Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Animonda

( numărul de produse: 65 )

Animonda pentru o pisică

În funcție de stadiul de dezvoltare în care se află pisica, are nevoi de hrănire diferite. O hrană diferită este dată unui pisoi tânăr și unei pisici adulte. Hrana pentru pisici Animonda satisface nevoile nutriționale ale pisicilor în diferite stadii de dezvoltare și este potrivită pentru aproape fiecare animal.

Hrana pentru pisici Animonda oferă nutrienți esențiali într-un produs de înaltă calitate. Este foarte digerabil și asimilabil, ceea ce ajută la evitarea problemelor cu sistemul digestiv și a alergiilor nedorite. Constă în principal din carne - nu conține produse vegetale care nu sunt digerabile pentru pisici. Conține o cantitate mare de proteine ​​animale și nu conține gluten alergen. Zero conservanți artificiali - aceasta este și prin care se caracterizează hrana pentru pisici Animonda. Opiniile medicilor veterinari confirmă că produsele sunt conservate cu vitamina C și E.

Cea mai bună alegere - hrana uscată sau umedă pentru pisici Animonda?

Magazinul de animale EuroHrana.ro oferă hrană umedă și uscată pentru pisicile pretențioase de toate vârstele, adaptate nevoilor lor specifice.

Animonda – hrana uscată pentru pisici este disponibilă în versiunile Vom Feinsten DeLuxe și Rafine Cross. Seria Vom Feinsten DeLuxe este fabricată din carne de pasăre și nu conține gluten, una dintre cauzele alergiilor alimentare. Nu conține soia, conservanți artificiali sau coloranți. Este bogat în acizi grași omega 3 și 6. Este disponibil pentru pisici tinere, adulte, în vârstă și în vârstă, pisici castrate sau sterilizate și rase mari. Seria Rafine Cross conține grâu, așa că nu este potrivită persoanelor care suferă de alergii. Este disponibil în versiuni pentru pisici mici, adulte și seniori.

Animonda – hrana umeda pentru pisici este disponibila in opt linii: Vom Feinsten, Vom Feinsten Select, Rafine Soupe, Rafine Petit, Rafine Ragout, Carny, Carny Ocean si Brocconis Cat. Vom Feinsten este o formă de paté disponibilă în 33 de arome și 10 soiuri. Vom Feinsten Select este file de pui în jeleu, fără zahăr și fără soia. Rafine Petit vine sub formă de mousse de inimă, iepure sau pește. Supa Rafine este bucatele de carne in sos in 10 arome. Carny este carne pură, iar Carny Ocean este gustări din pește. Brocconis Cat sunt bucăți de carne în jeleu. Mâncarea umedă conține multă apă și are un gust mai bun decât mâncarea uscată. Este recomandat animalelor predispuse la obezitate - umple burtica pisicii mai repede si da senzatie de satietate.

Hrana pentru pisici Animonda – la ce să fii atent?

Alegeți întotdeauna alimente adecvate vârstei animalului. Hrana Animonda pentru o pisică tânără are mai multe calorii decât cea pentru o pisică mai în vârstă. Animalele tinere au nevoie de un conținut mai mare de proteine ​​animale pentru o dezvoltare adecvată. Animalele mai în vârstă ar trebui să mănânce alimente ușor digerabile și cu conținut scăzut de calorii, care conțin mai puține grăsimi și sunt bune pentru cartilaj și articulații.

Animonda este o marcă de produse care îi plac în mod special fiecărei pisici. Acestea satisfac toate nevoile nutritive. Sunt adaptate unei pisici in orice stare fiziologica, cu diverse activitati si varste.

Este o masă completă care oferă doza optimă de energie și nutrienți. Va satisface nevoile corpului animalului și preferințele personale datorită unei varietăți de arome. Hrana Animonda este ușor digerabilă și nu conține ingrediente care ar putea dăuna pisicii tale. Daca vrei sa ai grija de sanatatea animalului tau, alege un produs cu cea mai buna compozitie, precum mancarea pentru pisici Animonda. Opiniile medicilor veterinari confirmă că aceasta este o alegere excelentă pentru fiecare pisică.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10817 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-20
Produs bun la un pret corect !
2024-07-20
Mulțumit de promptitudine și de seriozitate
pixel