Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Unguent pentru cai

( numărul de produse: 1 )

Unguent pentru cal - aduce ușurare animalului

Creșterea cailor, chiar dacă aveți un singur cal de îngrijit, este o sarcină dificilă și responsabilă. Contrar aparențelor, sănătatea cailor este destul de delicată. Calul este capabil să reziste mult și chiar să muncească foarte mult, dar necesită îngrijire și tratament adecvat. În caz contrar, poate foarte ușor să-și deterioreze sănătatea și să-și piardă puterea, de asemenea, își poate deteriora semnificativ starea de bine.

Natura muncii calului îl face destul de susceptibil la răni și răni. În astfel de cazuri, un unguent pentru cal poate fi indispensabil - încălzire, aducând ameliorarea rănilor și unul care va avea grijă în mod corespunzător de articulațiile, tendoanele, mușchii și copitele calului, precum și va elimina diverse dureri.

Un unguent de bună calitate pentru cai, care va fi adaptat naturii bolilor, rănilor și rănilor acestora, va aduce o mare ușurare cailor din suferință. În plus, vă va ajuta să vă asigurați că calul se recuperează rapid și eficient - astfel încât boala sau accidentarea lui și perioada ulterioară de recuperare să decurgă rapid și fără complicații.

Ce unguent pentru un cal? Verificați oferta noastră

În magazinul nostru puteți cumpăra unguente de încălzire care aduc alinare cailor în timpul bolilor, rănilor și contuziilor. În acest fel, vei avea grijă de sănătatea și bunăstarea calului tău - vei putea acționa rapid și foarte eficient.

Produsele pe care le oferim sunt realizate din ingrediente atent selecționate care au un singur scop - ameliorarea suferinței cailor. Un unguent bun pentru un cal este unul care ajută rapid și pentru o lungă perioadă de timp și, în același timp, nu este alergic și este adaptat nevoilor specifice, foarte individuale ale calului.

Aici puteți cumpăra un unguent de încălzire folosit pentru leziuni, unguente care ajută la dureri articulare, dureri musculare, dureri de coloană, precum și dureri de migrenă, sciatică. De asemenea, vor fi de neprețuit în afecțiuni inflamatorii și reumatice.

În sortiment veți găsi un unguent potrivit pentru copite - unul care face copitele mai flexibile și mai rezistente la crăpare și, de asemenea, le protejează de efectele adverse ale condițiilor de mediu.

Un unguent bun pentru un cal - ce este?

Cumpărarea unui unguent pentru un cal este de obicei asociată cu apariția unei probleme pe care doriți să o rezolvați - este evident, la urma urmei, este un preparat medicinal care este utilizat ad-hoc în caz de boli, răni, răni și alte stări de sănătate. problemele calului. Acest lucru face și alegerea unguentului foarte importantă, în cele din urmă își va îndeplini scopul dacă este selectat corespunzător.

Fii ghidat de starea fizică a calului tău – un alt unguent va fi util atunci când acesta a fost accidentat în timpul serviciului, altul când suferă de migrene și altul când este un senior calm și suferă, de exemplu, de dureri reumatoide. Ajustați unguentul pe care îl utilizați la boală, precum și la sănătatea dumneavoastră generală. Foloseste produse naturale concepute pentru cai si ai grija daca au alergii ca unguentul face mai mult rau decat ajuta.

Dacă nu știți ce unguent pentru un cal va fi cel mai bun pentru o anumită vătămare sau boală, nu riscați și alegeți-l singur. Adresați-vă medicului veterinar specialist în cai pentru sfat.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10837 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-21
Mereu am primit comanda la timp fara nici o întârziere(uneori ,chiar mai devreme)
2024-07-21
A fost livrată după o săptămână
pixel