Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Filtre interne

( numărul de produse: 20 )

Filtre interioare pentru acvariu

Menținerea unui nivel adecvat de curățenie este ipoteza pe care ar trebui să se bazeze acvaristica profesională. Filtrele interne sunt dispozitive care sunt folosite pentru a purifica mediul natural de viață al peștilor și al altor organisme acvatice. Utilizarea elementelor de filtrare adecvate asigură menținerea acidității și durității apei optime. Filtrul este selectat la dimensiunea acvariului. Dacă aveți un corp mic de apă, un filtru intern este suficient. Un acvariu mic nu necesită curățare cu un filtru extern.

Filtrele de acvariu interne sunt o soluție excelentă pentru persoanele care își încep aventura cu acvaristica. În ciuda dimensiunilor reduse, ele asigură puritatea și claritatea apei. Îndepărtează bine toate impuritățile, funcționează în liniște și economisesc energie. Filtrul intern al acvariului poate fi folosit atat in apa dulce cat si in apa de mare. Trebuie doar să acordați atenție modelului său atunci când faceți o alegere. De asemenea, nu uitați să ajustați performanța filtrului la dimensiunea acvariului pe care îl aveți. Acest lucru va garanta o curățare mai bună a apei și condiții optime de lucru.

In oferta magazinului EuroHrana.ro vei gasi cele mai bune purificatoare interne de apa care te vor ajuta sa pastrezi rezervorul curat, creand conditii ideale de viata pestilor si altor vietati acvatice. Datorită lor, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la bolile peștilor dvs. și, apropo, veți putea decide să creșteți specii mai pretențioase. Filtrele pentru acvariile interne vor ajuta, de asemenea, în lupta împotriva problemelor populare ale acvariștilor începători și avansați, de exemplu algele.

Filtru intern pentru acvariu - cum funcționează?

Filtrele interne de acvariu curăță rezervorul de apă în principal cu ajutorul cartuşelor mecanice. Aceste dispozitive sunt echipate cu o pompă sau un aerator, care este responsabil pentru circulația apei. Elementul purificatorului de apa este si un burete, pe suprafata caruia se dezvolta un grup de bacterii, constituind un filtru biologic. Cel mai bun filtru intern are opțiunea de a monta un cartus biologic separat.

Un exemplu de purificator intern este un filtru sub pietriș, montat în partea de jos a acvariului. Filtrul inferior intern folosește suprafața substratului ca mediu de filtrare. Pompa este situată în interiorul corpului de apă, admisia este situată în partea de jos și bine acoperită cu pietriș. Acest lucru te va ajuta sa pregatesti decorul acvariului asa cum ti-ai dorit-o, fara a fi nevoie sa ascunzi un filtru inestetic in spatele plantelor plantate in substrat.

Filtrele de acvariu interne vor funcționa într-un rezervor mai mic și atunci când nu există spațiu pentru a instala un filtru extern în afara rezervorului. Sunt relativ ieftine, economisind energie, ușor de instalat și utilizat. Se caracterizează printr-o filtrare mecanică excelentă - îndepărtează bine impuritățile fizice. Pentru a fi eficient, este necesar să se potrivească modelul cu dimensiunea acvariului. În acest fel, filtrul intern al acvariului este capabil să filtreze eficient cantitatea potrivită de apă, fără riscul ca eficiența acestuia să fie prea slabă. Pe de altă parte, într-un rezervor prea mic, un filtru nu trebuie instalat într-unul mai mare - poate fi o amenințare pentru unii pești sau plante.

Dacă nu știi de unde să obții sfaturi în alegerea echipamentului de acvariu, reține că poți cumpăra un kit gata făcut, care de multe ori include și un filtru intern care să se potrivească cu acvariul. Aceasta este o soluție excelentă pentru persoanele care nu doresc să se aprofundeze în criteriile de auto-selectare a dispozitivelor sau pur și simplu doresc să se bazeze pe un brand cunoscut și respectat.

Filtru intern pentru acvariu - la ce să acordați atenție?

Un filtru intern bun pentru acvariu este o soluție excelentă pentru acvariştii începători. Dispozitivul de înaltă calitate se caracterizează prin eficiență ridicată și curăță perfect rezervorul de apă atât de impuritățile fizice, cât și biologice, creând condiții ideale de viață pentru organismele acvatice. Ceea ce este important pentru acvaristii incepatori, filtrele interne de acvariu sunt usor de folosit. Nu necesită activități complicate de asamblare sau curățare, motiv pentru care sunt perfecte pentru cineva care nu s-a mai ocupat de ele până acum.

Nu uitați să manipulați corect filtrul intern. Când hrăniți peștii, purificatorul trebuie oprit, mai ales dacă buretele din filtru este încorporat. Când curățați filtrul, verificați rotorul și toate elementele care conectează agentul de curățare la burete. Verificați, de asemenea, furtunul de evacuare a aerului, unde se acumulează adesea calcar și murdărie. Înfundarea furtunului duce la lipsa aerării în acvariu. Daca ai grija de filtrul intern, acvariul va fi mentinut in stare buna si nu va necesita activitati complicate de ingrijire. Acesta este cel mai simplu mod de a obține un efect satisfăcător al pisciculturii.

Indiferent de filtrele interne ale acvariului pe care le alegeți, este important să învățați cum să le curățați. Mulți oameni fac greșeala de a pune întreg filtrul sub jet de apă, eliminând astfel efectul de câteva săptămâni de construire a unei flore bacteriene specifice în rezervor. Chiar și cel mai bun filtru intern de acvariu trebuie curățat în apă din corpul de apă în care funcționează. Scoateți buretele, care este un filtru mecanic, din centrul acestuia, apoi scăpați de impurități clătindu-l în apa de acvariu turnată în vas. În acest fel, vei elimina excrementele de pește, hrana sau resturile vegetale și vei lăsa bacterii benefice întregului ecosistem.

Tine cont ca un filtru intern bun de acvariu nu numai ca curata apa prin filtrarea ei printr-un sistem special, dar se asigura si ca aceasta este bine aerisita. Un furtun special trebuie direcționat astfel încât să preia aer de deasupra nivelului apei și să-l pompeze direct în el. În acest fel, vei furniza oxigen, care este necesar atât plantelor, cât și peștilor. Doar asigurați-vă că fluxul de aer nu este prea puternic - acest lucru ar putea deteriora flora sau poate duce la rănirea peștilor.

Dacă sunteți proprietarul unui rezervor de apă mic, asigurați-vă că instalați un filtru intern de acvariu în el. Opiniile acvaristilor experimentati confirma ca lipsa unui sistem de curatare va va face mult mai dificila mentinerea curata a apei.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10837 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-21
Totul a fost bine, coletul a sosit la timp, si produsul a fost cel comandat.
2024-07-20
Produse calitative la preturi accesibile!Livrare rapida!
pixel