Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Bulldog

( numărul de produse: 8 )

Mâncare pentru un buldog englez – nu este o alegere ușoară!

Bulldogii englezi sunt animale puternice și maiestuoase. Ele au fost odată păstrate în principal de aristocrație și reprezentanți înțeleși pe scară largă ai claselor superioare. Asta pentru că oamenii mai săraci nu își permiteau să le întrețină. Cu câteva secole în urmă, păstrarea unui buldog era destul de problematică și necesita mulți bani. Astăzi, mâncarea pentru bulldog de bună calitate nu trebuie să fie neapărat scumpă. Chiar și ținând cont de faptul că acești câini pot avea un apetit uriaș.

Satisfacerea acestuia este una dintre cele mai importante probleme legate de îngrijirea animalelor de companie. Un buldog flămând este o creatură tristă, slăbită și apatică. În plus, sunt ușor sensibili la boli. Ce mâncare este cea mai bună pentru un buldog? Cel care îi va satisface nevoile nutriționale. Acesta este singurul mod de a vă ajuta câinele să rămână sănătos. Și cu siguranță îți dorești asta dacă vrei ca câinele tău să te însoțească în fiecare zi pentru o lungă perioadă de timp.

Oferă-i câinelui tău tot ce e mai bun. Oferă-i mâncare gustoasă, sănătoasă și hrănitoare într-o cantitate care să-i permită să rămână sătul, dar în același timp să nu se îngrașă prea mult. În acest fel, vei obține un câine sănătos și fericit, care se va bucura să petreacă timpul cu tine. Adaptați alimentația la vârsta câinelui, deoarece este importantă datorită dezvoltării sale și, în consecință, nevoilor diferite pentru fiecare etapă a vieții. Mâncarea bună pentru buldogul tău englez îl poate ajuta să obțină o viață lungă și fericită alături de tine.

Hrana pentru caini bulldog – verificati oferta noastra

Achiziționarea hranei potrivite este foarte importantă pentru sănătatea și dezvoltarea corespunzătoare a câinelui tău. În cazul animalelor de rasă pură, puteți urma standardul rasei și pe baza acestuia puteți determina ce va fi cel mai bine pentru câine. Prin urmare, cea mai bună hrană pentru un buldog englez este una care a fost creată special având în vedere nevoile specifice ale acestei rase.

În magazinul nostru veți găsi hrană de înaltă calitate care va avea grijă de sănătatea câinelui dvs. și va mulțumi chiar și cele mai pretențioase animale de companie. Hrana pentru buldogi pe care le oferim sunt produse ale unor branduri cunoscute si de renume, care tin cont de nevoia buldogului de vitamine si nutrienti.

Fiecare hrana dedicata pentru buldogi este preparata sub forma de granule speciale. Structura sa facilitează consumul de alimente pentru indivizii din această rasă. Și asta înseamnă mult, deoarece câinii cu fețe plate au adesea probleme în a mânca granulele standard, plate și rotunde, care sunt disponibile în majoritatea alimentelor.

Sunt disponibile în pachete de diferite dimensiuni, astfel încât să puteți decide singur dacă doriți să cumpărați ceva de testat sau să vă aprovizionați imediat cu o cantitate mai mare de alimente și să nu vă faceți griji că se va epuiza atunci când vă așteptați mai puțin. Dacă aveți un câine, alegeți pachete mai mici sau medii. Acest lucru va asigura că hrana nu își pierde valoarea nutritivă și va avea în continuare un gust bun pentru câinele dvs., chiar dacă punga a fost deschisă mai devreme.

Chiar și cea mai bună mâncare pentru un buldog englez ar trebui să fie adaptată gustului și nevoilor sale. Pregătirea unei categorii speciale cu hrană numai pentru această rasă vă va face alegerea mult mai ușoară și vă va permite să vă decideți rapid să cumpărați un nou produs nutrițional. Amintiți-vă că este deja echilibrat în funcție de nevoile cățeilor sau câinilor adulți – nu trebuie să faceți altceva decât să turnați o porție în bol.

Ce mâncare pentru un buldog englez?

Găsirea hranei care nu numai că va fi gustoasă, dar va satisface și nevoia câinelui de toate vitaminele și alți nutrienți este o sarcină dificilă, dar nu imposibilă. Trebuie doar să știi de ce are nevoie exact un buldog. Hrana conceputa pentru nevoile specifice acestei rase este o alegere foarte buna.

Atunci când alegeți hrana potrivită pentru câinele dvs., luați în considerare în primul rând bunăstarea acestuia. O consultație cu un medic veterinar sau un dietetician veterinar va fi de mare ajutor în determinarea tuturor nevoilor animalului dvs. de companie, sau puteți solicita oricând părerea unui crescător mai experimentat al acestei rase. Acest lucru vă va ajuta să decideți care mâncare pentru buldog este cea mai bună.

Amintiți-vă că acești câini sunt mai predispuși la diferite alergii decât alte rase. Pentru a preveni intoleranța și alergiile alimentare, merită să vă asigurați că hrana bulldogului dumneavoastră nu conține ingrediente potențial alergene. Acestea sunt în primul rând cereale, dar și unele tipuri de carne, în special cele de origine mai săracă. Din acest motiv, alege întotdeauna o compoziție bună de hrană pentru a te asigura că câinele tău se va simți bine pe ea.

Datorită pliurilor pielii și structurii caracteristice a botului, reprezentanții acestei rase au adesea probleme dermatologice. Multe dintre ele pot fi prevenite dacă mâncarea pentru Bulldog Englez are ingredientele potrivite. Aceasta include, printre altele, o proporție mare de acizi grași nesaturați care îmbunătățesc starea pielii și previn inflamația. Cu toate acestea, zincul și toți ceilalți nutrienți sunt de asemenea importanți, scopul lor fiind de a lupta împotriva microorganismelor care apar pe piele și de a întări bariera naturală de protecție a acesteia.

Vă întrebați ce mâncare va fi potrivită pentru un buldog supraponderal? Excesul de greutate este o mare problemă pentru câini, deoarece nu numai că provoacă dificultăți de mișcare, dar încarcă și inima și favorizează dezvoltarea altor boli, precum diabetul. Pentru a preveni acest lucru, merită să hrăniți cu o doză redusă din hrana actuală - pentru majoritatea câinilor, acest lucru va fi suficient pentru a împiedica animalul dvs. de companie să se îngrașească. Cu toate acestea, dacă câinele tău este deja supraponderal și solicită în mod constant hrană, caută un produs cu conținut scăzut de calorii. Acesta va oferi o senzație de sațietate fără a limita volumul hranei și, în același timp, va ajuta câinele să slăbească.

Privește întotdeauna ingredientele mai întâi. Prețul este un factor important, dar nu poate fi mai important decât ingredientele conținute în hrană, deoarece acestea sunt responsabile pentru calitatea acesteia și dacă câinele primește tot ce are nevoie. Amintiți-vă că multe companii creează produse speciale pentru această rasă - mâncarea Royal Canin Bulldog este una dintre ele. Consultați întreaga ofertă de hrană înainte de a lua o decizie adaptată nevoilor câinelui dvs.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10717 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-15
amabilitate, seriozitate, promptitudine
2024-07-15
Schnell, einfach, unkompliziert.
pixel