Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Silicon (siliciu)

( numărul de produse: 3 )

O cutie de așternut cu așternut din silicon - un loc de primă necesitate pentru o pisică

În calitate de proprietar de pisică, ești cu siguranță de acord că pisicile sunt creaturi frumoase și maiestuoase. Probabil că nu ești surprins să afli că egiptenii antici venerau pisicile într-un mod divin. Există, de asemenea, probleme mai puțin înalte și mult mai banale legate de pisică. O pisică, ca orice creatură vie, trebuie să-și satisfacă undeva nevoile fiziologice.

O pisică căreia nu-i place să folosească cutia de gunoi provoacă un miros urât în ​​apartament... Acestea sunt probleme cu care fiecare proprietar de pisică trebuie să se confrunte măcar o dată. Foarte des, toate aceste probleme au o singură sursă - pământul rău în cutia de gunoi. Nisipul obișnuit dintr-o cutie de nisip nu are absolut niciun efect. Este murdar, rece și nu absoarbe bine mirosurile. Cea mai bună alegere este nisipul siliconic pentru pisici. Nu vă faceți griji nici pentru costuri. Dacă te hotărăști să cumperi așternut pentru pisici din silicon, prețul te va surprinde cu siguranță.

Dacă înlocuiți nisipul obișnuit din cutia de gunoi cu așternut din silicon, veți simți imediat diferența. O să simtă și pisica ta. Vei scăpa de mirosul urât din apartamentul tău, iar pisica se va putea ușura în condiții foarte confortabile. Curățarea cutiei de gunoi va fi, de asemenea, mult mai plăcută. Avantajul incontestabil al așternutului din silicon sunt proprietățile sale foarte plăcute. Așchii de așternut contaminat din silicon pentru pisici, facilitând îndepărtarea părții contaminate. Aceasta este, de asemenea, o mare economie. Datorită acestui lucru, eliminați doar impuritățile, fără a fi nevoie să înlocuiți întregul așternut deodată.

Așternut din silicon pentru pisici – uitați de mirosul urât

Nu vrei să simți în mod constant un miros urât în ​​casa ta? Totuși, nu vrei să renunți la litiera pentru pisici acasă? Crezi că într-o casă cu pisică trebuie să existe o cutie de gunoi pentru că, ca proprietar responsabil, știi că pisicile nu ar trebui să iasă din casă? Foarte pe bună dreptate. Nu trebuie să renunți deloc la cutia de gunoi. Tot ce trebuie să faceți este să cumpărați o cutie de gunoi bună și să alegeți substratul potrivit pentru aceasta.

Litierul din silicon pentru pisici este răspunsul la toate problemele tale. Aveți multe așternuturi din care să alegeți. Aruncă o privire mai atentă la ele și vei obține o perspectivă valoroasă asupra subiectului.

Aveți multe tipuri de pietriș din care să alegeți. Aglomerarea, absorbția mirosurilor neplăcute, uciderea bacteriilor. Vei putea uita de mirosul urât din casa ta sau de pisica care împrăștie murdărie și bacterii odată pentru totdeauna. Totul va rămâne în cutia de gunoi.

Litierele aglomerate sunt așternuturi care se adună împreună din cauza umezelii și murdăriei. Acest lucru face mult mai ușoară îndepărtarea părții contaminate. Acest lucru vă va permite să economisiți gunoi - nu trebuie să le înlocuiți pe toate odată, deoarece puteți vedea cu ochiul liber care parte este murdară și o puteți îndepărta rapid. Nu trebuie să cheltuiești mulți bani, așternutul ieftin pentru pisici din silicon are și el astfel de proprietăți

De asemenea, puteți decide să cumpărați preparate care susțin proprietățile de absorbție ale așternutului din cutia de gunoi. Le vei întări efectul, datorită căruia așternutul va rezista mai mult și va absorbi mai bine mirosurile neplăcute. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la prețul așternutului din silicon. Nu va depăși costul nisipului de gunoi

Așternut din silicon pentru pisici – alege-l pe cel perfect

Acum că știi din ce produse poți alege, probabil te întrebi cum să alegi așternutul potrivit pentru pisici din silicon. Opiniile altor proprietari de pisici vă pot ajuta în acest sens. Profită de experiența lor și învață din greșelile altora.

Pretul este si el un criteriu foarte important. Puteți cumpăra așternut pentru pisici din silicon cel mai ieftin din magazinul nostru EuroHrana. Cu toate acestea, nu tratați prețul ca singurul criteriu - nu e de mirare că nu doriți să plătiți în exces pentru așternutul siliconic pentru pisici. Ieftin înseamnă adesea bine. Cu toate acestea, în afară de prețul produsului, luați în considerare și proprietățile acestuia. Puteți alege între așternuturi fără praf, bactericide, aglomerate și care absorb umezeala.

Oferta noastră include și așternut ultra-ușor din silicon pentru pisici sub formă de cristale. Absoarbe foarte bine umezeala, nu se aglomera si este ecologic. Ar trebui înlocuit complet atunci când observați semne vizibile de uzură în cutia de gunoi.

Așternut din silicon – stratul de bază al pisicii tale

Nu există un răspuns clar la această întrebare. Asigurați-vă că țineți un ochi pe pisica dvs. Comportamentul lui vă va spune cel mai mult despre ce gunoi este cel mai mulțumit. În ceea ce vă privește, nu vă faceți griji - nasul vă va spune imediat diferența dintre nisipul obișnuit și așternutul din silicon din cutia de gunoi. Înainte de a cumpăra, consultați și proprietățile altor tipuri de așternut pentru cutii de gunoi și ajustați alegerea la nevoile dvs. și ale animalului dvs. de companie.

Oferta noastră include și alte așternuturi, de exemplu porumb și tofu. Pe lângă așternut, avem o mulțime de alte produse atractive pentru pisici. Acestea includ diverse tipuri de produse de îngrijire a animalelor de companie, jucării, produse de plimbare, boluri, paturi și stâlpi de zgâriere. Există, de asemenea, căsuțe și genți pentru transportul pisicilor, precum și uși și rampe. Avem, de asemenea, multe tipuri de alimente, vitamine, nutrienți și repellenți pentru purici și căpușe. Cu noi, vei pregăti cea mai bună laietă pentru fiecare pisică - atât un pisoi mic, cât și o pisică senior.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10717 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-16
Câinelui meu ii plac foarte mult aceste boabe.Nu se scărpinat de la ele.
2024-07-15
Profesionalism , foarte multumita
pixel