Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Pensete

( numărul de produse: 2 )

Pensetă pentru pisici – igiena și siguranță

Găsirea căpușelor pe o pisică nu este niciodată o descoperire plăcută, dar se întâmplă și - contrar aparențelor - nu numai la pisicile în aer liber.

Uneori puteți aduce o astfel de căpușă acasă pe haine și va găsi o gazdă sub forma unei pisici. Într-un astfel de caz, trebuie să îndepărtați locatarul nedorit de pe pielea pisicii cât mai repede posibil. Penseta pentru căpușe de pisică va fi la îndemână în acest scop. Animalele fără protecție preventivă menite să respingă acești paraziți, în special pisicile în aer liber, pot prinde cu ușurință căpușe, chiar și în propria grădină. Aceasta este o situație neplăcută și periculoasă, deoarece căpușele sunt sursa multor boli și probleme. Cel mai important lucru este să îndepărtați întreaga căpușă și să nu lăsați niciun fragment încorporat în corp. Cleștile pentru căpușe pentru pisici vor fi potrivite pentru această sarcină. Ai grijă de sănătatea și siguranța animalului tău de companie, protejează-l de căpușe și reacționează rapid, dar dacă unul se blochează, atunci va fi cel mai sigur.

Pensetă pentru pisici – ajută la eliminarea problemelor

Există multe modalități de a elimina căpușele. Unii o fac pur și simplu cu degetele, deși o soluție mult mai igienă ar fi să folosești o pensetă pentru căpușe pentru pisici, pentru că atunci nu trebuie să atingi căpușa - este un parazit cu adevărat neplăcut și o sursă de multe bacterii, e mai bine să nu-l ating deloc cu pielea goală. In magazinul nostru vei gasi pensete care vor scapa usor si rapid de acesti paraziti. Și cel mai important, o vor face exact și complet. Capul căpușei în sine, care este blocat în corp, este la fel sau chiar mai periculos decât întreaga căpușă vie, așa că nu ar trebui să fie ruptă. Pensele, pensetele și penselele disponibile de la noi previn în mod eficient acest lucru. Fiecare pensetă pentru pisici pe care o oferim este un produs de înaltă calitate care va îndepărta rapid și ușor căpușele. De asemenea, sunt ușor de utilizat, așa că, chiar dacă nu ați mai făcut-o până acum, vă puteți descurca cu sarcina.

Cum să alegi penseta? Ce ar trebui să iei în considerare atunci când alegi?

Căpușele atacă mai ales primăvara și toamna, deși dacă vremea le este favorabilă vara și nu este prea cald, pot ataca și ele. Prin urmare, este necesar să vă protejați pisica de ele pe tot parcursul anului. Cu toate acestea, dacă cineva se lipește de pisica ta, trebuie să acționezi imediat. Cleștii pentru îndepărtarea căpușelor sunt de mare ajutor în această sarcină. Alege-le pe cele care se potrivesc confortabil in mana ta, pentru ca abia asa le vei putea actiona cu precizie si eficienta. Calitatea manoperei este, de asemenea, importantă, astfel încât acestea să nu se deterioreze în timpul utilizării. Este întotdeauna o idee bună să verificați recenziile online sau să cereți sfatul medicului veterinar. Căpușele nu sunt un motiv banal pentru a merge la el pentru o consultație. Sunt purtători ai multor boli periculoase, așa că merită să știți cum să vă protejați cel mai bine împotriva lor și să le eliminați eficient.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10717 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-15
Durată foarte mare de livrare.
2024-07-14
Produse calitative. Recomand
pixel