Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Vitamine pentru pisici pentru stomac și digestie

( numărul de produse: 45 )

Ce cauzează probleme gastrointestinale la pisici?

Problemele gastrointestinale la pisici pot fi rezultatul hrănirii cu alimente necorespunzătoare sau al consumului de către animal a unui produs care nu este destinat consumului. De aceea este atât de important ca gardianul să acorde atenție nu numai alimentației echilibrate a animalului său de companie, ci și cu ce se joacă - jucăriile mici pot fi înghițite sau mestecate, ceea ce poate duce la probleme grave de sănătate pentru animal.

Cu toate acestea, acestea nu sunt singurele cauze ale durerii abdominale la pisici. Tulburările digestive la pisici pot rezulta și din alergii sau intoleranță alimentară. Dacă vă aflați în etapa de alegere sau schimbare a hranei pentru animalul de companie care toarce, observați cu atenție nu numai comportamentul acestuia, ci și verificați conținutul cutiei de gunoi. Dacă observați ceva deranjant, contactați imediat un medic veterinar care va examina animalul și va recomanda probiotice sau vitamine speciale pentru pisică.

Dacă animalul dvs. de companie picură mucus și hrana nedigerată rămâne după masă, salivează excesiv sau are o pierdere marcată a poftei de mâncare, cauza poate fi refluxul gastroesofagian. Într-o astfel de situație, trebuie efectuate testele necesare, cum ar fi endoscopia, iar metoda de hrănire trebuie consultată cu un medic veterinar. Specialistul poate include și medicamente sau vitamine atent selectate pentru stomacul și digestia pisicii.

Vitamine pentru pisici pentru stomac și digestie - când merită să le obțineți?

Suplimentele pentru pisici trebuie administrate numai atunci când animalul are nevoie de ele. Nu trebuie să începeți acest tip de terapie pe cont propriu - orice preparate medicinale, probiotice sau vitamine pentru pisica dumneavoastră sunt de obicei administrate la recomandarea medicului veterinar.

Suplimentele bogate în enzime digestive susțin întregul proces de descompunere a alimentelor din organism și de absorbție a nutrienților pe care le conțin. Dacă medicul veterinar vă recomandă să le luați, cu siguranță vă va spune care merită luate. Un produs interesant este spirulina, adică algele sub formă de pulbere. Deși acestea nu sunt vitamine tipice pentru stomacul și digestia unei pisici, datorită proprietăților lor, ele asigură buna funcționare a sistemului digestiv al animalului și ajută la curățarea organismului său de toxine și metale grele.

Magazinul online EuroHrana oferă diverse tipuri de vitamine și suplimente pentru pisici - nu doar pentru probleme digestive. Amintiți-vă să nu le dați fără a consulta medicul veterinar.

Suplimente pentru pisici – care este cea mai bună formă pentru a le oferi?

Poate că va veni un moment în viața animalului tău de companie când va trebui să-i oferi pisicii vitamine speciale pentru stomac și digestie. Cum faci ca animalul tau sa vrea sa ia un supliment? Puteți încerca două metode - fie să le dați întregi și să sperați că nu le va scuipa, fie să deschideți capsulele și să le amestecați conținutul cu mâncarea lui preferată. În același mod, merită și „contrabandă” vitamine pentru pisica ta sub formă de pulbere sau lichid. Datorită acestui fapt, vei fi sigur că animalul tău de companie ia de fapt suplimentele recomandate.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10817 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-20
Foarte bun site-ul
2024-07-20
Produs bun la un pret corect !
pixel