Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Becuri de zi

( numărul de produse: 2 )

Bec pentru terariu - o sursă de căldură și iluminare

Lumina este foarte importantă, fără ea nu există viață. Reptilele, amfibienii și alți locuitori exotici ai terariului dvs. au nevoie și de el. Nu-i ajunge cel obișnuit care cade în cameră prin fereastră. Veți avea nevoie de un bec pentru terariu.

Lumina afectează procesele de viață ale reptilelor și amfibienilor, care nu sunt creaturi cu sânge cald. Au nevoie de căldură și radiații UV-B pentru a trăi și a se dezvolta corespunzător.

Oferiți locuitorului terariului dumneavoastră cele mai bune condiții de dezvoltare, inclusiv lumina și căldura potrivite pentru el. Acest lucru îi va menține sănătoși și fericiți. De asemenea, vor arăta grozav și te vor face mândru ca crescător.

Bec de incalzire pentru terariu - verifica oferta noastra

Becul de încălzire potrivit pentru terariu va asigura că animalul se va putea dezvolta sănătos și fără probleme. Ce vei găsi în oferta noastră?

Puteți cumpăra de la noi becuri care reproduc perfect lumina și temperatura care predomină în mediul natural al animalului dvs. de companie - de exemplu, o pădure tropicală.

Becurile pe care le oferim economisesc energie și emit radiații UV prietenoase și utile care îi ajută să se dezvolte corect.

Bec în terariu - cum să-l alegi

Dacă sunteți în căutarea iluminatului perfect pentru locuitorul terariului dvs., luați în considerare în primul rând specia acestuia. Un bec de terariu pentru o broască țestoasă nu va funcționa neapărat pentru un șarpe și invers, motiv pentru care o astfel de potrivire este extrem de importantă.

De asemenea, ghideaza-te dupa conditiile naturale in care traieste animalul tau de companie in salbaticie, pentru ca cel mai important este sa le recreezi cat mai exact, acest lucru fiind valabil si pentru intensitatea luminii si temperatura pe care o emit.

Apelați la produse care economisesc energie, care nu numai că nu vă vor îngreuna portofelul, dar vă vor dura mai mult și vă vor asigura un timp de lucru lung și neîntrerupt. De asemenea, reglați iluminarea și încălzirea la modul zi și noapte al animalului pentru a se potrivi cu activitatea acestuia.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10837 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-21
Mereu am primit comanda la timp fara nici o întârziere(uneori ,chiar mai devreme)
2024-07-20
Produse calitative la preturi accesibile!Livrare rapida!
pixel