Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Pisica britanică cu păr scurt

( numărul de produse: 10 )

Pisica britanică – caracteristici

Pisica britanică, adesea numită și britanică, este una dintre cele mai mari rase de pisici cu păr scurt. Originile rasei datează din Egiptul antic, dar Marea Britanie este considerată patria lor. Datorită dragostei lor pentru mâncare și „pufos” înnăscut, ar trebui să acordați o atenție deosebită ceea ce mănâncă pisicile britanice, deoarece acestea tind să se îngrașă. Există multe alimente specializate pe piață dedicate acestei rase. Ce ar trebui să iei în considerare atunci când îl alegi?

Cu ce ​​să hrănești o pisică britanică?

Fiecare pisică, indiferent de rasă, este un carnivor născut, iar carnea ar trebui să-i domine dieta. Dacă te hotărăști să alegi mâncare gata preparată pentru câinele tău britanic, fii atent în primul rând la calitatea hranei. Hrana uscată pentru pisici britanice ar trebui să aibă un conținut ridicat de carne. Alimentele dedicate acestei rase au, de asemenea, raportul adecvat dintre proteine ​​și grăsimi și sunt îmbogățite cu L-carnitină, vitamine și minerale. Această hrană pentru o pisică britanică o va ajuta să mențină o greutate adecvată și să rămână sănătoasă.

Hrana umedă pentru pisicile britanice este, de asemenea, o alegere bună. Poate fi servit cu alimente uscate ca supliment alimentar. Ca și în cazul hranei uscate, atunci când alegeți pliculețe sau conserve, ar trebui să fiți atenți la calitate, sau mai simplu spus, conținutul de carne din alimente. Hrana pentru pisici bine echilibrată și completă seamănă cu hrana naturală a acestor vânători născuți, adică carnea crudă, motiv pentru care toate pisicile le consumă cu nerăbdare. În plus, hrana umedă conține multe ingrediente benefice, cum ar fi vitamine și minerale, care susțin funcționarea corpului pisicii.

Vă rugăm să rețineți că atunci când alegeți alimente ar trebui să acordați atenție și scopului acesteia. Pisicile au nevoi diferite, pisicile adulte au nevoi diferite, iar pisicile mai în vârstă și pisicile gestante au nevoi diferite. Atât hrana uscată, cât și cea umedă sunt etichetate corespunzător, astfel încât veți ști cu ușurință care hrană pentru o pisică britanică mică, o pisică adultă sau o pisică senior va fi cea mai potrivită și va îndeplini cerințele nutriționale la un anumit stadiu al dezvoltării animalului dvs. de companie.

Ce altceva i se mai poate da unei pisici britanice?

Alimentele gata preparate se caracterizează printr-o compoziție bună și, mai ales, o administrare convenabilă. Cu toate acestea, merită să diversificați din când în când dieta animalului dumneavoastră britanic cu carne crudă. Carnea de vită, miel și pasăre vor oferi pisicii dumneavoastră mulți nutrienți valoroși și, de asemenea, vor satisface instinctul de carnivor al pisicii. Ca o delicatesă, dar, așa cum recomandă mulți specialiști, nu mai mult de o dată pe săptămână, poți oferi pisicii tale organe, care conține multă vitamina A și D. Unele pisici britanice vor mânca cu bucurie și legume precum morcovi sau mazăre.

Cu toate acestea, trebuie să rețineți că carnea sau legumele nu pot fi asezonate, deoarece sarea și alte condimente sunt dăunătoare pisicilor. Este de remarcat faptul că, indiferent de ce hrană alege o pisică britanică în bolul său, este important ca aceasta să aibă acces constant la apă proaspătă.

Pisica britanică – hrană dedicată sau poate alta?

Pe rafturile magazinelor de animale poti gasi mancare dedicata pisicilor britanice. Acestea se caracterizează printr-o compoziție optimă și un raport bun proteine-grăsimi, datorită căruia pisica dumneavoastră britanică va rămâne sănătoasă și va menține greutatea corespunzătoare. Cu toate acestea, amintiți-vă că nu trebuie să vă limitați la alegerea unui aliment special destinat acestei rase.

Hrănirea unei pisici britanice nu este mult diferită de hrănirea pisicilor din alte rase. Acest lucru este deosebit de important pentru proprietarii multor pisici de diferite rase, pentru care cumpărarea de hrană separată pentru fiecare pisică ar fi împovărătoare. În concluzie, cea mai bună hrană pentru o pisică britanică este cea care are o compoziție naturală și un conținut ridicat de carne și, cel mai important, va atrage palatul animalului tău de companie.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10717 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-16
produs de calitate, pret corect, livrare rapida
2024-07-16
Excelent!
pixel