Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături
ROYAL CANIN Nutritional Supplement Educ 50g
ROYAL CANIN Nutritional Supplement Educ 50g
ROYAL CANIN Nutritional Supplement Educ 50g
ROYAL CANIN Nutritional Supplement Educ 50g

ROYAL CANIN Nutritional Supplement Educ 50g

 • Recompensă hipocalorică pentru a fi folosită ca recompensă în timpul antrenamentului cățeilor de peste 2 luni și al câinilor adulți de toate mărimile. Pachetul conține 50g.
Dimensiune
9,99 RON
brut / buc.
Produs disponibil în cantități mici
Produs disponibil în cantități mici
30 zile pentru o returnare ușoară
Cumpărături sigure
După cumpărare veți primi 0.50 punct.

ROYAL CANIN Supliment nutrițional Educ 50g - Descriere

ROYAL CANIN Supliment nutrițional Educ 50g - un tratament sănătos pentru căței și câini adulți de toate rasele.
ROYAL CANIN Supliment nutrițional Educ 50 g de dulciuri pentru căței și câini adulți sunt potrivite pentru dresaj și recompensarea zilnică a câinilor de peste două luni. Digestibilitatea foarte ridicată a proteinelor conținute în această recompensă se traduce printr-o nutriție suplimentară pentru animalul dumneavoastră de companie. Tratament sănătos pentru căței și câini adulți este disponibil într-o formă convenabilă pentru dumneavoastră - este ușor de prins în degete, iar câinele dumneavoastră îl mestecă cu nerăbdare și cu atenție. Datorită texturii sale moi, acest răsfăț poate fi tăiat în bucăți mai mici pentru a fi folosit la dresajul rasei miniaturale. Conținutul scăzut de grăsimi previne supraponderabilitatea, în special la câinii adulți.

Compoziție

 • Tapioca
 • Gluten de grâu*
 • Făină de grâu
 • Fibră vegetală
 • Proteină animală hidrolizată
 • Săruri minerale

Analiza compoziției

 • Proteină brută: 20%
 • Uleiuri și grăsimi brute: 1%
 • Cenușă brută: 2,3%.
 • Fibră brută: 1,9%
 • Conținutul de umiditate: 15%.

Aditivi per 1 kg

 • Vitamina C: 200 mg
 • Vitamina E: 500 mg
 • Conservanți
 • Antioxidanți

Dozaj

Porția zilnică în grame:

Dimensiune / Greutate Cantitate / zi
Mini <10 kg 10 bucăți
Mediu 11 - 25 kg 20 de bucăți
Maxi 26 - 44 kg 30 de bucăți
Gigant >45kg 40 de bucăți

Informații suplimentare

Din cauza riscului ca câinele dumneavoastră să dezvolte un exces de greutate nesănătoasă. Porțiile zilnice maxime recomandate în tabelul de doze nu trebuie depășite. Câinele trebuie să aibă la dispoziție apă proaspătă în permanență.

Băutura pentru câini conține un complex de vitaminele C și E și antioxidanți pentru a vă ajuta animalul de companie să își mențină vitalitatea, starea bună și sănătatea. Toate acestea fac din ROYAL CANIN Nutritional Supplement Educ un supliment gustos pentru câini sub formă de răsfăț.

Bunătățile conțin în plus vitamine pentru a asigura o dietă echilibrată pentru câini. Tradiția poate fi oferită câinilor ca o varietate în dieta zilnică sau ca recompensă în timpul antrenamentelor și exercițiilor zilnice.

Conține un nivel ridicat de proteine, în principal de origine vegetală, ceea ce are un impact pozitiv asupra sănătății câinilor. În același timp, conținutul scăzut de calorii reduce riscul de supraponderabilitate dacă tratamentul este administrat în mod regulat. Nu depășiți niciodată doza prevăzută ca recompensă zilnică pentru câinii cu o anumită greutate. De asemenea, nu uitați să reduceți doza de bază a alimentelor în ziua în care este administrată.

*L.I.P.: proteină selectată pentru digestibilitatea sa foarte ridicată.

Cod producător
3182550781022
Seria
Aveți nevoie de ajutor? Întrebări?Puneți întrebarea dvs. și vă vom răspunde imediat, cele mai interesante întrebări și răspunsuri vor fi publicate pentru alții.
Cerere de informații despre produs
Dacă descrierea de mai sus nu este suficientă pentru dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dumneavoastră despre acest produs. Vă vom răspunde cât mai curând posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cu politica de confidențialitate. Prin trimiterea acestuia, acceptați prevederile sale.
Scrieți-vă opinia
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria imagine a produsului:
IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10770 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-18
Nota 10
2024-07-18
Operativitate
pixel