Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Hrană pentru pisică senior

( numărul de produse: 16 )

Hrană pentru o pisică bătrână - de ce contează?

Bătrânețea poate fi o perioadă minunată a vieții, și pentru pisica ta. Rolul tău, ca păzitor responsabil de pisică, este să îi oferi cele mai bune condiții posibile. O pisică senior merită îngrijire adecvată, îngrijitoare și hrană pentru pisici atent selectată. Este o alimentație adecvată care permite animalului să supraviețuiască mult mai mult în sănătate și în stare psiho-fizică bună.

A fi în vârstă este adesea însoțită de diferite boli și afecțiuni. Pisicile pierd adesea în greutate rapid, deoarece capacitatea lor de a absorbi nutrienții se modifică. De asemenea, pot crește brusc în greutate, ceea ce poate duce la diabet și este rezultatul unui aport caloric prea mare în raport cu nevoile pisicii. Din acest motiv, pisicile trebuie să primească hrană adecvată care să le asigure tot ceea ce este necesar pentru buna funcționare.

Dacă ai grijă de pisica ta în vârstă, o vei ajuta să se bucure de sănătatea și bunăstarea ta pentru o lungă perioadă de timp. O alimentație bună în această perioadă este, de asemenea, foarte importantă pentru prevenirea sănătății. Din acest motiv, hrana pentru pisicile în vârstă diferă adesea ca compoziție și conținut de vitamine și minerale față de produsele destinate pisicilor adulte.

Pisica senior – cum să ai grijă de ea?

O dietă adecvată este esențială pentru a-ți menține pisica în stare bună de sănătate. Hrana pentru pisici seniori este hrana care sustine organismul si previne dezvoltarea bolilor si afectiunilor tipice pisicilor mai in varsta. În plus, oferă, de asemenea, nutrienți ușor digerabili cu calorii reduse. Aceasta înseamnă că animalul rămâne în stare bună și nu simte foame în ciuda faptului că consumă mai puține calorii, ceea ce se traduce la rândul său într-o stare de bine mai bună și menținerea unei greutăți adecvate.

În magazinul nostru veți găsi atât hrană uscată, cât și umedă, care va constitui o dietă cuprinzătoare pentru pisica dumneavoastră și va oferi acesteia toți nutrienții necesari. Hrana pentru o pisică bătrână poate fi amestecată, mai ales dacă alegeți o linie de produse. Astfel, vei oferi animalului varietate și vei răspunde nevoilor acestuia legate de tipul de hrană pe care îl consumă. Acest lucru vă ajută, de asemenea, să vă mențineți pisica hidratată, în special pe cea care este reticentă să bea singură.

Cea mai bună hrană pentru pisici în vârstă este disponibilă în pachete de diferite dimensiuni, astfel încât să puteți decide de câtă hrană aveți nevoie și, de asemenea, să vă asigurați că pisica o mănâncă în mod regulat și primește întotdeauna hrană proaspătă. Acest lucru este foarte important pentru el, deoarece alimentele proaspete nu sunt doar mai sănătoase, ci și mai gustoase. Achiziționând un pachet mai mic, veți evita problema depozitării alimentelor într-o pungă deschisă, ceea ce poate duce la înmulțirea microorganismelor, precum acarienii, care sunt periculoase pentru animalele mai în vârstă. Astfel, poți cumpăra și alimente în diferite arome pentru a diversifica mesele pisicii tale și pentru a te asigura că animalul nu se plictisește de o singură versiune de hrană.

Cea mai bună hrană uscată și umedă pentru pisici în vârstă - ce este?

Cea mai bună hrană pentru o pisică în vârstă este cea mică și ușor de mestecat. La urma urmei, pisicile în vârstă pot avea deja probleme cu dinții și gingiile. Din acest motiv, cea mai bună soluție va fi hrana uscată pentru pisicile în vârstă care are croșete mici și sfărâmicioase. În acest fel, mestecarea incompletă a alimentelor nu va dăuna animalului și, în același timp, mâncarea în sine nu va provoca durere.

Dacă problemele gingivale ale pisicii tale sau dinții lipsă sunt deja destul de avansate, poți alege oricând hrana umedă, care este moale și nu va răni gura pisicii, ușurând mâncarea. Chiar și o pisică căreia i-au fost îndepărtați majoritatea dinților poate face față bucăților moi și cărnoase.

Dacă vă întrebați dacă mâncarea pentru o pisică mai în vârstă trebuie pregătită special, răspunsul este: în marea majoritate a cazurilor, da. Această formulă conține de obicei mai multe ingrediente care susțin sistemul digestiv, deoarece problemele digestive la pisicile în vârstă nu sunt nimic nou. Adesea, hrana pentru pisici bătrâne are și valori reduse ale unor minerale, care sunt menite să prevină problemele cu rinichii și tractul urinar.

Dacă pisica ta mai în vârstă este reticentă să se miște, poate însemna că suferă de dureri articulare. În multe cazuri, hrana uscată și umedă pentru pisici în vârstă conțin ingrediente care susțin funcționarea articulațiilor, au proprietăți antiinflamatorii și susțin producerea de lichid sinovial. Acest lucru va preveni problemele și durerea. In plus, au o valoare calorica redusa datorita nivelului mai scazut de grasimi. În acest fel, pisica nu va câștiga în greutate excesivă, ceea ce ar putea nu numai să încarce articulațiile, ci și să constituie o amenințare pentru inimă. Este o idee bună să consultați un medic veterinar care vă va ajuta să alegeți cea mai bună dietă și să indicați produsele care trebuie incluse în dieta unei pisici senior.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10817 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-20
Promptă
2024-07-20
Am incercat sa iau legatura cu numerele pe care le aveti si nu a raspuns nimeni!Si a durat ceva pana a venit comanda am dat comanda pe 9 iulie si a ajuns pe 16.
pixel