Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Zgărzi

( numărul de produse: 4 )

Zgarda pentru pisici – de ce este atât de important?

Pisica este unul dintre cele mai populare animale de companie și a fost apreciată ca însoțitor uman de mii de ani. Unele dintre pisicile domestice de astăzi sunt în aer liber, altele sunt în interior și își petrec cea mai mare parte a vieții în interior, iar altele merg la plimbare, dar numai în lesă. În fiecare dintre aceste trei cazuri, un guler de pisică va fi util, deoarece va face pisica mai sigură și mai ușor de identificat și localizat dacă animalul se pierde. Un guler de pisică cu o adresă va face ca o pisică fugară să ajungă acasă mai repede și în siguranță.

Pisicile sunt creaturi foarte rapide, agile și inteligente, așa că chiar și o pisică care nu a părăsit niciodată apartamentul înainte sau care iese doar în lesă poate face o escapadă în afara apartamentului - trebuie doar să folosească un moment de neatenție pentru a alerga afară, iar gulerul de pisică cu card de adresă va crește șansele ca acesta să se întoarcă acasă.

Lumea exterioară este un loc ciudat și vast, așa că merită să încercați să vă asigurați că pisica dvs. este cât mai sigură acolo. Cel mai bine este atunci când pisica nu iese deloc din casă, dar evadările se pot întâmpla chiar și celor mai bune și politicoase pisici care simt chemarea naturii și decid să repare firea lor prădătoare.

Un zgarda sigur pentru pisici este unul care vă va permite să vă identificați pisica și să împiedicați ca aceasta să se blocheze undeva. Va crește siguranța pisicii în aer liber și chiar dacă pisica este strict în interior, ar merita să o aveți - doar din motive de siguranță. Un zgarda bine ales poate arata pur si simplu foarte frumos si poate fi un adevarat decor pentru animalul tau de companie.

Guler sigur pentru pisici – prezentare generală a ofertei

Merită să asigurați fiecare pisică cu un guler adecvat - costul chiar și al unui guler de foarte bună calitate este foarte mic, dar crește semnificativ siguranța pisicii în aer liber, precum și a animalelor mai mici pe care pisica poate începe să vâneze pentru a da aerisire. la instinctele sale de vânătoare - aceasta este cea mai bună soluție un zgarda cu clopot pentru pisica ta, care o va opri de la vânătoare și nu va afecta negativ păsările din zonă. O zgarda cu nume pentru o pisica creste si nivelul de siguranta - oferind cat mai multe date posibile pe zgarda, inclusiv numele animalului de companie si numarul de telefon la care sa suni daca gasesti un animal, creste sansele ca pisica sa plece acasa. , nu la un adăpost.

Un guler de pisică cu clopoțel sau etichetă de adresă - alegerea celei potrivite este foarte importantă, dar alegerea mărimii este la fel de importantă. De aceea oferta noastra include zgarda universale care pot fi ajustate usor si rapid la gatul oricarei pisici. În cazul unui zgarda pentru pisici, acesta nu poate fi prea strâns, ci și prea larg - gulerele pentru pisici sunt de obicei prinse puțin mai strâns decât în ​​cazul zgardelor pentru pisici, deoarece pisicile trec pe sub gard, se cațără în copaci și au șanse mai mari să se rătăcească cârlig. Dacă nu aveți experiență în fixarea și ajustarea corectă a gulerului la gâtul unei pisici anume, merită să cereți sfat pe cineva mai experimentat.

Montarea corectă a gulerului pisicii este, de asemenea, importantă pentru confortul acesteia. Gulerele pentru pisici prea strânse sau prea mici vor provoca disconfort animalului dvs. de companie - iar pisicile pot fi cu adevărat morocănoase în acest sens, așa cum poate confirma aproape fiecare proprietar de animale de companie.

Un decor nepotrivit va duce, de asemenea, la încercări constante de a îndepărta gulerul și, în cel mai rău caz, va cauza probleme de respirație. Pe de altă parte, dacă este prea slăbită, va aluneca în mod regulat de pe gâtul animalului tău de companie și se va pierde. Când alegeți zgarda pentru pisici, amintiți-vă de confortul animalului dvs. de companie.

Zgarda pentru pisică – cu un clopoțel sau poate un nume? Cum să-l aleg?

Alegerea unui guler de pisică este foarte importantă din motive de siguranță, așa că merită să o luați în considerare cu atenție și să o alegeți pe cea mai bună. O selecție destul de mare vă poate ajuta să luați această decizie, chiar dacă la început poate părea că o face dificilă. Ce ar trebui să iei în considerare atunci când ai nevoie de un guler pentru o pisică sau un mascul?

Cel mai important lucru este siguranța, motiv pentru care un guler de pisică cu număr de telefon este foarte popular. Astfel, chiar dacă animalul de companie se îndepărtează prea mult de casă, cineva va avea șansa să-l găsească și să sune la numărul de telefon furnizat, pentru ca cineva din gospodărie să-l ridice rapid și, în același timp, să salveze pisicii multe stresul asociat cu aflarea într-un mediu nou, nefamiliar și, de asemenea, să îi salveze de la a ajunge într-un adăpost.

Dacă aveți un guler pentru pisici de acest tip, este o idee bună să scrieți numele animalului de companie lângă adresă. Pisicile din sălbăticie pot pierde un astfel de guler, iar persoana care îl găsește nu numai că are posibilitatea de a contacta proprietarul, dar poate începe să numească pisoiul pe numele său obișnuit. Datorită unor astfel de date, care pot fi atașate la guler, localizarea evadatului va fi mai ușoară.

De asemenea, merită să aveți grijă de siguranța altor animale - la urma urmei, o pisică este un prădător și este în natura sa să vâneze animale mai mici - rozătoare sau păsări. Prin urmare, un guler de pisică cu un clopot merită luat în considerare, deoarece va opri pisica de la vânătoare și va avertiza potențialele sale victime că va veni - atunci vor avea șansa de a scăpa de amenințare.

Dacă aveți probleme în a alege și aveți îndoieli, merită să citiți opiniile disponibile pe Internet. În acest fel, este relativ ușor să găsești un produs de înaltă calitate care este cel mai popular printre alți proprietari de pisici.

Gulerele pentru pisici au și o dimensiune pur estetică și pot fi un decor la modă. Prin urmare, atunci când alegeți gulerul potrivit, ar trebui să luați în considerare ce tip și model se vor potrivi cu rasa, culoarea și blana animalului. Nu orice guler va fi potrivit pentru animalul dvs. de companie. Pisicile sunt individualiste prin natura lor, așa că merită să subliniem acest lucru și să alegeți zgarda perfectă.

Alegând zgarda potrivită pentru pisici, asiguri siguranța animalului tău de companie. Dacă scapă, șansa de a-l găsi crește datorită datelor care pot fi plasate pe eticheta gulerului pe care îl va purta animalul de companie. Merită să ne amintim acest lucru, deoarece, după cum știm, pisicile își urmează propriile căi și nu strică să te protejezi împotriva unor astfel de eventualități.

Desigur, atunci când încercați pentru prima dată să vă puneți un guler, aproape toate pisicile vor fi mai mult sau mai puțin confuze și vor dori să scape de el. Cu toate acestea, atunci când pui zgarda în mod corespunzător, animalul tău de companie se va obișnui mai devreme sau mai târziu și nu va mai fi un accesoriu incomod pentru el. Gulerele pentru pisici pot arăta pur și simplu bine și pot fi un element suplimentar al garderobei animalului dvs. de companie.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10717 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-15
amabilitate, seriozitate, promptitudine
2024-07-15
Produse de calitate. Livrare OK!
pixel