa renunti la mers dupa intuneric si sa fii totusi in siguranta in timpul acestora.

O plimbare cu pisica - principalul lucru este pregătirea

Plimbarile sunt sanatoase, iar cele in compania unui animal de companie sunt si ele o mare placere, dar merita sa te pregatesti mai intai pentru ele. Ce articole pentru o plimbare cu o pisică să alegi? Ce este important?

In primul rand calitatea produselor, pentru ca de ele depinde siguranta. Lesele și zgarzile sunt concepute pentru a împiedica scăparea animalului, așa că prinderea lor trebuie să fie sigură și verificată, astfel încât pisica să nu se poată desprinde sau să desfășoare zgarda accidental.

Va fi utilă și o agendă cu posibilitatea de a introduce toate datele de contact. Și aici contează durabilitatea sa, precum și rezistența la apă, astfel încât ploaia și umezeala să nu șteargă contactul cu tine și să rămână vizibile.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10817 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-20
Pretul bun, produsul bun, comunicarea buna. In concluzie, TOTUL OK
2024-07-20
Am incercat sa iau legatura cu numerele pe care le aveti si nu a raspuns nimeni!Si a durat ceva pana a venit comanda am dat comanda pe 9 iulie si a ajuns pe 16.
pixel