Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Încălzitoare ceramice

( numărul de produse: 1 )

Radiator ceramic - ai grija de temperatura terariului

Crearea unor condiții ideale de viață într-un terariu pentru reptile și amfibieni nu este o sarcină ușoară. Sunt încă animale exotice și au nevoie de îngrijire cu adevărat intensivă și de condiții excelente pentru a se putea trăi și dezvolta sănătos. Un calorifer ceramic va lucra foarte mult pentru a crea climatul potrivit și pentru a avea grijă de temperatura din interior.

Este foarte important ca animalul tau de companie exotic sa aiba o temperatura suficient de ridicata si un nivel suficient de umiditate. De regulă, aceste animale nu sunt capabile să suporte temperaturi scăzute, deoarece de obicei provin din colțuri exotice, calde ale lumii și sunt foarte termofile. De aceasta depinde și termoreglarea lor, deoarece reptilele nu au deloc sânge cald, prin urmare temperatura corpului lor depinde în mare măsură de temperatura ambiantă și de procesele de termoreglare. În condițiile creșterii în curte, caloriferele ceramice se vor ocupa de ea.

Creați condiții ideale de viață în terariu. Atunci creatura care trăiește în ea va fi sănătoasă și fericită, iar terariul va fi obiectul invidiei și al admirației tuturor celor care îl văd. Încălzitorul cu infraroșu ceramic va funcționa mult timp și eficient, asigurându-se că temperatura din terariu este ridicată la cele mai bune valori pentru această specie.

Calorifere ceramice - pe ce te poți baza?

Încălzitoarele cu gaz ceramice sunt capabile să ofere animalului de companie condiții ideale de viață în terariu, dar numai dacă sunt selectate corespunzător. Pe ce te poți baza?

În magazinul nostru puteți cumpăra calorifere de diferite intensități, datorită cărora vă va fi mai ușor să le reglați puterea și puterea la nevoile specifice ale speciilor pe care intenționați să o creșteți în terariu. O temperatură prea scăzută este nepotrivită, deoarece va perturba termoreglarea sau va preveni năpârlirea corectă, dar prea mare este și dăunătoare, deoarece poate accelera prea mult dezvoltarea animalului sau îl poate arde.

Cu noi puteți cumpăra produse de înaltă calitate, care cu siguranță vă vor satisface așteptările și vă vor servi pentru o perioadă lungă, neîntreruptă. In acest fel, vei sustine si procesele digestive ale animalului.

Încălzitoarele radiante - ce este cu adevărat important atunci când alegeți?

Crearea și îngrijirea ulterioară a unui terariu necesită cunoștințe, muncă, angajament, răbdare și accesorii adecvate. Un încălzitor ceramic cu infraroșu este capabil să îi ofere condiții optime în ceea ce privește temperatura care predomină acolo.

Alegeți întotdeauna produse de la mărci de renume pentru a evita eșecurile și problemele. Funcționarea neîntreruptă la un nivel constant și posibilitatea de reglare ușoară sunt foarte importante pentru sănătatea și bunăstarea locuitorului tău de terariu. Incalzitorul cu gaz ceramic poate fi folosit ca sursa permanenta de caldura. Îl poți folosi și pentru a observa animalele noaptea.

Dacă nu puteți alege singur caloriferul ceramic potrivit, citiți întotdeauna specificația producătorului și consultați crescătorii de terari mai experimentați, deoarece numai sursa de căldură potrivită și reglată corespunzător va oferi animalului dumneavoastră confort.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10817 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-20
Foarte bun site-ul
2024-07-20
Am incercat sa iau legatura cu numerele pe care le aveti si nu a raspuns nimeni!Si a durat ceva pana a venit comanda am dat comanda pe 9 iulie si a ajuns pe 16.
pixel