Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Din lemn

( numărul de produse: 12 )

Așternut din lemn pentru pisici - ce îl face diferit?

Oricine caută o umplutură ecologică și naturală a cutiilor de gunoi ar trebui să încerce așternutul din lemn pentru pisici. Pe piață există gunoi disponibile sub formă de pelete care nu se adună care se dezintegrează în contact cu lichidele, precum și sub formă de cocoloașe, foarte ușor de îndepărtat la curățarea cutiei de gunoi.

De ce așternuturile din lemn sunt considerate cele mai prietenoase cu mediul? În primul rând, sunt fabricate din materii prime naturale - lemn din foioase și conifere. Datorită acestui fapt, sunt complet biodegradabile - le puteți arunca în toaletă fără probleme.

Un alt avantaj al așternutului din lemn pentru pisici este hipoalergenic. Nu sensibilizează animalele sensibile, spre deosebire de așternutul de bentonită, care poate provoca o creștere a simptomelor alergice la patrupede.

Litierele din lemn sunt apreciate în special de pisicile în aer liber. Aceste animale au contact frecvent cu natura, motiv pentru care iubesc substraturile naturale. Un astfel de pat poate fi folosit și în cuștile altor animale domestice de blană - iepuri, chinchilla sau hamsteri. De asemenea, este potrivit ca substrat în terarii de reptile și cuști pentru păsări.

Așternut pentru pisici - pune la comandă în litiera!

Litierul aglomerat din lemn pentru pisici se caracterizează printr-o eficiență ridicată în comparație cu așternutul bentonit. Datorită acesteia, curățarea cutiei de gunoi va fi nu numai ușoară, ci și foarte eficientă - atunci când intră în contact cu umezeala, așternutul se aglomerează în bulgări mari, pe care le puteți îndepărta cu ușurință cu o spatulă. Puteți arunca deșeurile în toaletă, dacă nu sunt prea mari - bulgări mai mari pot înfunda toaleta.

Așternutul aglomerat este un așternut grozav pentru cutia de gunoi, mai ales atunci când păzitorul pisicii tocmai învață să aibă grijă de toate nevoile pisicii. Atunci curățarea regulată a toaletei pisicii nu va fi o problemă, iar așternutul va dura mai mult decât dacă întregul substrat este înlocuit prea des.

Litierul din lemn are un miros plăcut - mulți îngrijitori pot chiar mirosi rășina din el. Nu e de mirare că pisicile preferă adesea această materie primă naturală granulelor sintetice de bentonită.

Așternut din lemn care nu se adună - verificați avantajele acestora

Ce diferențiază așternutul de pisici din lemn care nu se adună? Aceste granule diferă de varianta de aglomerare prin faptul că, atunci când sunt în contact cu urina de pisică, nu se adună în bulgări, ci se dezintegrează, căzând în fundul cutiei de gunoi.

Dacă umpleți toaleta pisicii cu așternut care nu se adună, nu trebuie să o curățați de fiecare dată când pisica o folosește. Tot ce trebuie să faceți este să înlocuiți întregul conținut din când în când - turnându-l în toaletă sau compostând.

Litierul din lemn pentru pisici absoarbe perfect mirosurile. In magazinul EuroHrana vei gasi si variante de parfum cu aroma de ceai verde sau citrice. Nu sunt toxice, așa că merită să le testați, deși nu fiecărei pisici le va plăcea un astfel de miros în cutia de gunoi.

Așternuturile din lemn permit animalului să sape liber, în conformitate cu instinctul pisicii - nu fac mult praf și nu provoacă răni la labe. Animalul tău va adora toaleta sa ecologică, plină cu așternut de lemn!

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10817 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-20
A durat foarte mult pana am primit comanda.
2024-07-20
Am incercat sa iau legatura cu numerele pe care le aveti si nu a raspuns nimeni!Si a durat ceva pana a venit comanda am dat comanda pe 9 iulie si a ajuns pe 16.
pixel