Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Perii, piepteni

( numărul de produse: 1 )

Perii pentru cai - de ce sunt importante?

Îngrijirea unui cal necesită timp, angajament și instrumentele potrivite. Unul dintre elementele indispensabile sunt periile de cai. Îți vor permite să ai grijă nu numai de aspectul calului tău, ci și de bunăstare și igienă. Periajul unui cal este o plăcere considerată plăcută dacă ai deja ceva practică la el.

O perie metalică pentru curățarea cailor va fi întotdeauna la îndemână. Calul trebuie periat în mod regulat - atât înainte, cât și după călărie. A avea grijă de starea hainei sale înseamnă și a avea grijă de sănătatea lui, nu doar de aspectul său. Calul tău merită îngrijire atentă pentru blana și pielea sa. Mai ales dacă este un animal de muncă și lucrează adesea. În acest fel, îl vei face nu numai să arate bine, ci și să se simtă bine.

Periajul este, de asemenea, esențial. O perie pentru curățarea cailor vă va ajuta să scăpați de murdăria majoră și să vă mențineți calul curat. Cu toate acestea, igiena nu este singurul motiv din spatele acestei obligații. Pieptene pentru cal va pieptăna și părul mort și va face blana strălucitoare, puternică și bine îngrijită. În acest fel, vei construi și o legătură cu calul și vei câștiga încrederea acestuia, iar acest lucru este foarte important dacă vrei să te simți ca un adevărat paznic al calului.

Perii pentru cai - completează-ți setul

Alegerea unei perii de cal este foarte importantă, deoarece determină aspectul hainei, dar este responsabilă și de starea pielii calului. Cu peria potrivită, animalul tău de companie va fi îngrijit și va arăta cel mai bine.

In oferta noastra veti gasi perii de cai de foarte buna calitate. Cele care nu vor răni calul și își vor face treaba perfect. Puteți cumpăra de la noi un furminator, care este o perie specială concepută pentru nevoile cailor. Cu ajutorul lui, vei pieptăna perfect părul mort și, de asemenea, vei avea grijă de haina de iarnă.

Potriviți întotdeauna periile la nevoile calului dvs. Completați un set care va fi perfect pentru curățare, netezire și coafare. Datorită lui, haina calului va arăta așa cum ar trebui, adică perfect. Pielea de cal va fi, de asemenea, sănătoasă. În plus, în timp ce te pieptănești, ai cea mai bună șansă să observi orice răni și să reacționezi suficient de repede. O perie moale pentru calul tău îi va aduce ușurare și îl va lăsa să se simtă plăcut și să arate frumos.

Periați în mod regulat părul mort și nu neglijați datoria de a pieptăna – faceți-o cel puțin o dată pe zi, iar situația ideală este atunci când folosiți periile potrivite înainte și după muncă, atunci haina are șansa să fie cea mai îngrijită și sănătoasă.

Perii pentru curățarea cailor - cum să le alegi?

Ai nevoie de mai mult de o perie de cal. Setul vă va permite să aveți grijă cuprinzătoare de starea pielii și a blănii animalului dvs. de companie. Prin urmare, completează-l întotdeauna în funcție de nevoile calului pe care trebuie să le satisfaci.

Veți avea nevoie de o perie pentru pieptănarea calului, care vă va permite să aranjați haina și să o facă să arate bine - va fi strălucitoare și foarte plăcută la atingere. Toaleta este foarte placuta si pentru cal, cu conditia sa ai suficienta rabdare si uneltele potrivite. Acest lucru te va ajuta să construiești o legătură puternică și valoroasă cu animalul și, datorită acestui lucru, acesta va fi mai ascultător de voința ta, pentru că va avea încredere în tine că știi ce faci.

La rândul său, o perie de orez pentru un cal este perfectă pentru curățarea părului. Cu el, puteți curăța rapid și ușor orice nisip, murdărie și alte impurități. În acest fel, îți poți ușura mult munca, lucru foarte important și atunci când alegi accesoriile potrivite.

Alegeți perii de înaltă calitate pentru curățarea calului, astfel încât acestea să nu se deterioreze în timpul utilizării normale și să nu rănească pielea calului în vreun fel sau să nu smulgă părul sănătos - pieptănarea ar trebui să fie o plăcere pentru cal, pentru că atunci el va ceda fără rezistență, altfel el poate asocia această activitate cu durere, ceea ce poate avea un impact foarte negativ asupra activității sale și poate avea un impact negativ asupra activității sale, chiar și asupra psihicului. nu-ți mai place să mergi la plimbare cu tine.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10717 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-16
Excelent!
2024-07-15
amabilitate, seriozitate, promptitudine
pixel