Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Încălzire și iluminat

( numărul de produse: 22 )

Încălzire și iluminare pentru terariu 

Dacă intenționați să amenajați un terariu și să aveți grijă de un animal exotic, va trebui să achiziționați echipament și echipament profesional. Unul dintre cele mai importante elemente ale mediului de reptile și amfibieni este încălzirea și iluminarea adecvată pentru terariu. Pentru început, analizați cu atenție condițiile de mediu în care animalul trăiește în natură și încercați să le reproduceți cât mai exact posibil. Datorită acestui lucru, veți avea grijă de dezvoltarea corespunzătoare, sănătatea și bunăstarea animalului dvs. de companie.

În magazinul nostru veți găsi echipamente de cea mai înaltă calitate care vă vor ajuta să creați condiții optime de viață pentru reptile și amfibieni. Oferta include covorașe și pietre de încălzire, calorifere ceramice, becuri de zi și de noapte, precum și iluminatul și corpurile necesare în terariu, datorită cărora veți avea grijă de sănătatea și bunăstarea animalului dvs. exotic.

Încălzire și iluminare pentru terariu - ce echipamente vor fi utile pentru terariu?

Oferta magazinului include atât încălzire, cât și iluminare pentru terariul animalelor exotice. Veți avea nevoie de covorașe de încălzire care încălzesc suprafața inferioară a terariului. Acestea asigură temperatura optimă pentru nisip, pietriș și pietre și încălzesc aerul. Pietrele de încălzire pot fi, de asemenea, utile, deoarece facilitează termoreglarea corpului animalului necesară pentru digestie și metabolism.

Un alt accesoriu util sunt caloriferele ceramice pentru animalele cărora nu le place lumina puternică. Aparatul incalzeste si incalzeste aerul fara raze de lumina. Este potrivit în special pentru terariile cameleoni și șerpi. Promovează dezvoltarea animalului, îi încălzește pielea, mușchii și oasele.

Ai grijă de un corp de iluminat de înaltă calitate, adaptat diferitelor tipuri de surse de lumină. Alegeti alte accesorii, precum un termometru, higrometru si termostat, care va vor oferi informatii despre conditiile din terariu. Selectați becurile potrivite pentru corpul de iluminat. În magazinul nostru veți găsi modele de zi și de noapte care vă vor oferi cantitatea optimă de raze UVA și UVB. Acordați atenție iluminatului cu LED-uri terariului, atât pentru utilizare de zi, cât și de noapte. Reglează temperatura în lunile și serile de vară.

Ce să cauți atunci când alegi iluminatul în terariu?

La ce ar trebui să acordați cea mai mare atenție, alegeți încălzirea și iluminatul în terariu? În primul rând, pentru nevoile animalelor, care rezultă din condițiile de mediu în care ar trăi în mod natural. Amintiți-vă despre intensitatea luminii și temperatura la care amfibienii și reptilele apar la o anumită latitudine și încercați să creați cea mai precisă reprezentare a acestora în terariu.

Amintiți-vă că temperatura și cantitatea de raze UV ​​variază între zi și noapte. Reglați-le intensitatea la un anumit moment. Creați reflectoare pentru zi și noapte dacă doriți să vedeți cum merge seara. Asigurați-vă că iluminarea terariului nu interferează cu restul animalului. Cantitatea optimă de raze UVA și UVB este esențială pentru buna funcționare a animalelor. Reptilele și amfibienii tratează lumina zilei ca pe un element de încălzire, motiv pentru care selecția echipamentelor de cea mai înaltă calitate este atât de importantă.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10837 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-21
Ok
2024-07-20
Produse calitative la preturi accesibile!Livrare rapida!
pixel