Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Lămpi fluorescente compacte

( numărul de produse: 1 )

Lampă fluorescentă pentru terariu - rolul important al luminii

Lumina este viață - practic niciun organism viu nu poate face fără ea, șopârlele nu sunt unice aici. Este deosebit de important pentru ei, deoarece o mare parte dintre reptile trăiesc într-un climat cald, chiar fierbinte, în zone care sunt puternic expuse la lumina soarelui. În plus, reptilele nu își pot regla singure temperatura corpului și trebuie să se bazeze pe surse externe de căldură pentru a le oferi lumină adecvată. Lămpile fluorescente pentru terariu sunt capabile să ofere reptilelor și altor animale lumina și căldura atât de necesare.

Reptilele au nevoie de lumină pentru a regla procesele care au loc în organism. Acesta este cel care le stimulează apetitul, sporește activitatea sau afectează procesele metabolice. Iluminarea UVB este concepută pentru a imita condițiile de lumină care predomină în mediul natural al unui anumit animal, motiv pentru care selecția lor este atât de importantă.

Lămpile fluorescente pentru terarii oferă lumină și căldură, motiv pentru care au un efect atât de pozitiv asupra animalului. Îți țin de cald și îți permit să duci o viață activă în conformitate cu ritmul natural. Acesta este unul dintre factorii care are un efect pozitiv asupra sănătății și îi permite animalului de companie să se bucure de bună dispoziție și de un aspect deosebit.

Lămpi fluorescente pentru terariu - ce alegere aveți?

O alegere atent gândită a unei lămpi fluorescente este foarte importantă, deoarece se referă și la probleme de siguranță. O selecție mare este de mare ajutor pentru toți cei indeciși, deși poate părea destul de confuz la început.

Lampa fluorescentă compactă UVB pentru terariu nu numai că dă lumină, ci participă și la procesele care au loc în corpul animalului de companie. În magazinul nostru puteți cumpăra lămpi fluorescente potrivite pentru terariile din deșert și adaptate la multe specii de animale.

Lampa fluorescentă UVB pentru agama, broasca testoasă de stepă și alte reptile le va permite să aibă grijă de sănătatea și bunăstarea lor. Toate produsele noastre sunt complet sigure și, cu un tratament și o utilizare adecvată, vor dura mult timp.

Lămpi fluorescente pentru terarii - cum să le alegi?

Lămpile fluorescente pentru terariu, dacă sunt selectate corespunzător, vor fi un element care va ajuta la asigurarea parametrilor și condițiilor adecvate în terariu. Atunci când le alegeți, cel mai important lucru este cunoașterea nevoilor unei anumite specii care trăiește sau va trăi într-un terariu dat.

La urma urmei, iluminatul pentru terarii din deșert nu va funcționa pentru terarii în care condițiile ar trebui să reproducă o pădure tropicală. Această lumină este în mare măsură responsabilă pentru condițiile care predomină în terariu.

Calitatea și durabilitatea sunt, de asemenea, foarte importante. Cele mai bune becuri sunt cele care vor servi mult timp cu funcționarea lor fără probleme și vor fi în același timp destul de economice - funcționarea lor nu vă va scurge prea mult portofelele.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10817 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-20
Produse calitative la preturi accesibile!Livrare rapida!
2024-07-20
Produs bun la un pret corect !
pixel