Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Termostate și comutatoare cu temporizator

( numărul de produse: 1 )

Temperatura în terariu - aveți grijă de ea

Terariul este cel mai adesea asociat cu exoticul. Pe bună dreptate, pentru că cel mai adesea creează o casă pentru o creatură exotică. La rândul său, temperatura potrivită este asociată cu exoticul. Trebuie să domnească și în terariu. În caz contrar, nu veți crea condiții ideale de viață pentru animalul dvs. de companie. De aceea este atât de important termostatul din terariu.

El este cel care vă va permite să aveți grijă de temperatura potrivită. El te va face să nu-ți mai faci griji cu privire la soarta animalului tău de companie. Dacă îl programezi bine - animalul tău de companie va fi cu siguranță cald și plăcut în terariu.

Temperatura potrivită nu este tot ce vă poate oferi un termostat. Terariul are propriile reguli. Este de fapt o lume separată, închisă în spatele geamului. Termostatul indirect, deoarece prin temperatura, va contribui si la termoreglarea animalului tau de companie si va avea un efect pozitiv asupra procesului digestiv al acestuia. Te vei putea bucura de un animal de companie sănătos și mulțumit, iar terariul tău va înflori din plin.

Regulator de temperatură în terariu - unul dintre cele mai importante lucruri

Știți deja că un termostat de terariu este unul dintre primele lucruri pe care ar trebui să le cumpărați. Chiar nu amânați această achiziție, nu așteptați până în ultimul moment. Temperatura potrivită în terariu ar trebui să fie o prioritate. Depinde în mare măsură de asta dacă viața în terariu va înflori.

Reptilele și amfibienii, locuitori atât de caracteristici ai terariilor, sunt creaturi cu sânge rece. Prin urmare, temperatura corpului lor depinde de temperatura mediului ambiant. In magazinul EuroHrana veti gasi cu siguranta un regulator de temperatura pentru un terariu care va permite locuitorului acestuia sa mentina cea mai buna temperatura corporala pentru el. Una care nu-l va amorți de frig, dar nici nu-l va face să se supraîncălzească. Ambele situații sunt periculoase și ar trebui să faci tot ce poți pentru a le preveni.

Automatizat, usor de programat chiar si in mai multe moduri care comuta automat termostatele sunt sursa perfecta de caldura pentru terariu. Pot fi folosite singure, funcționează bine și în combinație cu alte surse de căldură. De asemenea, ajută la reglarea nivelului de umiditate. Iar nivelul corect de umiditate este de mare importanță pentru condițiile care predomină în terariu. De asemenea, nu este indiferent față de bunăstarea și sănătatea locuitorilor unui terariu dat.

Termostat terariu - alege-l pe cel potrivit pentru tine

Un regulator de temperatură într-un terariu este o necesitate absolută. Există multe tipuri de termostate pe piață. Dacă sunteți începător, este posibil să aveți unele probleme în găsirea celui potrivit pentru terariul dvs. Nu vă faceți griji, este o întâmplare comună. Atunci când alegi, ghidează-te mai ales de doi factori: bunăstarea animalului tău de companie și propriul confort.

Mizați pe termostate automate și pe cele ușor de programat pentru un anumit mod de funcționare. Acest lucru vă va permite să reglați temperatura în terariu în funcție de zi sau de noapte. Această distincție este foarte importantă deoarece vă permite să mențineți ritmul circadian corect pentru animalul dvs. de companie. În acest fel, nu-și perturbă ceasul biologic natural, dar îți permite să trăiești în armonie cu el.

Dacă aveți îndoieli cu privire la un anumit produs, puteți oricând să vă uitați pe Internet și să verificați părerile despre acesta. Este o adevărată mină de cunoștințe. De asemenea, puteți contacta crescători mai experimentați. Internetul vă va face posibil din nou. Utilizați beneficiile tehnologiei de dragul animalului dvs. de companie.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10717 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-16
Câinelui meu ii plac foarte mult aceste boabe.Nu se scărpinat de la ele.
2024-07-15
Durată foarte mare de livrare.
pixel