Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Perie pentru câini

( numărul de produse: 14 )

Părul de câine – cele mai importante funcții ale sale

Blana fiecărui câine este crucială. Funcția de bază este, desigur, de a proteja corpul animalului de companie nu numai împotriva soarelui sau a ploii, ci și împotriva rănilor minore. Datorită acesteia, câinele nu se va zgâria atunci când merge cu stăpânul la plimbare printr-un loc greu accesibil.

Știați că părul de câine nu este același pentru fiecare câine? Puteți întâlni animale de companie cu blană lungă sau scurtă, aspră sau mătăsoasă, cu sau fără subpar. Cel mai important lucru este să poți alege produsele potrivite pentru îngrijirea blănii animalului tău.

Datorită îngrijirii adecvate și sistematice a blănii câinelui tău, vei putea observa destul de devreme modificări nedorite care pot fi un semn că ceva îi amenință sănătatea. În acest fel, vei scăpa rapid de, de exemplu, o căpușă care ți-ar fi mușcat animalul de companie. Tratamentele care se concentrează pe îngrijirea blănii câinelui dvs. vă vor face, de asemenea, mai ușor să identificați încurcăturile.

Perii pentru câini – pentru a-ți face câinele să arate perfect

Blana câinelui tău poate necesita intervenția ta - poate deveni mată, împâslită și aglomerată. Din această cauză, s-ar putea să nu arate cel mai bine. Prin urmare, îngrijirea adecvată este foarte importantă. Blana de câine este foarte diferită. Lung, scurt, cret, de diferite grosimi, cu sau fără subpar. Uneori, îngrijirea poate să nu fie necesară, deoarece câinele se poate descurca singur. Cu toate acestea, în alte cazuri, poate fi necesară utilizarea unei perii pentru câini. Un set de accesorii bine selectat și completat va îmbunătăți starea de bine a animalului dvs. de companie.

Problemele cu părul pot apărea oricând în viața animalului tău de companie. Blana poate deveni mată din cauza noroiului, murdăriei și a altor contaminanți. Umiditatea poate avea, de asemenea, un efect negativ asupra acesteia - haina nu este imună la ploaie și zăpadă. O perie de pieptene pentru câine vă va permite să aveți grijă de blana câinelui dvs. și, de asemenea, vă va ajuta să vă asigurați că blana câinelui dvs. arată întotdeauna impecabil, indiferent de circumstanțe. Este, de asemenea, un proces natural ca părul să cadă. În astfel de momente, totuși, puteți susține înlocuirea acestuia și puteți îndepărta în mod regulat părul mort.

Îngrijirea regulată a blănii câinelui tău nu va avea doar un efect pozitiv asupra aspectului său sănătos și atractiv. Un aspect foarte important influențat de pieptănările frecvente este prevenirea dezvoltării paraziților precum purici, demodex și căpușe. În cazul acestuia din urmă, datorită îngrijirii corespunzătoare a animalului dvs. de companie, veți putea observa rapid și veți scăpa de acești oaspeți nedoriți.

Periile pentru câini vin în multe soiuri diferite, așa că acordați-vă timp pentru a alege și cumpăra pe cea potrivită. Un câine bine îngrijit este un câine care este bine îngrijit și se simte bine. Periajul câinelui zilnic sau chiar săptămânal poate fi, de asemenea, un ritual foarte plăcut. A avea grijă de blana câinelui tău te va ajuta să construiești o legătură între tine și animalul tău de companie. Datorită acestui fapt, animalul de companie nu numai că va fi bine îngrijit, dar se va simți și fericit și răsfățat.

Perie pentru îngrijirea părului – ai grijă de aspectul câinelui tău

O perie pentru câini este un element de bază în îngrijirea blănii de câine. Nu există doi câini la fel, motiv pentru care există multe tipuri de perii. Atunci când faceți o achiziție, asigurați-vă că peria de îngrijire este adaptată tipului de blană a animalului dvs. de companie. La urma urmei, o perie pentru un câine cu păr scurt este foarte diferită de una pentru un câine cu păr lung. Câinii cu păr scurt au nevoi de îngrijire complet diferite.

Trebuie să îngrijești un câine cu blană foarte groasă și un subpar gros într-un mod complet diferit față de un câine cu blană delicată. Pieptănarea animalului de companie este o activitate simplă, dar alegerea periei potrivite pentru această sarcină poate fi problematică de la bun început.

Alegerea pentru un câine cu păr scurt

Întreținerea blanii unui câine cu păr scurt nu este o sarcină dificilă. Va fi suficient dacă alegi pieptene potrivit pentru câinele tău. Perii cu dinți metalici și perii de cauciuc sunt, de asemenea, perfecte în acest scop. Astfel de accesorii vin adesea sub forma unei mănuși care poate fi purtată pe mână - pieptănarea va deveni nu numai eficientă, ci și foarte confortabilă. Toate accesoriile menționate mai sus vă vor facilita îndepărtarea părului de câine, inclusiv: praf și păr care a căzut deja. Tratamentele de îngrijire efectuate cu ajutorul unui dispozitiv adecvat pot ajuta în plus să se relaxeze animalul dvs. de companie.

Un pieptene pentru câini va fi, de asemenea, o soluție bună. Este perfect după o baie și, de asemenea, te va ajuta să îndepărtezi părul mort de la câinele tău. Vei pieptăna ușor blana și vei îndepărta încurcăturile. Cu toate acestea, această opțiune nu va funcționa pentru blana groasă cu un subpar, deoarece nu va putea îndepărta părul mort. Amintiți-vă că curățarea regulată este foarte importantă. Ajută la îndepărtarea murdăriei care se acumulează cel mai adesea în ea și îmbunătățește circulația sângelui în pielea câinelui.

Nu doar pieptănarea este importantă, așa că nu neglijați pieptănarea câinelui cu părul scurt. Blana lui poate să nu fie mată atât de mult, dar tot cade și cel mai bine este să îndepărtați blana moartă în timpul pieptănării. In magazinul nostru vei gasi multe accesorii utile pentru ingrijirea blanii animalului tau.

Cum să alegi o perie pentru un câine cu păr lung?

Periile pentru câini cu păr lung trebuie să pieptene părul lung și să nu se încurce. Te întrebi ce perie va fi potrivită pentru un câine cu păr lung? Ce metode de îngrijire a blănii ar trebui folosite? Cea mai bună alegere va fi o perie moale pentru a nu deteriora blana delicată a câinelui, ci doar pieptănați-o ușor.

Câinii cu blană groasă, densă și puternică și blană mai scurtă au nevoi complet diferite. Aici, trebuie să vă asigurați că peria are ace lungi și puternice pentru a ajunge la cele mai adânci straturi de blană și pentru a pieptăna totul uniform. Un pieptene special pentru câini va funcționa cel mai bine pentru a îndepărta subpelul. Pentru un câine mare, veți avea nevoie și de o perie de blană mai mare, datorită căreia vă puteți peri câinele mai rapid și mai convenabil.

Îndepărtarea subparului este o procedură foarte importantă pentru toți câinii care îl au. Acordați o atenție deosebită acestui lucru. Această zonă a blănii este locul unde trăiesc cele mai multe bacterii și se acumulează cea mai mare murdărie. Prin urmare, o perie de îngrijire bine selectată va face fiecare activitate de îngrijire a câinelui tău eficientă și plăcută pentru ambele părți.

EuroHrana oferă perii mici și mari pentru a vă peri câinele mai eficient. Se potrivesc bine în mâna ta, astfel încât să nu alunece și să nu îngreuneze îngrijirea câinelui tău. Unică și față-verso. Pentru pieptănarea blănii, masarea pielii și pieptănarea părului care a căzut în timpul procesului de înlocuire - numit în mod obișnuit „păr mort”. La urma urmei, o perie de păr de câine are multe utilizări diferite. Doar avand grija de toate aspectele vei obtine un caine cu blana frumoasa si bine ingrijita. De asemenea, rețineți că periile pentru câinii cu păr lung nu sunt neapărat potrivite pentru câinii cu păr scurt și invers. Fiecare câine are nevoi de îngrijire complet diferite.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10717 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-15
amabilitate, seriozitate, promptitudine
2024-07-15
Profesionalism , foarte multumita
pixel